ama o benm doktorumm.hemde tam11 aydır...benm çoktann gönlümün sahibi yani........şaka bi yana hayırlı olsun ondan iisini bulur muydun bilmm ama benm için tek!! doru karar verdin bence hayırlı olsun tekrar:))
kimse cvp vermemis
bence sen çok şanslısın tedavin sadece ortodonti ile çözülebilir. bende doktora gidince deep bite olduğunu öğrendim ve cerrahi müdahale + ortodonti gerekliymişbenimde yaşım az değil 28 ve bence sakın kaplama falan yaptırma, insanın kendi dişi gibi hiç bişey olamaz geç falan deme mutlaka taktır teli...
sevgili kirazezade eğer tel taktırırsan seneye bu zamanlar diyeceksin ki bir kaç ayım kaldı sadece,iyi ki taktırmışım zaman ne kadar da çabuk geçiyor diyeceksin ve ömür boyu kendi doğal dişlerini kullanacaksın ve kaplama tedavisindeki anlattığın sorunların hiç biri olmayacak.
arkadaşlar diş fırçalama düzeniniz nasıl?mesela ben her yemekten sonra fırçalıyorum,ama yemek aralarında bir şey yediğimde fırçalamıyorum,sizce her bir şey atıştırdıktan sonra ya da bir şey içtikten sonra da fırçalamalı mıyım:18:
canim cikolata istiyor yemeks sakincalimi yiyen arkadaslar varmi?burda tutku biskuvi aldim bakip bakp icim gidiyor yesem tellerin arasina girermi?bu arda ben genelde aksamlari fircaliyorum gunduz diplerini temizliyorum firca bile bana agir geliyor cok hassas disler
mrb arkadaşlar benımde bu cuma randevum var bakılıp karar verılecek. benım ustu on dılseırm cok ayrık sadece ustlere tel takarlarmı ve fıyatta bı düşüş olurmu. varmı tek tarfalı diş teli kullanan.cvp verırsenız cok sevınırım
Geçmiş olsun..Evet haklısın belki de şanslıyım biraz olsun.. Pek siz ne karar verdiniz, ne yapıyorsunuz operasyon vs ne durumda şu an ?
Merhaba arkadaşlar, benim metale karşı alerjim var o yüzden tam 3 senedir tel taktıramıyorum ama metal alerjisi olanlarda teflon kaplı tellerin kullanılabileceği söyleniyor.Aranızda metal alerjisi olup da teflon tel kullanan var mı acaba? Sizce taktırmalı mıyım? Teflonun bir süre sonra telden sıyrıldığını ve altından yine metalin çıktığını söylüyorlar kafam çok karışık :S
meala nasil alerjin var?benimde tenim istemez metali kupede yara yapar kolye kunyede kizartir bileklik takinca hafif usutmede o bilegim ve klum cekilir gibi agrir.ama ben hic dusunmedim metal alerjisi diye?ben persembe taktirdim halen hassas dislerim hassa olmasi iyi haber mi kotu habermi bilemicegim..
Alerji testi yaptırdım nikel, kobalt ve kroma karşı alerjim olduğu ortaya çıktı.Tek çare teflon kaplı teller ve seramik braketler ama güvenemiyorum işte.
teli çıkardıktan sonra bi dolu çürükle başbaşşa kaldım. 4 sağlam dişimde çekildi zaten..
DR benim 20 lik dislerimi(hic cikmamis olanlari) cekmeye gerek duymadi ve direkt telleri takti simdi icim icimi yiyor acaba tel den once ameliyatla o disler sokulmesi gerekirmiydi? dis teli takmadan da rontgen cekti.
Alerji testi yaptırdım nikel, kobalt ve kroma karşı alerjim olduğu ortaya çıktı.Tek çare teflon kaplı teller ve seramik braketler ama güvenemiyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?