- 23 Ekim 2017
- 313
- 290
- 103
- Konu Sahibi Bayanefe09
-
EfendimKemal’im yapmaz dediğiniz için Kemal’iniz yapıyor malesef.
Yani diyorsunuz ki; iş için 8 saat yol yapıp gelmiş, saat 23.30 da eve gelmiş, patronu kapıya bırakmış olsa dahi patronla bunlar yavşamışlardır. Mı?Not derken gay de olabilir gayet
Yanlarında 3. 4. birilerinin olmadığına nasıl eminsin
Telefonu açmazken muhtemelen bir işler peşindeydi
Yoksa meşgule alıp mesaj atardı
Telefon düştü almadım? Buna kim inanır
Yani diyorsunuz ki; iş için 8 saat yol yapıp gelmiş, saat 23.30 da eve gelmiş, patronu kapıya bırakmış olsa dahi patronla bunlar yavşamışlardır. Mı?Not derken gay de olabilir gayet
Bir şeyler karıştırıp karıştırmadığını bilemezsin. Fuardaki kadın bırakacak değil ya tabi patronu bırakacak eveYani diyorsunuz ki; iş için 8 saat yol yapıp gelmiş, saat 23.30 da eve gelmiş, patronu kapıya bırakmış olsa dahi patronla bunlar yavşamışlardır. Mı?
Düştü almadım değil telefon kayıp öyle tahmin ediyor sonradan farketmiş. İnerken
Şu da olabilir patronun yanında telefon açamayan el pençe duran adamın her dediğini de yapıyor olabilir. Yani ona hayır diyemeyip adamın ortamına ayak uydurabilir. Ben gay olarak düşünmedim. Ama bu mesajdan sonra benim de içime kurt düştü. Patronun eve bırakması güven kriteri değil zaten. Patrona güveniyor muyuz kiNot derken gay de olabilir gayet
Bir de konu sahibi demiş ya elinizde benzinle bekliyorsunuz.Nedense bi haltlar yemiş gibi geldi bana
Fuardan gelmedi ya. Benim ilk mesajım anlaşılmadı galiba 4 saat gidip para verip geri geldi 4 saatBir şeyler karıştırıp karıştırmadığını bilemezsin. Fuardaki kadın bırakacak değil ya tabi patronu bırakacak eve
Telefonu kasıtlı açmaması çok düşündürücü
Tekrarı olacak mı takip edersin
E gittiği yol belli geldiği yol belliyse neden geç kaldı?Fuardan gelmedi ya. Benim ilk mesajım anlaşılmadı galiba 4 saat gidip para verip geri geldi 4 saat
amaaan erkek değil mi hepsi aynı hepsi doyumsuz aynı şeyi karısı yapsa kıyameti koparmayı bırak sen beni aldattın diye döverlerde hepsinden tiksiniyorumBir de konu sahibi demiş ya elinizde benzinle bekliyorsunuz.
Millete neyse onun evliliğinden zaten zırlayıp durduğunu düşünen bir kocası var, evde küçük çocuğu olan bir adam olduğu halde bi işler karıştırıyor ki telefonu açmıyor.
Kendisi kocasına aynı şeyi yapabilir mi acaba o cesareti var mı? Meçhul.
Alışveriş merkezine uğramışlar ayakkabı pantolon falan almışlardı boyner den ki zaten böyle işer sonrası ya para verirler ya da paketle hediye gelir . Bu kez ilden gelmeden deneyip almışlar.E gittiği yol belli geldiği yol belliyse neden geç kaldı?
Ben dedim ki tepkim fazla mı ?
siz 1001 olasılık üstüne kitap yazıyorsunuz .
Pekala ...
Eğer kendime yakıştırırsam o hareketiBir de konu sahibi demiş ya elinizde benzinle bekliyorsunuz.
Millete neyse onun evliliğinden zaten zırlayıp durduğunu düşünen bir kocası var, evde küçük çocuğu olan bir adam olduğu halde bi işler karıştırıyor ki telefonu açmıyor.
Kendisi kocasına aynı şeyi yapabilir mi acaba o cesareti var mı? Meçhul.
tabiki hatta zırt pırt telefona baksın evden beklenildiğini hisstetirsin felan olada bende hem fikirim ama maalesef iş dediğimiz şey hayatımınz en azında %65 kapsıyor maalesef hem uzun çalışma saatleri hem ekonmik nedenler bugun o iş yerinden çıksa başka bi firmada kendini kabul ettirmek için belki daha uzun saatlerde daha özverili çalışmaya çalışacak.hayat işden ibaret değil elbette ama hayati bi mesele maalesef ayrıca iş hayatı yorucu yaada düzensiz saatlere sarkıyor diye niye yanlızı seçsin herkesin hayali değilmi ev yuva aile sonuçda o patronda eşine cocuga gidiyor gün sonunda benim herkese hatırmak istediğim bazen bazı şeyler bizlerle ilgili olamıyor burda eşin sadece bu durumu yönetemiyor bunu hemen ay beni aldattı ay bana değer vermedi ki bunlarda mümkün ama bence hepmizi yapması gereken karşımızdakini anlaya çalışmak hemen bana değer vbermiyor demekden se o durumu yönetmeyi öğrenmesine yardımcı olmak mesela patrona şey diyebilri benim eşim çocuklar ile çok yoruluyor akşam vaktinde gidip ona destek olmam lazım.Ya tabi onu da anlıyorum. Ama en azından telefonumu açarak geleceğini söyleyip hem karşı tarafada evden bekliyorlar imajı yaratamaz mı? Hayat işten ibaret olacaksa neden evlenip çor çocuğa karışılır ki?
