Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Şimdi 1 ay oldu tel takılalı bana, dişlerim sallanıyor aşırı derece ve ben çok korkuyorum çıkıcak diye

benimde dişlerimde sallanma oluyo ama doktorumla görüştüm ve dişlerin hareket etmesinden kaynaklandığını ve çok normal olduğunu söyledi.özellikle ön dişlerim dilimle ittiğimde bile çıkcakmış hissi veriyo hala
umarım bişe olmaz canım

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var !

Köri soslu tavuk yedim 2 gün önce ve lastiklerim sapsarı oldu! Doktorum Cumartesi'nden önce randevu veremedi ve benim Cuma günü çok önemli bir görüşmem var. Tellerim seramik olduğu için çok kötü görünüyor sarı sarı. Geçici bir çözüm öneriniz var mı bunların rengini biraz da olsa açabilmek için? Lütfen yardımcı olun :18:

çokk teşekkür ederim moral verdin bana :))
nerede oturuyorsun canım hangi doktor bu umarım yakın yer çıkarız ben daha karar veremedim de tavsiyeyle iş yapmayı çok severim ama işte bu konuda cevrem zayıf

3 tane ortodontıst adresı buldum cuma gunu gorusmeye gıdıcem ıns. Ucuk fıyat vermeler. Kızlar sıze sormak ıstedıgım ortodontıst diş durumuna bakıp tedavı nekadara mal olur nekadar surer bunlar hakkında gıttıgınız gıbı bılgı verıyormu?

çokk teşekkür ederim moral verdin bana :))
nerede oturuyorsun canım hangi doktor bu umarım yakın yer çıkarız ben daha karar veremedim de tavsiyeyle iş yapmayı çok severim ama işte bu konuda cevrem zayıf

eyüpte oturuorm canım ama doktorum fındıkzadede :) sen ?

tel taktırıp taktırmama konusundamı kararsızsın yoksa doktor konusunda mı?doktor konusundaysa sana güven veren doktoru bulamadıysan karar verme hemen derim ama tel takıp takmamaysa karar veremediğin;
gülerken dişlerimi biri görmesin diye kendini kasıyosan ve o muhteşem dişlerle kahkaha atanlara imreniyosan hiç durma taktır tellerini :) 1 buçuk sene sonra doya doya gülcez canım

Son düzenleme:

evet ilk muayene soyluolar fiyatını ve asagı yukarı ne zmanda cıkcagını

yaaa suepr cnm beylikdüzü bende fındıkzade gidilmeyecek bir durum değil benim için,
özelden doktorun ıletısım bılgılerını yazarmısın bana ılk gıttıgınde muayene ucretı nedir, gercekten memnunmusun lütfen soylermısın, cunku borc harc ıcınde bu ıse gırıyorum tel taktırmaya kararlıyım ama doktor bakımından pısman olmak ıstemıyorum

bugun takılıo tellerim cok heycanlıyım nasıl olcak acaba:18:

Nekadar sure oldu doktorla goruselı canım cok beklendınmı olcu falan alınıyormus. Hadı bakalım hayırırlı olsun ıns. Tedavınden Guzel sonuclar alırsın

Nekadar sure oldu doktorla goruselı canım cok beklendınmı olcu falan alınıyormus. Hadı bakalım hayırırlı olsun ıns. Tedavınden Guzel sonuclar alırsın

yok canım cumartesi gittim ilk kez pazartesi hemen gel takalım dedi ama ben bugun gidebildim uste takıldı bugun bi dahaki sefer de alta takılcak. ölçü falan alınmadı benim. bende oyle sanıyodum sasırdım hatta hemen mi ölcu alınmıcak mı die yok dedi gidince bi fotoları cekti taktı pek uzun surmuo dislerimin de bi tanesi cekildi 3 tane daha cekilcek diger kontrollerde birer birer. darısı senin de basına insallah

Merhaba çekilen dişlerin yerine kalan boşluklara tekrar protez diş takılacakmı acaba doktorun bişey söyledimi..

