Dış göz olarak sizce abartıyor muyum?

herkese kısmına katılıyorum insan bazen biri de benim nazımı çeksin benide biri anlasın istiyor ama evlikde böyle olmamalı karşınızdaki de herklez değil 2 zaten çocugunuz babası benim yorum yapma sebebim iş hayatında gerçekden bi tuvalete bile gidemiyecek anlar oluyour su içmiyimde yerimdem tuvalete kalkmayım dediğim günler çok oldu maalesef. yinede anlayışla sevgil ile çözülür şeyler. burda buguun girmeme ragmen yorumlar hep böyle keskin mi yani her davranış illa aldatıyor aman fuar dönemi eskort dönemi günah almaya giriyor bence benimde firmam fuarlara katılır ki erkeklere ekmek arası yemek bile yemeden eve gece yarısı kir pas içinde gitmişliklerine çok şahidim yinede en doğrusunu siz bilrisiniz sevgiler

bence hiç abartmıyorsunuz. telefon iletişim kurabilmek için icat edilmiş bir alet değil mi? eşinizin size sizin de eşinize karşı sorumluluklarınız var. ayrıca bu kadar başkasının ağzına bakıyor olması da hoş değil bence. dediğiniz gibi beni eşim bekliyor diyip evine gitmesi gerekir. hoş değil. ve şüphe uyandırır.

Çok teşekkür ederim .. gerçekten burda yorum yapan ciddi anlamda anlamaya çalışanların olduğunu görmek pek güzel.. dediğiniz gibi yemeden içmeden feragat ederek çalışıyor gerek yok o kadarına desemde benim memur onun özel oluşu bu işi körüklüyor.
Deyince kızıyorlar arkadaşlar ellerinde benzin bekliyorlar, yapmaz demiyorum insandan herşey beklenir..
Ama ben nerededir demedim. Saat saat ıspatı mümkündür.
Ben naçizane kızdım köpürdüm ama başkası olsa böyle yapmaz mıydı onu merak ettim.
Çok teşekkür ederim sevgiyle kalın

Eskiden beri böyle diyorsunuz o nedenle ortada kanıt vs yokken paranoya yapılıp herşeyi mahfedilmesine karşıyım.Madem bu kadar sinir oluyordunuz bu kadar senelik evlilikte bu sorunu niye aşmadiniz.Rest çekebilirsiniz aynısını yapıp merak ettirebilirdiniz.Bir şekilde bunun bir yolu bulunur.Telefonu açmamak evet saygısızlık müsait iseniz tabiki günde binkez aranmiyorsaniz belli koşullarda evet .Kontrol değil sevgi ve ilgiden aranmak güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…