kızlar bugün üst dişlerimdeki tellerim çıktı çok güzel oldu ya çok çok çokkkk =)
kesinlikle diş çapraşıklığı probleminiz varsa hiç düşünmeyin, maddi imkanınızı ne yapıp ne edin ayarlayın ve gidin taktırın, gerçekten çok güzel bir şey. İnsanın kendine güveni geliyor. Dudakların şekli, gülüş şekli bile değişiyor resmen. fotoğrafımı da koyacağım siz de görün belki sizlere de cesaret verir =)
Eki Görüntüle 307167
kızlar bugün üst dişlerimdeki tellerim çıktı çok güzel oldu ya çok çok çokkkk =)
kesinlikle diş çapraşıklığı probleminiz varsa hiç düşünmeyin, maddi imkanınızı ne yapıp ne edin ayarlayın ve gidin taktırın, gerçekten çok güzel bir şey. İnsanın kendine güveni geliyor. Dudakların şekli, gülüş şekli bile değişiyor resmen. fotoğrafımı da koyacağım siz de görün belki sizlere de cesaret verir =)
Eki Görüntüle 307167
tatlım bayıldım ya gözünaydın darısı başıma inşallah. ne kadar sürede bitti tedavin merak ettim?
cnm eğer şeffaf koruyucu taktılrsa sakın çıkarma düzenli kullan bn kullanamadım dişlerim yamuluyo tekrardan
Eki Görüntüle 307167
Eki Görüntüle 307167
değişime inanamıyorum harika olmuş benimde üst dişlerimdeki çarpışıklık seninki gibi. düzeleceğini pek düşünmüyordum ama sendeki değişimi görünce fikrim tamamen değişti. umarım bu sefer gittiğim ortodontiste güvenebilirim şans dileyin :))
canım teşekkür ederim. bende bu yaşa kadar o sebeple bekledim zaten umarım bu hafta anlaşıcam gelişmeler coming soonİnşallah tam istediğin gibi olur çok pozitif birisin bence her şey yolunda gidecek gibi öyle hissettim biran:) Benim de elim bollaşsın biran önce ve ben de artık diş telli olayım!
ayyy ne güzel olmuşlar.ben görebilecekmiyim zaman nasıl geçecek offf offf...
değişime inanamıyorum harika olmuş benimde üst dişlerimdeki çarpışıklık seninki gibi. düzeleceğini pek düşünmüyordum ama sendeki değişimi görünce fikrim tamamen değişti. umarım bu sefer gittiğim ortodontiste güvenebilirim şans dileyin :))
canım dişlerin harika olmus.. maşallah çektiğine değmiş :) sana bişey sormak istiyorum.. çekimli tedavi miydi ? üst iki dişin çekilerek mi oldu ? eğer böyle olduysa ne kadar sürede kapandı boslukların ? :) dudak seklinde bi değişme incelme oldu mu ? çekimli tedavide dudak incelir gibi seyler söylüyorlar da.. kusura bakma cok soru sordum, ama böyle güzel örnekleri görünce sormadan edemiyorum :)kızlar bugün üst dişlerimdeki tellerim çıktı çok güzel oldu ya çok çok çokkkk =)
Eki Görüntüle 307167
canım dişlerin harika olmus.. maşallah çektiğine değmiş :) sana bişey sormak istiyorum.. çekimli tedavi miydi ? üst iki dişin çekilerek mi oldu ? eğer böyle olduysa ne kadar sürede kapandı boslukların ? :) dudak seklinde bi değişme incelme oldu mu ? çekimli tedavide dudak incelir gibi seyler söylüyorlar da.. kusura bakma cok soru sordum, ama böyle güzel örnekleri görünce sormadan edemiyorum :)
canım dişlerin harika olmus.. maşallah çektiğine değmiş :) sana bişey sormak istiyorum.. çekimli tedavi miydi ? üst iki dişin çekilerek mi oldu ? eğer böyle olduysa ne kadar sürede kapandı boslukların ? :) dudak seklinde bi değişme incelme oldu mu ? çekimli tedavide dudak incelir gibi seyler söylüyorlar da.. kusura bakma cok soru sordum, ama böyle güzel örnekleri görünce sormadan edemiyorum :)
yok yok maşallah süper görülüyor ona denecek söz yok zatenbeni doktorum motive edeceğine dudakların incelcek yok soyle boyle diye diye hayattan soğuttugu icin sormadan edemedim
cevapladıgın icin cok sağol canım :) benim de çekimli tedavi çekmeye bu ay basladı ondan önce düzeltti.. bakalım inşallah benım de bosluklarım cabuk kapanır :) sıkmadıysam eğer soru sorabilir miyim :$
Eki Görüntüle 307167
Canım harika olmuş dişlerin güle güle kullanbende 12.ayımdayım ama henüz daha ne üst çıktı nede alt yani bana göre daha var tellerimin çıkmasına ama bir an önce düzelsin de rahat rahat gülebileyim istiyorum senin kaç ayda çıktı üst tellerin ?
8 aylık süre içerisindeki değişim.altta bu hafta takılacak inşallah.
şakamı bu ya maşallah. bende 8 ay içindeyim. sacede orta boşluk kapandı başka hiçbir değişiklik yok hic memnun değilim doktoruma söylediğimde daha çok erken diyip duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?