Bugün tüm gün arayüz fırçası ve yumuşak ortodontik fırça aradım eczanelerde ama yook hiç bir yerdeKızlar siz arayüz fırçası ve yumuşak ortodontik fırça kullandınız mı ?
Ben bugün akşam ilk kural ihlalimi yaptımAma dayanamadım n'apıyım , annem antepfıstıklı çikolata almış doktorda çerez türü şeyleri yasaklamıştı buna rağmen oturdum hatır hutur yedim valla Bu arada 3 ayda gelişme nasıl oldu :) Dişin çekilmiş miydi ? Tedaviye başladım ya bir an önce dişlerimin iyiye gittiğini görmek istiyorum :)
Bugün tüm gün arayüz fırçası ve yumuşak ortodontik fırça aradım eczanelerde ama yook hiç bir yerdeKızlar siz arayüz fırçası ve yumuşak ortodontik fırça kullandınız mı ?
yarın randevu günü:) son çırpınışlar... 1 seneyi devirdik telimle, hey gidi. vedalaşsaydık iyiydi :)
Kizlar ben tel takmak istemiyorum.dislerim cok bozuk degil ama beni rahatsiz ediyor.bu isin baska yontemi yokmu
yarın randevu günü:) son çırpınışlar... 1 seneyi devirdik telimle, hey gidi. vedalaşsaydık iyiydi :)
Bende ktılıyorum aranıza bu hafta itibariyle.İlk muayenemi oldum alt ve üstten 2diş çekimi toplam 4 diş çekimi olacakmış.2yıl benimle beraber yaşayacakmış.Bissürü bissürü yasaklar saydı ve fiyat olarak estetik tel için 5000 metal için 4.500 dedi.Bursada en güvenebileceğim doktor o sanki.Sizce başka yerlerede danışmalımıyım? 5000 fiyat olarak nasıl :18:
Küstüm sana arkadaşımözelden yazıyorum cvp alamadım epeydir naptın bakalım telleri ve diğer konuyla ilgili sorularım var
Canim ben mobilden giriyorum. Kusura bakma görmedim mesaj ;/ teller dun cikti surpriz oldu resmen. Harika bir his.. 1 yil olmasina 1 gun kala kurtuldum:)) darisi size. doktorum sahane ya :))
aaa çıktı mı teller yoksa?
evvet canım :)))
Merhaba Arkadaşlar
Benim dişlerim çarpık değil ama tavşan diş durumu,alt çenede gerilik ve dilerim yüz hatlarıma oranla daha sağda. Yani soldan bir diş çekilerek tel tedavisiydi kesin çözüm. Velasıl teller dün takıldı ama ben çok rahatsızım. Sadece üst dişlerimin telleri takıldı ama benim ağzımın için şu anda yara içindeÇektiğim ağrıda cabası... Etime teller deymesin diye arasına sakız koydum, anca böyle rahatlayabiliyorum. Bu durum geçecek mi?
Canim ben mobilden giriyorum. Kusura bakma görmedim mesaj ;/ teller dun cikti surpriz oldu resmen. Harika bir his.. 1 yil olmasina 1 gun kala kurtuldum:)) darisi size. doktorum sahane ya :))
Merhaba Arkadaşlar
Benim dişlerim çarpık değil ama tavşan diş durumu,alt çenede gerilik ve dilerim yüz hatlarıma oranla daha sağda. Yani soldan bir diş çekilerek tel tedavisiydi kesin çözüm. Velasıl teller dün takıldı ama ben çok rahatsızım. Sadece üst dişlerimin telleri takıldı ama benim ağzımın için şu anda yara içindeÇektiğim ağrıda cabası... Etime teller deymesin diye arasına sakız koydum, anca böyle rahatlayabiliyorum. Bu durum geçecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?