Diş midir?

Theteacher00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
554
746
103
bebeğim 4 aylık olmak üzere birkaç gündür gündüzleri az uyuyor , salya desen o biçim , el parmak hunharca ağızda eline ne versen ağızda , kulağıyla oynamaya başladı. alt dişlerin yeri biraz beyazlaşmış ne zaman gelir daha erken ya. Sadece emiyor bu arada.

4 aylıkken başlar bebeklerde diş belırtılerı. Ne zaman çıkacağıda bellı olmaz. 4 aylıkken cıkartabılır dışını 1 yasından sonrada cıkartabılır. İlk bebegınız sanırım.

Suan bebegım 9. Dişini çıkartıyor bıldıgınız grip belırtılerı var. Öksürük burun akıntısı

Diştir.Beyazlasa bile çıkması 2-3 ayı buluyor .Elinizi temizleyin hafif masaj yapın rahatlar belki biraz.

Merhabalar size sormak istediğim bir durum var. Oğlum 7 aylık olacak 3 gün sonra. 2 aydır diş çıkarma serüveni yaşıyoruz. Sürekli bir şişiyor bir iniyor tam artık çıkıyor herhalde diyorum geri iniyor. Son 2 haftadır da altta iki kanlı kesik oluştu ama halen diş gözükmüyor ve üst dişlerde şişti. Bukadar uzaması normalmi başına böyle bişey gelen varmı diye merak ediyorum ?

Benim kızımın da belirtileri 3 aylıkken başlamıştı, dişlerinin çıkması 8. ayını buldu. Salyayı kehribar kolyesiyle kesmiştik çok şükür ama huzursuzluğuna masajdan başka yapacak bişey yok maalesef. Diş doktorumuz buccoterm diye bir jel verdi, tamamen bitkiselmiş. Jellerin uzun vadede karaciğer problemlerine yol açtığıyla ilgili bi yazı okumuştum, ön yargılıydım ama bu jelin içeriği gerçekten bitkisel. Papatya, hatmi çiçeği ve termal su var içinde. Doktorunuza danışın derim ben. Çok sancılı dönemlerinizde masaj yaparak uygulamak belki rahatlatıcı olur.

Merhabalar size sormak istediğim bir durum var. Oğlum 7 aylık olacak 3 gün sonra. 2 aydır diş çıkarma serüveni yaşıyoruz. Sürekli bir şişiyor bir iniyor tam artık çıkıyor herhalde diyorum geri iniyor. Son 2 haftadır da altta iki kanlı kesik oluştu ama halen diş gözükmüyor ve üst dişlerde şişti. Bukadar uzaması normalmi başına böyle bişey gelen varmı diye merak ediyorum ?

Her çocuğun diş serüveni farklı oluyor, bizimkinin de öyle bi şişti bi indi. Ama 4 dişi 5 günde çıkardı bi anda. Çok kafanız karışıksa doktora danışın, çünkü diş döneminde anneler çok pimpirikli oluyor kendimden biliyorum. Bir uzmandan yorum almak rahatlatabilir.

Back
X