Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Bugün tüm gün arayüz fırçası ve yumuşak ortodontik fırça aradım eczanelerde ama yook hiç bir yerde Kızlar siz arayüz fırçası ve yumuşak ortodontik fırça kullandınız mı ?

Bende yasaklara hic uymuorum valla evet cekildi alttan 2 ustten 2 disim cekildi suan sadece ustlerde tellerim var doktor dislerimi geriye cekmeye basladi bosluklari kapatmak icin kopek disim acildi geriye gidio acildi suan degisimler var evet cok mutluyum

Bende ktılıyorum aranıza bu hafta itibariyle.İlk muayenemi oldum alt ve üstten 2diş çekimi toplam 4 diş çekimi olacakmış.2yıl benimle beraber yaşayacakmış.Bissürü bissürü yasaklar saydı ve fiyat olarak estetik tel için 5000 metal için 4.500 dedi.Bursada en güvenebileceğim doktor o sanki.Sizce başka yerlerede danışmalımıyım? 5000 fiyat olarak nasıl :18:

Bugün tüm gün arayüz fırçası ve yumuşak ortodontik fırça aradım eczanelerde ama yook hiç bir yerde Kızlar siz arayüz fırçası ve yumuşak ortodontik fırça kullandınız mı ?

ben kullanıyorum ve her eczanede cok rahat buluyor.

Fiyat ne uygun ne pahalı , ben metali 3.500'e taktırdım şeffafla arasında 1.000 tl fark olunca ve tedavinin süresi daha kısalacağı için metali tercih ettim. Aramıza hoş geldin şimdiden :)

Küstüm sana arkadaşım özelden yazıyorum cvp alamadım epeydir naptın bakalım telleri ve diğer konuyla ilgili sorularım var

Canim ben mobilden giriyorum. Kusura bakma görmedim mesaj ;/ teller dun cikti surpriz oldu resmen. Harika bir his.. 1 yil olmasina 1 gun kala kurtuldum:)) darisi size. doktorum sahane ya :))

Merhaba Arkadaşlar

Benim dişlerim çarpık değil ama tavşan diş durumu,alt çenede gerilik ve dilerim yüz hatlarıma oranla daha sağda. Yani soldan bir diş çekilerek tel tedavisiydi kesin çözüm. Velasıl teller dün takıldı ama ben çok rahatsızım. Sadece üst dişlerimin telleri takıldı ama benim ağzımın için şu anda yara içinde Çektiğim ağrıda cabası... Etime teller deymesin diye arasına sakız koydum, anca böyle rahatlayabiliyorum. Bu durum geçecek mi?

Zamanla alışırsın merak etme bide doktorundan neden mum almadın sakızla olmazki bende kontrollerimden sonra mum kullanıorum dudaklarımı tahriş ediyo doktorundan mum al onu kullan canım :)

Ben diyecektim arkadaşlar demiş doktorun sana mum vermesi lazımdı , minik kutuda mum verdi doktor bana , diş tellerin batarsa bunu ezip oralara koy demişti ,ben de taktıralı tam 3 gün oldu ama sanki yıllardır tel takıyormuşum gibi çok rahatım :) Bir tek çekirdek çıtlayamıyorum o canımı sıkıyor o kadar Ben 2 diş çektirdim , diş çektirme aşamam da çok can sıkıcıydı ama sonucunu düşününce , ağzımı açıp güleceğim günleri düşününce her şeye değer sabret biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…