Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

ya arkadaslar bende diş teli taktırdım 4 ay oldu ama cok zorlanıyorum yemek yiyemiyorum üstelik suan sadece üst dişlere takıldı alta takılınca daha da kötü olucak cıkartmak istiyorum acaba daha sonra düz dişlerimde carpıklaşırmı ya cok pişman oldum tatırdıgıma

teflon bir süre sonra soyuluyor canım. ama doktorun her ay değiştirirse sen de fırçalarken daha hassas davranırsan sorun olmaz bence.

Soyulması kötü haber işte inşallah olmaz karar verirsem bi 15 gün içinde takılacak sanırım ama karar veremiyorum :S

diş telim takılı ve önümüzdeki gün dişim çekilecek, çok agrım olurmu acaba :18:

ok canım ama kimin cekeceğii bilmiyorum ben sende kim cekti? cektırdınmı daha dogrusu. tel takılımıydı?

tabi cnm takılıydı ömer bey çekti benmkini çok şriin biri oda

tamam o zaman benim hekime söyleyim ömer bey çeksin normal diş çekiminden daha fazla agrımıyormu? zaten zor ciğniyorum telle halla baslangıc oldugu ıcın alışamadım. dişsiz herhalde hiç bişey yıyemicem artık

cnmm 1 hafta sonra alışırsınn bn şimdi gayet rahat yiyorum yemeklerii hatta bikaç gündür çikolataya başladımm

tam 5 saglam dişim cekıldı hem de 3 gunde,bana mısın demedım.ne acı ne sızı, hıcbırsey olmaz korkma canım.

5 diş çok zor yaaa, benim 1 tane dişim çekim olucak. şanslıyım o yönden sanırım. bende ilk başta çekim yapılacagı için 1 saglam dısımı kaybedecegım ıcın uzulmustum

incecik fazla sert olmayan çikolatayı bende yiyiyorum zati, çikolatasız hayat mı olur

bu arada bi dahaki gttiğimde börek götrcem bendee bana demişti ki börek dolma falan o tarz şeyler tedaviyi hızlandırır tabi doktorun yerse dedii bnde götürcem inşş bi dahakinee

sonunda bugün tellerim çıktı çok mutluyum.ama sanırım bir süre şeffaf bir şey takıcakmışım yarın ölçü alıncak neyse o inş en kısa zamanda dişçiye gitmem biter.

bu arada bi dahaki gttiğimde börek götrcem bendee bana demişti ki börek dolma falan o tarz şeyler tedaviyi hızlandırır tabi doktorun yerse dedii bnde götürcem inşş bi dahakinee
boğazına baya düşkün belli, bendende aynı şeyi istedi elin boşgelmesin dedi

sonunda bugün tellerim çıktı çok mutluyum.ama sanırım bir süre şeffaf bir şey takıcakmışım yarın ölçü alıncak neyse o inş en kısa zamanda dişçiye gitmem biter.

inşş cnm darısı bnm başıma artık ama çok yenyim daha bi an önce şu çıkarılcak gün gelsin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…