ya arkadaslar bende diş teli taktırdım 4 ay oldu ama cok zorlanıyorum yemek yiyemiyorum üstelik suan sadece üst dişlere takıldı alta takılınca daha da kötü olucak cıkartmak istiyorum acaba daha sonra düz dişlerimde carpıklaşırmı ya cok pişman oldum tatırdıgıma
Arkadaşlar mrb tel tedavisine yeni başladım 1 hafta oluyor dişlerimi günde en az 3 kere fırçalamama rağmen dişlerde sararma oldu. Pişman olmaya başladım beyaz dişlerimi arıyorum kızlar sizlerde de bu sorunu yaşayan var mı?
hayır bende sararma olmadı aksine düzenli fıçaladığım için düşlerim daha da beyazlaştı
arkadaşlar bildiğim kadarıyla braketin yapısıyla da ilgili olabilir porselen ya da plastik kullanılan malzeme farklı olduğunda da sararma yaptığını duymuştum.[/QUOT
Hımmm, porselen braketle şeffaf yada şu ıce denilen braketler aynımı nasıl ayırt edebilirz ki ben ona takıldım şimdide :) kızlar bilgi sahibi olan lütfen beni bilgilendirsin..
kızlar bişey sorcam doktor arayüz fırçası verdi ve ben onunla en arkaları mümkün değil fırçalyamıyorumşekilden şekle girdim ama olmuyo :)) sizin nasıl durum ?
doktoruna bi sor istersen canım bazı kalitesiz malzeme kullananlar olabiliyomuş ha bide sigara falan braketin dişinize tutturulan alt kısımlarını sarartabiliyo muş. bu arada şefaf braketler biraz daha büyük galiba sen kullandığna göre biliyosundur alt cene için tavsiye ediyo musun ?
Benim braketlerim büyük değil küçük :S ,Sigarada kullanmıyorum gerçi ama çaya çok düşkünüm günde 8 bardak çay içiyorum en az. İlk randevum 4 şubatta doktoruma hepsini sorucam gerçi ama yinede tecrübeleri merak ediyorum.
O kadar zor değil aslındaen arkada zaten tel olmuyo hafiften ağzını açınca aralarını fırçalayacaksın ama bi süre sonra sıkılıp bırakacaksın yani ben arada yapıorum ilk günler günde 7-8 kez fırçalıodum diş ipiyle falan temizliyodum 3 aydan sonra amannn dedim :d
muhtemelen kısa sapsız olan arayüz fırcasını kullanıyorsun. bide bunların uzun saplı olanları var onla kolaylıkla arka tarafada ulasabilirsinkızlar bişey sorcam doktor arayüz fırçası verdi ve ben onunla en arkaları mümkün değil fırçalyamıyorumşekilden şekle girdim ama olmuyo :)) sizin nasıl durum ?
ben ızmırde yaşıyorum ızmırde dıs ttelrı cok pahalıya takıyorlar bandrmalıyım sureklı gelıp gdyorumızmırde 4bın burda 2250 istedıler burada yaptrsam olurmu.varmı diş telını başka ılde yaptran kontrollerde zorlanırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?