Siz de haklısınız tabii ama çok da büyütülecek meseleler değil bunlar huzur kaçırmaya değmezÖyle, huyu öyle hep böyleydi. Ki artık haber veriyor ama gecikmeleri bildirmiyor. Benimde huyum bu. Benim yapabileceğim bişey yok ama omesaj ile bunu çözebilir diye düşünüyorum.
Haklısınız, bende haklıyım diye düşünüyorum
Bu sitenin geneli memur, 50 bin lira maaşa burun kıvıran birçok kişi gördüm, ülkenin büyük çoğunluğu asgari ücret alırken tavır bu...şimdi galiba bu yorumlara yazan hanım arkadaşlar iş hayatını pek bilmiyor maalesef kimse istemesede patron çıkmadan çıkamıyroruz çoğu zaman bu iş oldugundan değil patron bi telefonla görüşüyordur olmadı trafik açılsın diye bekliyordur olmadı evine gitmek istemiyordu yine bi şekilde hem kendini hem çalışanı kadın erkek olmaksızın bekletiyor tabi kadınlar uzun süreli değil belki 30 dk 1 saat ama yinede hepimiz evimize vaktinde gitmek isteriz .önce bunu biraz anlayış sağlamıız lazım ama sizin sorunuz bence değer vermemsi yani evden merak ederler telaşı yok gibi kaldı ki sizde zırt pırt aradıysanız merakta belki o zman daha önemsiz geliyor o telefonlar maalesef umrunda değil aman açmatım şimdi darlayacak soru sorucak huzurum kaçıcak diye hiç açmıyorlar nacizane bi öneri bi gün ciddi ciddi o aradıgında açmayan adama git bi acile uydur bi hastalık işde karnım ağrıyor ksuuyor felan ordan durum at kocam olarak hastanede yanımda olmuycaksan niye evliyiz biz de belki biraz korkmaya başlar en azından telefonları açması gerektiğini üzme kendini çok sevgiler
Bende onu istiyorum saat aşımı 2 saati geçince evden beklerler desin istiyorum yoksa hangi şartlarda, ne emeklerle çalışıyor tabiki farkındayım ki kendim de çalışıyorum . Ama dediğiniz gibi işte bir yerde sınır koymayı beceremiyor bu da beni deli ediyor 1 sussam 2 sussam 3 de patlıyorumtabiki hatta zırt pırt telefona baksın evden beklenildiğini hisstetirsin felan olada bende hem fikirim ama maalesef iş dediğimiz şey hayatımınz en azında %65 kapsıyor maalesef hem uzun çalışma saatleri hem ekonmik nedenler bugun o iş yerinden çıksa başka bi firmada kendini kabul ettirmek için belki daha uzun saatlerde daha özverili çalışmaya çalışacak.hayat işden ibaret değil elbette ama hayati bi mesele maalesef ayrıca iş hayatı yorucu yaada düzensiz saatlere sarkıyor diye niye yanlızı seçsin herkesin hayali değilmi ev yuva aile sonuçda o patronda eşine cocuga gidiyor gün sonunda benim herkese hatırmak istediğim bazen bazı şeyler bizlerle ilgili olamıyor burda eşin sadece bu durumu yönetemiyor bunu hemen ay beni aldattı ay bana değer vermedi ki bunlarda mümkün ama bence hepmizi yapması gereken karşımızdakini anlaya çalışmak hemen bana değer vbermiyor demekden se o durumu yönetmeyi öğrenmesine yardımcı olmak mesela patrona şey diyebilri benim eşim çocuklar ile çok yoruluyor akşam vaktinde gidip ona destek olmam lazım.
Doğru ama işte cevap alamayınca benim huzurum kaçıyor benim huzurum kaçıncada herkesin huzuru kaçıyor. İki satır yazacak iki dk arayacak ki ben mutlu o mutlu olsun.Siz de haklısınız tabii ama çok da büyütülecek meseleler değil bunlar huzur kaçırmaya değmez
yinede nacizena sitem ederek tavır yaparak küserek kavga çıkararak değilde ona ihtiyacınız oldugunu hissettirerek yardım isteyin yani iki dk yokmu yok tuvalet git illa beni ara tavrı değil evlikde anneninze deseniz ters teper bence daha uzar tripler kavgalara dönüşür.huzursuzluk böyle böyle başlıyor evlerdeBende onu istiyorum saat aşımı 2 saati geçince evden beklerler desin istiyorum yoksa hangi şartlarda, ne emeklerle çalışıyor tabiki farkındayım ki kendim de çalışıyorum . Ama dediğiniz gibi işte bir yerde sınır koymayı beceremiyor bu da beni deli ediyor 1 sussam 2 sussam 3 de patlıyorum
Doğru ama işte cevap alamayınca benim huzurum kaçıyor benim huzurum kaçıncada herkesin huzuru kaçıyor. İki satır yazacak iki dk arayacak ki ben mutlu o mutlu olsun.
Doğru söylüyorsunuz... ama inanın hep herkese karşı alttan alıp anlayışlı olmak sürekli ve ısrarla sabırla anlaşılmaya çalışılmak ve açıklama yapmak artık yaş geçtikçe yoruyor insanı ..yinede nacizena sitem ederek tavır yaparak küserek kavga çıkararak değilde ona ihtiyacınız oldugunu hissettirerek yardım isteyin yani iki dk yokmu yok tuvalet git illa beni ara tavrı değil evlikde anneninze deseniz ters teper bence daha uzar tripler kavgalara dönüşür.huzursuzluk böyle böyle başlıyor evlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?