Agrın falan varmı canım sen seffaf mı taktırdın canım fılm cekmedılermı dıslerın fılmını cekıp yapılarına bakıyorlarmıs:26:bende yarın gıdıcem bakalım burda 3 doktor var hepsıyle gorusup yarın bırıyle anlaşıcaz beklemek ıstemıyorum daha fazla ıns. Cok ucuk fıyatlar vermezler

Merhaba çekilen dişlerin yerine kalan boşluklara tekrar protez diş takılacakmı acaba doktorun bişey söyledimi..

protez takılmıcak canım cene yapım kucuk oldgu icin dişler buyuk gelmis o yuzden caprasık olmus o disler cekilcek diger disler oraya yerlescek dislerin agıza rahat yerlesmesi saglanıo yani kendisi kapancak

seffaf taktırdım canım bu benim gittigim 3. doktor ilk gittigim yerde cekmişlerdi filmi onu yanımda goturdum. teller takılırken hic bi acı agrı hissetmiosun doktorum aksam agrıcak hazırlıklı ol dedi bide bi dişim cekildi ben baya bi agrır diye tahmin ediodum iki acı birbirne karısıp ama o kadar bekledim agrımadı cekilen dişin yeri cok hafif sızladı biraz o kadar. bide garip hissediyorum ilk takıldı agzımı kapatamadım cok tuhaf geldi yemek yemek de zor oluo ama 3-4 gunde alısırmısım oyle dediler

mrb öncelikle ..arkadaşlar benim ön dişimin bir tanesi hafif diğerinin üzerinde ama küçüklüğümden beri bu beni çok rahatsız ediyor artık tel taktırmayı kafama koydum yanlız burda uçuk fiyatlardan bahsediliyor,okadar bana ağır gelir. diğer dişler inci gibi ama tek diş hepsinin görünümünü bozuyor sizce benimkide bu kadar pahalı olurmu fikirleriniz için teşekkürler

Son düzenleme:
Bugun 3doktorla gorustun bırısı 2-2,5 yıl surer 4000 tl ye mal olur dedı 2doktorda cenen kayık burda tel takamayız ıstanbul ızmır gıbı bır yerde taktır cene amelıyatı olman gerekıyor doktorla cerrah bırlıkte calışıyor olması gerekıyormus bır yıl tellerle durup cene amelıyatına gırecekmısım tellerle bır yıl daha tel kullanıp cıkarılacakmıs amelıyat tecrube ıstıyormus oda estetıge gırıyormus bana ıstanbul yolu gozuktu. Bakalım burda ayda bır geen doktor var ıstanbulda yasıyor o tellerı takarsa belkı tanıdıgı cerrah vardır tellerı bu takar tanıdıgı bırlıkte calıstıgı doktor varsa ona gonderır 16 sına randevu aldım gıdıp onunla gorusucem olmassa ısanbulda bır doktor ayarlıycaz kızlar bu durumda olanınız varmı? İstanbulda hem tel takrabolecegım hemde amelıyatı halledecek doktor bılıyormusunuz yardımcı olursanız cok sevınırım

Kızlar ben ankaradayım Mehmet tokatlı isimli doktora bugün gittim..bana ısrarla şeffaf diş telini önermedi ;sararma oluyor ,sert şeyler yeyince diş telinde kırılma olabiliyor diye söyşledi ...celik diş telinin fiyatını da 1600 euro olarak verdi..üstte 2 diş ,altta bir diş çekilecekmiş..bide üst çenem ilerideymiş..çekilen dişlerin ücreti ve filmler de artı ücret sizde nasıl oldu bu şeffaf tel gerçekten kullanışsızmı doktor ısrarla neden çeliği söyledi bana ..

canım senin toplamda tedavin ne kadara mal oluyor..

Çok sevdim hayırlı olsun :13: en iyisini yaptn şeffaf takarak. Arkadaşlarının tepkisi eminim olumsuz değildir. Kesinlikle dayanılmayacak gibi bir durum yok. birazda hekimin insafına kalmış bişey bu ağrıyıp ayrımaması çok sıkarsada o kadar çok agrırı. Gelişmeleri yaz buraya merak ederim. bu arada capada mı taktırdın? bi de tavsiyem her ay fotograf cek. sonra karsılaştır. o da büyük bir moral oluyor çünkü insanın gözü alışıyor düzeldiğini fark edemiyorsun belli bir süreden sonra. ama fotoda herşey apacık ortada oluyor

14 Ocak tan bu yana diş tellerimle yolculuğumun görüntüsü Diş tellerimi seviyorum onlarla mutlu huzurluyum darısı isteyenlerin herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…