- Emoji Skoru
- 79
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi lesmerisss
diş 1.sınıf öğrencisiyim ve bu bölüme ve üniye o kadar istekli gelmedim sayılır. yani kontenjalar düşmeden önce daha iyi bi ünide okursam o kadar problem etmezdim. ama kontenjanlar düşünce hiç beklemediğim bir yere düştüm. asla alışamadım, sürekli modum düşük. acaba mezuna kalıp tıp mı yazsaydım dediğim, tekrar hazırlansam mı diye ağladığım gün oldu. çünkü internette sürekli diş hekimlerinin işsiz oluşuyla ilgili şeyler görüyordum. bu kadar sene okuduktan ve emek verdikten sonra işsiz kalırsam korkusu sarmaya başladı. psikolojim hiç iyi değil. arkadaş çevrem de hep tıp kazandığı için onlarla kendimi kıyaslıyorum hepsi iyi yerlere gitti ben gidemedim diye. daha bi kötü oluyorum. evet kıyaslamamam lazım ama elimde olmuyor. (Şu an düzenliyorum o zamanlar o kadar kötü hissetmemin nedeni diş protez dersinde çok düşük bi puan almamdan dolayıydı. Ama birkaç ay sonra tekrar sınava girdim ve 80 küsür kişi içinde en iyi notu ben aldım. Gerçekten emek harcayınca insan en iyisini de başarabiliyor)
Son düzenleme: