Diş konusunda takıntım.. abartılı mı bilmiyorum

Ben de temziletmeyi değil beyazlatmayı kast ettim. Diş fırcalamayla veya küçük müdahalelerle geçebilen tüm sorunlar çözülmeli tabii ki. Ama beyazlatma işleminin yılda veya iki yılda bir tekrarlanması gerekiyor. Uzun vadede diş minesine çok zarar veren bir uygulama bu. Size de tekrarlatmanızı tavsiye etmem açıkçası.
Yok zaten doktor söylemişti ve beyazlatınca çok gıcırdama hissettim. Ama bilmiyorum kimse öyle biriyle öpüşmek bile istemez yani 😅😃😃😃

Sadece size mi çok kötü görünüyor yoksa gerçekten başkası görünce de direkt fark ettiği bir durum mu?
Eğer gerçekten dişleri kötüyse(herkese göre) ama şans da vermek istiyorsanız ortak arkadaşınıza söyleyin o da "zifiri'nin dişe takıntısı var bi temizletsen bence sana kesin şans verir" dese olur mu?
Geçmişte benim de buna benzer bir durumum oldu -tabii sizinki kadar ısrar etmedi- ama dişleri yüzünden görüşmedim.
Hayır iş arkadaşı bana dişleri çok kötü müşteri karşılıyor ayıp demişti. Ben de sen bile farkettin mi demiştim. 1 senedir pes etmiyor.

Hayır iş arkadaşı bana dişleri çok kötü müşteri karşılıyor ayıp demişti. Ben de sen bile farkettin mi demiştim. 1 senedir pes etmiyor.
Çevresinde yok mu yakın bi' kadın annesi ablası halası vs. şuna bir desin dişlerini düzelt diye. Valla benim abim öyle olsa doktor randevusunu bile ben ayarlarım

Çevresinde yok mu yakın bi' kadın annesi ablası halası vs. şuna bir desin dişlerini düzelt diye. Valla benim abim öyle olsa doktor randevusunu bile ben ayarlarım
Günde 2 kutu sigara içiyor. Bilmiyorum iş arkadaşları (erkek) söylemişler sanırım. Kaale almamış.

Son 1 senedir diş konusuna çok takıntılıyım. Hastalık gibi oldu. Dişleri sarı olan birini görünce böyle iğreniyorum. Uzaklaşıyorum. Gün içinde aklıma geliyor bu konu. Dişlerime tel taktırıp beyazlattığım için mi bilmiyorum. Bana gerçekten çok değer bir adam var. Hatta evlilik teklifi de yapmak istiyordu. Ama dişleri aşırı kötü ön dişlerinin arasında hep tartar var. Midem aşırı bulanıyor. Arkadaşlarım temizlettirir diyor ama temizletse bile aklımdan çıkar mı bilmem. Ayrıca açıkça söylemeli miyim bilmiyorum. Haddim olduğunu düşünmüyorum 30 yaşında çünkü. İş arkadaşım (erkek) dişleri kahverengi olmuş benimle konuşmaya çalışıyor yüzüne bakamıyorum. Bu abartı mı bilmiyorum. O kişiye şans versem mi bilmiyorum

Açıkça söyleyin bence.

Diş temizletmek bedava gitsin diş hastanesine temizlerler ama adam önemsemeyen biriyse sizle olmaz sizi elde edene kadar dikkat eder evlendikten sonra hepten salar.diş sarılığı ayrı bir olay zaten temizlikle alakası yok sadece kişinin genetiği yediği içtiği sigara kullanıp kullanmaması ile alakalı bir durum ayrıca.

Evet😅 ama haklısın da, fırçalamayandan uzak durmalı, o değişmez.
32 Isparta mı hep sormak istiyordum
Ahahahah hayır.. neden 32 yaptığımı bilmiyorum üye olurken boşluğuma gelmiş. Değiştireceğim

Hiç mi dişini fırçalamıyor, hiç mi doktora gitmiyor :110: Rengi mengi geçtim, tartar diş hijyeni eksikliğine işaret genelde.

2 paket sigara da çok, her şeyden önce ben olsam burayı dert edinirdim.

Hiç mi dişini fırçalamıyor, hiç mi doktora gitmiyor :110: Rengi mengi geçtim, tartar diş hijyeni eksikliğine işaret genelde.

2 paket sigara da çok, her şeyden önce ben olsam burayı dert edinirdim.
Evet 55 tl oldu sigara… fırçalıyor mu bilmiyorum ama görseniz fırçalamıyor dersiniz

ya tartar ister istemez oluşuyor ama sağlığa zarar vermeyecek periyotlarda gidip temizletmek lazım
koku da yapan bişi ayrıca
1 senedir şarjlı diş fırçası kullanan ve bunu sırf şarjlı diş fırçası daha iyi temizliyor diye yapan biri olarak
ben sana çok hak verdim
ben de zamanında birilerini hijyen yüzünden eledim çünkü bence çok haklısın
geçen diş macunu alacaktım artık macunların özellikle tütün, çay kahve çok tüketenler için
özel olarak çıkartılanlarını gördüm
kaldıki ağız bakımı sadece diş fırçalama değildir bunun ağız bakım suyu da var
öyle fırçalamakla da bitmeyen bişey
diğer adama diş meselesini söylemeli misin bilemedim
beni neden istemiyon diye ısrar eden adamla alakalı tek kaygım diş olmazdı
bu kadar ısrarcı birini kimse istemez

Üniversitede diş teli kullandım ve o günden bu güne herkesin dişlerine bakarım. Bazen arkadaşlarım dalga geçer kurbanlık öküz mü seçiyorsun diye. Bazı insanlarda var o.

ya tartar ister istemez oluşuyor ama sağlığa zarar vermeyecek periyotlarda gidip temizletmek lazım
koku da yapan bişi ayrıca
1 senedir şarjlı diş fırçası kullanan ve bunu sırf şarjlı diş fırçası daha iyi temizliyor diye yapan biri olarak
ben sana çok hak verdim
ben de zamanında birilerini hijyen yüzünden eledim çünkü bence çok haklısın
geçen diş macunu alacaktım artık macunların özellikle tütün, çay kahve çok tüketenler için
özel olarak çıkartılanlarını gördüm
kaldıki ağız bakımı sadece diş fırçalama değildir bunun ağız bakım suyu da var
öyle fırçalamakla da bitmeyen bişey
diğer adama diş meselesini söylemeli misin bilemedim
beni neden istemiyon diye ısrar eden adamla alakalı tek kaygım diş olmazdı
bu kadar ısrarcı birini kimse istemez

Agiz bakimi sadece firca ve agiz suyu degildir bunun agiz duşu ve ipi de var.😄😄😄

Back
X