Dış göz olarak sizce abartıyor muyum?

Bayanefe09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
313
288
103
Merhaba hanımlar.
Abartıp abartmadığımı merak ettiğim için açılmış bir konu..
13 yıllık evlilik, 2 evlat, aşk evliliği..
Eşim işine oldu olası düşkün bi insan.. Bu hafta fuar hazırlığı dolayısıyla bi gün geç geldi .. hadi dedim olabilir. Dün şehir dışı işi vardı 2 saat geç gelmesi normal diyecektim ki, Beni delirtti. Adı çalışıyor . Ama iş bitince ben kalkıyorum evden beklerler diyemiyor, illa patron ne zaman kalkarsa o zaman kalkıyor ve goygoy muhabbet . Dün telefonları açmadı . Normalde yatıp uyuyorum artık ama dün bekledim . Telefonu naptığını bilememiş herhalde düştü diyor bulmadan gelmiş . Ben milyon kere aradım her açmayışı beni daha sinirli yaptı. Geceyle bastım kalayı. Neymiş il merkezine gelince dolaşalım demişler. Haber vermesi gerekmez mi? Telefonları da zırlıyorum diye açmıyormuş. Dedim bi daha benim telefonum kim olursa olsun yanında açılacak o da tamm dedi.
Bıktım yoruldum usandım hala sevgili gibi hala çocuk gibi hiç mi büyümez insan. Çok saygısızca davranış bana göre . O geliyor güle oynaya anlatıyor birde . Ben söylenince huysuz oluyorum.

İşte olduğuna emin olmanız çok hoş.
Ben dedektif tutmuştum
Bende şüpheleniyorum fakat dün bekledim hususi arabayla patron bıraktı. Şahsi araba bende. Ve işi olmazsa eve gelir saatinde. Sorum nerde olduğu değil ben mi fazla tepki veriyorum

Telefonları açmamak gibi bir seçenek olmamalı. Hem çocuklarınız var acil bir durum olabilir. Hem de sizin de merak etmeniz çok normal. Sizin merakınız zırlamak olarak adlandırılıp küçümsenmemeli.
Bende dün söyledim . Düşüp bayılsam çocuklar arasa açmıcan. Adam aramaya gitcez çünkü sen yoksun diye ver ettim söyledim .
Normalde sabırlı biriyimdir, işe düşkünlüğünüde anlarım ama belli bi yerden sonra insanlara dur benim önceliğim ailem demeyişi beni çileden çıkarıyor . Patronlara tapınması fazla geliyor . Gerçi telefon düştüğü için haberi bile yok aradığımdan ama ben kaç kez aradım haber etseydi geç gelcem şurdayım diye

şimdi galiba bu yorumlara yazan hanım arkadaşlar iş hayatını pek bilmiyor maalesef kimse istemesede patron çıkmadan çıkamıyroruz çoğu zaman bu iş oldugundan değil patron bi telefonla görüşüyordur olmadı trafik açılsın diye bekliyordur olmadı evine gitmek istemiyordu yine bi şekilde hem kendini hem çalışanı kadın erkek olmaksızın bekletiyor tabi kadınlar uzun süreli değil belki 30 dk 1 saat ama yinede hepimiz evimize vaktinde gitmek isteriz .önce bunu biraz anlayış sağlamıız lazım ama sizin sorunuz bence değer vermemsi yani evden merak ederler telaşı yok gibi kaldı ki sizde zırt pırt aradıysanız merakta belki o zman daha önemsiz geliyor o telefonlar maalesef umrunda değil aman açmatım şimdi darlayacak soru sorucak huzurum kaçıcak diye hiç açmıyorlar nacizane bi öneri bi gün ciddi ciddi o aradıgında açmayan adama git bi acile uydur bi hastalık işde karnım ağrıyor ksuuyor felan ordan durum at kocam olarak hastanede yanımda olmuycaksan niye evliyiz biz de belki biraz korkmaya başlar en azından telefonları açması gerektiğini üzme kendini çok sevgiler

Hiç de abartmıyorsun,yeni yetme delikanlı değil.Yetiskin adam esin var çocuğun var.Hadi size çocuklara birşey olsa iki eli kanda da olsa o telefonu açacak.Halamın bir sözü var böyle umursamaz vurdum duymaz insanlar için kullanır afedersiniz gavurun g...tünü mü kılıçlıyordun der.

Ben hep şöyle düşünürüm; birinin huyunu suyunu biliyorsam artık sorun çıkarmanın paralanmanın bi alemi yok bu sadece ilişkiyi yıpratıyor, güzelce “ben” diliyle “merak ettim, üzüldüm, bekledim vs.” diyerek meramınızı anlatın geçin zaten diyorlar da duymak isteyene fısıltı yeter diye… Karşınızdaki insanın huyu belli bu saatten sonra da ne kadar esneyebilir kocanıza güveniyorsanız bırakın ne yaparsa yapsın şükür ki işine düşkün ya başka şeye düşkün olsaydı

Lavaboya diye çıkıp bir alo diyebilirdi acil bir şey de olabilir Di

Öyle, huyu öyle hep böyleydi. Ki artık haber veriyor ama gecikmeleri bildirmiyor. Benimde huyum bu. Benim yapabileceğim bişey yok ama omesaj ile bunu çözebilir diye düşünüyorum.
Haklısınız, bende haklıyım diye düşünüyorum

sanırım bayağı zenginsiniz
baksanıza eşiniz düşen telefonu aramıyor falan :)
ben olsam bulana kadar canım çıkar

şaka bir yana sorumsuz ve size çok güveniyor
kısasa kısas yapın o gün içinde aradığında bikaç kez açmayın bakalım ne oluyor

Ya tabi onu da anlıyorum. Ama en azından telefonumu açarak geleceğini söyleyip hem karşı tarafada evden bekliyorlar imajı yaratamaz mı? Hayat işten ibaret olacaksa neden evlenip çor çocuğa karışılır ki?

Yok, zengin değiliz. Gamsız diyelim. Bende bulurum. Ama arabada düştüğünü düşündüğünden öyle yaptı muhtemelen işte yalnız olsa o da bulur ama patronun yanında bi tuhaflaşıyor. *patron erkek eşim erkek elinde benzin bidonuyla bekleyenlere not.
Evet bana güveniyor onsuz her türlü her işi halledeceğim farkında. Engelledim zaten dün

Teşekkür ederim hanımlar bazen kendimi sorgulamadan edemiyorum. Artık dışa da dert anlatılmıyor öğrencilikteki gibi. En azından sırf sinirden değil bi mantık çerçevesinde hareket ettiğimi görmüş oldum

Not derken gay de olabilir gayet
Yanlarında 3. 4. birilerinin olmadığına nasıl eminsin
Telefonu açmazken muhtemelen bir işler peşindeydi
Yoksa meşgule alıp mesaj atardı
Telefon düştü almadım? Buna kim inanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…