teflon bir süre sonra soyuluyor canım. ama doktorun her ay değiştirirse sen de fırçalarken daha hassas davranırsan sorun olmaz bence.
diş telim takılı ve önümüzdeki gün dişim çekilecek, çok agrım olurmu acaba :18:
ok canımama kimin cekeceğii bilmiyorum ben sende kim cekti? cektırdınmı daha dogrusu. tel takılımıydı?
diş telim takılı ve önümüzdeki gün dişim çekilecek, çok agrım olurmu acaba :18:
tabi cnm takılıydı ömer bey çekti benmkini çok şriin biri oda
cnmm 1 hafta sonra alışırsınn bn şimdi gayet rahat yiyorum yemeklerii hatta bikaç gündür çikolataya başladımmtamam o zaman benim hekime söyleyim ömer bey çeksinnormal diş çekiminden daha fazla agrımıyormu? zaten zor ciğniyorum telle halla baslangıc oldugu ıcın alışamadım. dişsiz herhalde hiç bişey yıyemicem artık
tam 5 saglam dişim cekıldı hem de 3 gunde,bana mısın demedım.ne acı ne sızı, hıcbırsey olmaz korkma canım.
cnmm 1 hafta sonra alışırsınn bn şimdi gayet rahat yiyorum yemeklerii hatta bikaç gündür çikolataya başladımm
incecik fazla sert olmayan çikolatayı bende yiyiyorum zati, çikolatasız hayat mı olur
boğazına baya düşkün belli, bendende aynı şeyi istedi elin boşgelmesin dedibu arada bi dahaki gttiğimde börek götrcem bendeebana demişti ki börek dolma falan o tarz şeyler tedaviyi hızlandırır tabi doktorun yerse dedii bnde götürcem inşş bi dahakinee
sonunda bugün tellerim çıktı çok mutluyum.ama sanırım bir süre şeffaf bir şey takıcakmışım yarın ölçü alıncak neyse o inş en kısa zamanda dişçiye gitmem biter.
boğazına baya düşkün belli, bendende aynı şeyi istedi elin boşgelmesin dedi
inşş cnm darısı bnm başıma artık ama çok yenyim daha bi an önce şu çıkarılcak gün gelsin yaaa
senle aynı randevu tarhi almaya çalışacam otlanayım bende hahahahaaaaahhahaaaa ayy o bnm dişlerimi düzeltsindeee ben ona yaparımm sarmalarr böreklerr çöreklerrr
senle aynı randevu tarhi almaya çalışacam otlanayım bende hahahahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?