diş sorunu

devlete gidenler insan değil mi oradakiler doktor değil mi neden ilgilenmesinler ?
artık eskisi gibi kimse kimseyi başından savamıyor.
inanın aylar önce gittim gerçekten çok kötü bir doktora denk geldim inanın bir küfür yemediğim kaldı çok sokak ağzıyla konuşan bir bayandi

sizde haklısınız bunlar karakterle alakalı belki özelde bile denk gelir böylesi

Canım ilk muayne ücretsiz oluyo git görüş enerjin tuttuğu kişiye yaptır.

İşlem kısa sürüyo ama zaman kaybı çok iyi değil.

Özel hastane bunun için dişbaşına ücret alır. Muaynesi olan doktor temizleme ücretinden bi tık fazla

Canım ilk muayne ücretsiz oluyo git görüş enerjin tuttuğu kişiye yaptır.

İşlem kısa sürüyo ama zaman kaybı çok iyi değil.

Özel hastane bunun için dişbaşına ücret alır. Muaynesi olan doktor temizleme ücretinden bi tık fazla
diş başına ücret mi oooo ben milyarlarla çıkarım herhalde :(

canım elimle dokununca o kırığı hissediyorum ya da dilimle dokununca diş etinde çekilme olsa hissederdim

Aynada baktığında nasıl görüyosun?
Ben geçen yıl yaptırdım dişlerimin üst kısımları yok sanıyodum :)
Bende koku yoktu doktor ağız hijyeniyle alakalı dedi koku için.
Sürekli gargara ve fırçalıyodum 20 liklerden sonra oldu benim.

Ama o siyahlıklar gidince hiç düşündüğüm gibi olmadı diş normal yerinde duruyo hasar yok.

4-5 doktor gezmişimdir enerjimin uyduğu kişiye yaptırdım.

Benim 2 seansta bitti o da işlem esnasında çok yerimde duramadım bıraktık diye.

Hem temizlik hem o siyahlara 250 lira verdim

Aynada baktığında nasıl görüyosun?
Ben geçen yıl yaptırdım dişlerimin üst kısımları yok sanıyodum :)
Bende koku yoktu doktor ağız hijyeniyle alakalı dedi koku için.
Sürekli gargara ve fırçalıyodum 20 liklerden sonra oldu benim.

Ama o siyahlıklar gidince hiç düşündüğüm gibi olmadı diş normal yerinde duruyo hasar yok.

4-5 doktor gezmişimdir enerjimin uyduğu kişiye yaptırdım.

Benim 2 seansta bitti o da işlem esnasında çok yerimde duramadım bıraktık diye.

Hem temizlik hem o siyahlara 250 lira verdim
aynaya baktığımda da boş hatta oraya bir kürdan da dokunuyorum kürdan giriyor yani bildiğin oraya ve o acı inan bir saat geçmiyor...
özelde mi yaptırdın canım

aynaya baktığımda da boş hatta oraya bir kürdan da dokunuyorum kürdan giriyor yani bildiğin oraya ve o acı inan bir saat geçmiyor...
özelde mi yaptırdın canım

Canımcım ben güzellik merkezindeki diş hekimine yaptırdım.
Diş hekimi kendi fiyat veriyo
1 kanal 2 dolgu kuretaj artı temizlik ve 2 20lik için 1500 fiyat verdi
Her yapılan işlemde o işlem kadar fiyatını ödedim . Bu işlem temizlikle 250 ye geldi

Özel hastaneler aynı işlemler için 4000 lira istediler

agıız ve dıs saglıgı merkezlerı ılgılenmez olurlar mı canım. gayet de guzel muammele var.. devlete baglı ama cok ıyı calısan dr larda yok degıl ıyı bır dr arastır ve gıt. curuk dolasmaktan ıyıdır.

Canımcım ben güzellik merkezindeki diş hekimine yaptırdım.
Diş hekimi kendi fiyat veriyo
1 kanal 2 dolgu kuretaj artı temizlik ve 2 20lik için 1500 fiyat verdi
Her yapılan işlemde o işlem kadar fiyatını ödedim . Bu işlem temizlikle 250 ye geldi

Özel hastaneler aynı işlemler için 4000 lira istediler
fiyatlara bak ya Wuuu

agıız ve dıs saglıgı merkezlerı ılgılenmez olurlar mı canım. gayet de guzel muammele var.. devlete baglı ama cok ıyı calısan dr larda yok degıl ıyı bır dr arastır ve gıt. curuk dolasmaktan ıyıdır.
en son çare o özeller ateş pahasi bakalım ne çıkacak bahtıma

Her devlet hastanesi bir değil, özelde aynı şekilde . Bir ara bende saygısız bir doktora denk geldim devlet hastanesinde daha da gitmedim oraya. 20 lik dişimin bir tanesini büyük bir devlet hastanesinde çektirdim o kadar iyiydi ki doktorum . Her yer aynı değil maalesef çevremizde gidip memnun kalan yok mu öğrenip öyle gidersiniz.

ne dedi yani

diş doktoru ile insan neden muhatap olur ki

şuram şöyle der gösterirsin

o da şu şekilde tedavi edeceğim der ve yapar

kapı üstünde numaram çıkınca içeri girdim o sırada da içeride hasta vardı kapıyı tıklattım açtım bi kafamı uzattım numara yukarıda yazıyor takip edin dedi daha ağzımı açmadan (tipim çok küçüktür bu arada belki ondan küçük sandı) bende aynı ses tonuyla onun gibi karşılık verdim benim numaram zaten dedim zaten bu dk bir gol bir di ,o sıralar benim üst damakta ağrı vardı onu göstecektim beni koltuğa zaten bir oturuşu var otur falan diye böyle çok saygısız bir tonda neyse sabır dedim oturdum baktı baktı dişlere dokundu soru sordu bi büyütece benzeyen bir şeyle baktı tamam dedi masasına gitti arkasından gittim film çek gel dedi aynı ifadele çektim geldim yine sustum mesele şuymuş benim süt dişim düşmüyor ve asıl çıkması gereken diş yukarıda sıkışıp kalmış onu alacaklar ameliyatla nasıl hissetmezmisim bu kadar zaman hiç mi ağrı yapmamış niye bu kadar geç gelmişim bi ton konuştu döndüm arkamı çıktım hiç lafını bitirmesini bile beklemedim filmi mi bile almadım

Son düzenleme:
Her devlet hastanesi bir değil, özelde aynı şekilde . Bir ara bende saygısız bir doktora denk geldim devlet hastanesinde daha da gitmedim oraya. 20 lik dişimin bir tanesini büyük bir devlet hastanesinde çektirdim o kadar iyiydi ki doktorum . Her yer aynı değil maalesef çevremizde gidip memnun kalan yok mu öğrenip öyle gidersiniz.
çevreme sordum da hep özel önerisi aldım

Back
X