Şimdi 1 ay oldu tel takılalı bana, dişlerim sallanıyor aşırı derece ve ben çok korkuyorum çıkıcak diye
takılırken acı çekmeyi bırak hiç hissetmiyosun canım :) ama sonrasında bikaç gün dişlerde müthiş bi sızlama oluyo.dişlerinin dümdüz ve mükemmel görünceğini düşününce bu acıyı çekmeye katlandım ben:) bi ay oldu benim.telleri seans seans kalınlaştırıyo ve kalınlaştırdıkça bi sızlama oluyo.benim ilk tel değişimim oldu ama ilk günlerdeki acıdan sonra bu seferki hiçbişe dedim :)
bende 3500 tl ye anlaştım.ilk 500 tl sonrasında 10 ay 300 tl ödeyeceğim.doktorun sana güven verdiyse kaçırma derim.benim doktorum berza şen.çok tatlı bi bayan.çok doktorla görüştüm ama hiçbiri bukadar güven vermemişti bana :)
inş tedavi sonunda dümdüz dişlerimiz olur :)
çokk teşekkür ederim moral verdin bana :))
nerede oturuyorsun canım hangi doktor bu umarım yakın yer çıkarız ben daha karar veremedim de tavsiyeyle iş yapmayı çok severim ama işte bu konuda cevrem zayıf
3 tane ortodontıst adresı buldum cuma gunu gorusmeye gıdıcem ıns. Ucuk fıyat vermeler. Kızlar sıze sormak ıstedıgım ortodontıst diş durumuna bakıp tedavı nekadara mal olur nekadar surer bunlar hakkında gıttıgınız gıbı bılgı verıyormu?
eyüpte oturuorm canım ama doktorum fındıkzadede :) sen ?
tel taktırıp taktırmama konusundamı kararsızsın yoksa doktor konusunda mı?doktor konusundaysa sana güven veren doktoru bulamadıysan karar verme hemen derim ama tel takıp takmamaysa karar veremediğin;
gülerken dişlerimi biri görmesin diye kendini kasıyosan ve o muhteşem dişlerle kahkaha atanlara imreniyosan hiç durma taktır tellerini :) 1 buçuk sene sonra doya doya gülcez canım
bugun takılıo tellerim cok heycanlıyım nasıl olcak acaba:18:
Nekadar sure oldu doktorla goruselı canım cok beklendınmı olcu falan alınıyormus. Hadı bakalım hayırırlı olsun ıns. Tedavınden Guzel sonuclar alırsın
yok canım cumartesi gittim ilk kez pazartesi hemen gel takalım dedi ama ben bugun gidebildim uste takıldı bugun bi dahaki sefer de alta takılcak. ölçü falan alınmadı benim. bende oyle sanıyodum sasırdım hatta hemen mi ölcu alınmıcak mı die yok dedi gidince bi fotoları cekti taktı pek uzun surmuo dislerimin de bi tanesi cekildi 3 tane daha cekilcek diger kontrollerde birer birer. darısı senin de basına insallah
yok canım cumartesi gittim ilk kez pazartesi hemen gel takalım dedi ama ben bugun gidebildim uste takıldı bugun bi dahaki sefer de alta takılcak. ölçü falan alınmadı benim. bende oyle sanıyodum sasırdım hatta hemen mi ölcu alınmıcak mı die yok dedi gidince bi fotoları cekti taktı pek uzun surmuo dislerimin de bi tanesi cekildi 3 tane daha cekilcek diger kontrollerde birer birer. darısı senin de basına insallah
Merhaba çekilen dişlerin yerine kalan boşluklara tekrar protez diş takılacakmı acaba doktorun bişey söyledimi..
Agrın falan varmı canım sen seffaf mı taktırdın canım fılm cekmedılermı dıslerın fılmını cekıp yapılarına bakıyorlarmıs:26:bende yarın gıdıcem bakalım burda 3 doktor var hepsıyle gorusup yarın bırıyle anlaşıcaz beklemek ıstemıyorum daha fazla ıns. Cok ucuk fıyatlar vermezler
protez takılmıcak canım cene yapım kucuk oldgu icin dişler buyuk gelmis o yuzden caprasık olmus o disler cekilcek diger disler oraya yerlescek dislerin agıza rahat yerlesmesi saglanıo yani kendisi kapancak
seffaf taktırdım canım bu benim gittigim 3. doktor ilk gittigim yerde cekmişlerdi filmi onu yanımda goturdum. teller takılırken hic bi acı agrı hissetmiosun doktorum aksam agrıcak hazırlıklı ol dedi bide bi dişim cekildi ben baya bi agrır diye tahmin ediodum iki acı birbirne karısıp ama o kadar bekledim agrımadıcekilen dişin yeri cok hafif sızladı biraz o kadar. bide garip hissediyorum ilk takıldı agzımı kapatamadım cok tuhaf geldi yemek yemek de zor oluo ama 3-4 gunde alısırmısım oyle dediler
01.12.2012 Cumartesi diş tellerim takıldı..Şeffaf (safir cam) braket...Dediğin doğru metaller çok belli oluyor.o yüzden tercih etmedim.Takılırken birşey hissetmedim.Bugün 3.gün ve dişlerde sızlamalar başladı....Ama dayanılmıcak kadar değil şimlik alıştım gibi...Bakalım arkadaşlarım nedicekler....Açıkçası kilo vermeyede biraz ihtiyacım vardı...Diş teli diyeti iyi gelicek..
Tekrar teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?