Şeffaf ile metal arasında ne kadar fiyat farkı var biliyor musunuz acaba ? 25 inde telleri taktırıyorum ama doktorumla henüz metal mi yoksa şeffaf tel mi olayını konusmadığım için bilgim yok
Şeffaf ile metal arasında ne kadar fiyat farkı var biliyor musunuz acaba ? 25 inde telleri taktırıyorum ama doktorumla henüz metal mi yoksa şeffaf tel mi olayını konusmadığım için bilgim yok
ağrılar çok sürmüyor canım merak etme, bende şeffaf taktırdım, metal olsa süre kısalır mıydı bilemiyorum. Ama görüntü olarak iyi ki şeffaf yaptırmışım diyorum. Metal braketleri 1,5 yıl takmayı göze alamazdım şahsım adına
Merhaba kızlar . 2 yıldır tel takıyodum dün çıktı . ama doktor dişlerimin önünü haddinden fazla kısalttı yani diş minesine zarar gelmesin diye ön diş kısaltılırmış ama adam bildiğin diş bırakmadı yani şu n bakıyorum al dişim üsttkinin nerdeyse 2 katı Allahım kafayı yiycem . eve geldim dün ağladım doktorlada tartıştık zaten ama salak herif !!!! bende başka doktora gidip oraya diş ekletmeyi istiyorum . yani dişimin altına 2 milim daha uzun diş olmasını istiyorum . benim önceden ne kadar güzel gülüşüm vardı şimdi aynaya bakınca bu ben değilim diyorum önde iki tane kısa şey duruyo . kızlar bilen arkadaşından duyan varsa söyleyebilrmi öyle diş uzatma oluyo mu ??
yazını okudum bende ortodonti tedavisine yeni başladım şeffaf braketlerden taktırmayı düşünüyorum..henüz doktorumla bunu konuşmadık ama işim gereği mecbur olduğumu düşünüyorum.Yaşımda öle pek küçük sayılmaz artık metal braketlerle dolaşma düşüncesi biraz tuhaf geliyor.Rica etsem fotograf paylaşman mümkünmüdür.Özelden de gönderebilirsin.Kullanımı hakkında biraz bilgi verirsen çok
sevinirim.Geçmiş olsun canım:) darısı başımıza artık
Merhaba kızlar . 2 yıldır tel takıyodum dün çıktı . ama doktor dişlerimin önünü haddinden fazla kısalttı yani diş minesine zarar gelmesin diye ön diş kısaltılırmış ama adam bildiğin diş bırakmadı yani şu n bakıyorum al dişim üsttkinin nerdeyse 2 katı Allahım kafayı yiycem . eve geldim dün ağladım doktorlada tartıştık zaten ama salak herif !!!! bende başka doktora gidip oraya diş ekletmeyi istiyorum . yani dişimin altına 2 milim daha uzun diş olmasını istiyorum . benim önceden ne kadar güzel gülüşüm vardı şimdi aynaya bakınca bu ben değilim diyorum önde iki tane kısa şey duruyo . kızlar bilen arkadaşından duyan varsa söyleyebilrmi öyle diş uzatma oluyo mu ??
bikaç sayfa önce sormuştum farkedilmedi galiba
benim yan kesicilerimden biri bayağı gerideydi. 8 aydır tel kullanıyorum o dişim öne geldi. ama ben dişimi dilimle içerden kontrol ettiğimde kök kısmını hala geride hissediyorum.sizinde öylemi acaba yoksa sadece bendemi öyle ? sanki şimdi teller çıksa tekrar geriye kayacak gibi
ya ben bu diş kısaltma olayını ilk defa duydum diş minesine ne gibi zararı olurmuş?seni öncesinde bu konuda bilgilendirdimi?başımıza falan gelirse konuya vakıf olalım.diş uzatma olayı var bende duymuştum net bilgim yok ama çaresi vardır mutlaka sorun etme.
yaprak porselen diye bir olay var, çok güzel duruyor ama sadece iki dişe yapılabilir mi o konuda bildim yok. biraz araştırabilirsin
kompozit dolgu yapılabilir sanırım. benim en öndeki üst dşimin ucu kırılmıştı, kompozit dolgu yaptılar. arkadaşımın da aynı sorunu oldu,hatta onunki baya baya kırıktı yarısı gitmişti uçtan, kompozit dolgu yaptılar gayet normal duruyor.
Baktın yaprak porselene ama bu işlem diş çekilip yerine yeni porselen diş takılması mı oluyor ??
ya ben bu diş kısaltma olayını ilk defa duydum diş minesine ne gibi zararı olurmuş?seni öncesinde bu konuda bilgilendirdimi?başımıza falan gelirse konuya vakıf olalım.diş uzatma olayı var bende duymuştum net bilgim yok ama çaresi vardır mutlaka sorun etme.
Kompozit dolgu kendi dişinin üstüne yapılan bi işlem mi ?? Normal dolgu gibi aynı kendi dişini üstüne beyaz dolgu yapıyolar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?