canım murat selek mi senin de doktorun hadi hayırlısı aynı doktorumuzbişe dicem benimde köpek dişin yanındaki çekildi fakat diğer diş biraz küçük ve köpek dişin yanında ufacık duruyo tam yerleşme olmadı ama geçen ay taktı ona ta braket benim 7. ay biticek
evt koca 7 ay ama daha 10 ayım varYani memnunum 1 ayın içinde hemen ilerlemeler kaydettik inan benim sağ tarafta bozukluklar var sol gayet iyi durumda 1 ayın içinde hemen köpek dişim aşağı indi epey yukarıdaydı akabinde köpek dişin yanındaki çekilen diş değil diğerini itliyodu geriye kaymıştı dişim o düzeldi sonraları malum yerine oturması için zaman birazdaha oyalandı diğer aylar da ilerlemeler durdu ilk önce üst dişlerime taktı 4.ayda alt dişlerime taktı telleri istersen resim bile atabilirim cnm özelden tel. yazabilirim konuşuruz problemlerz hakkında
Birde canım senin braketler metal mi porselen mi acaba süreci yavaşlatırmı porselen braket.Bide sana fiyat olarak ne dedi.Biliyomsun ben çok safımdır ilk dediği gibi fiyata tamam dedim baktım herkes pazarlık yapıyo
metal braket benim bu ararda msj geliyo ama açılmıyo entresan walla benim 3 bin zaten önce muayene ediyo sonra çekilicek vs. soliyo ve kağıda yazıyo 3.500 den 3 bine indirim yapıyorum zaten dedi ve 3binden az olmaz dedi 2 sene evvl gitmiştim ozman da 2,5 demişti
Canım yazdıklarını okudumda belkide şehire göre farklılık gösteriyodur.Ben Bursada yaptırıyorum sadece diş teli yani içersinde diğer çekim dolgu fln fişman masraflar olmadan 5.000 TL . Senin dediğin fiyat bana oldukça uygun geldi eğer burada öyle bi yer bulabilseydim düşünmeden taktırırdım.Ki öğrenciyim hiçbir gelirimde yok artık ödemesi Allah kerim
Fiyat ne kadar iyi yaaa biz 2 buçuk sene önce 4.500 ödedik tellerde şeffaf falan değil yol masrafını gene saymıyorum her ay 20 lira demekkiher doktorun fiyatı farklıNormalde 3750 ama ben sağlık çalışanlarına indirim yapıyorum dedi. 500 lira indirim yaptı. Ama yine bana 4000 lirayı geçgin bir fiyata geliyor. 1 buçuk yıl boyunca ayda sadece 1 kez kontrole gitmem toplamda 720 lirayı gözden çıkarmam demektir. Ki birkaç kez gidip gelmemi isteyebilir de ayda. Toplamda 4 bini buluyor. Dolgu ve diş çekimlerini de yapmıyor üstelik. Ölçüleri de aldırdım gitmesem bir şey olur mu ki? Aynı şehirde başka ortodontistlerle de görüşeyim diyorum. Keşke hepsinden randevu almış olsaydım. Fiyat araştırması yapmış olurdum. 2000-2200 lira maaş alıyorum böyle bakınca ödemesi kolay gelir ama evimden uzakta başka bir şehirde yaşıyorum. Elimde çok fazla kalmıyor. Daha uyguna bulabilir miyim sizce? Yoksa yaptırsam mı karar veremedim. Önce ne kadar olursa olsun yaptırırım dedim ama sadece üstlere şeffaf altlara metal takacak. Gidiş geliş zaten masraf. Gittiğimde bunu konuşsam ölçüleri aldırdığım için ayıp olur mu?
Çok iyi fiyat biz 2 buçuk sene önce 4.500 ödedik yol masrafını hiç saymıyorum bile demekki her doktorun verdiği fiyat farklı...Normalde 3750 ama ben sağlık çalışanlarına indirim yapıyorum dedi. 500 lira indirim yaptı. Ama yine bana 4000 lirayı geçgin bir fiyata geliyor. 1 buçuk yıl boyunca ayda sadece 1 kez kontrole gitmem toplamda 720 lirayı gözden çıkarmam demektir. Ki birkaç kez gidip gelmemi isteyebilir de ayda. Toplamda 4 bini buluyor. Dolgu ve diş çekimlerini de yapmıyor üstelik. Ölçüleri de aldırdım gitmesem bir şey olur mu ki? Aynı şehirde başka ortodontistlerle de görüşeyim diyorum. Keşke hepsinden randevu almış olsaydım. Fiyat araştırması yapmış olurdum. 2000-2200 lira maaş alıyorum böyle bakınca ödemesi kolay gelir ama evimden uzakta başka bir şehirde yaşıyorum. Elimde çok fazla kalmıyor. Daha uyguna bulabilir miyim sizce? Yoksa yaptırsam mı karar veremedim. Önce ne kadar olursa olsun yaptırırım dedim ama sadece üstlere şeffaf altlara metal takacak. Gidiş geliş zaten masraf. Gittiğimde bunu konuşsam ölçüleri aldırdığım için ayıp olur mu?
Fiyat ne kadar iyi yaaa biz 2 buçuk sene önce 4.500 ödedik tellerde şeffaf falan değil yol masrafını gene saymıyorum her ay 20 lira demekkiher doktorun fiyatı farklı
Çevremdeki birçok kişi de dişlerimde çok bariz bir bozukluk olmadığını, o kadar parayı çöpe atmak olduğunu söylüyorlar ne yapsam bilemedim ki. Dişlerimin resmini yüklemem mümkün olursa ekleyeceğim.
canım bende neredeyse senle aynı durumdaydım. dişlerimde çok fazla bi bozukluk yoktu ama beni rahatsız ediyorlardı. diş doktoru olan kuzenimin vasıtasıyla bi ortodontistte 1000 tl'den fazla indirim yapıldı. ama ben yinede kararsızdım çünkü üniversite için başka şehre gitmek zorundaydım.yol masraflarıyla filan bende o 1000 tlyi harcadım gibi :) ailemi ziyarete geldikçe de doktora gittim..ama taksitle ödediğim içinde ücreti pek fazla gözüme gelmedi açıkcası.. Bu arada bende aynı senin gibi 20liklerimi çektirdim ve dolgular yaptırdım ama devlet hastanesinde. (ücrete dahil değildi yani) bence senin tedavi ücretinde çok uygun.doktorum banada başta 3 haftada bi geliceksin demişti ama tedaviye başladıktan sonra 5 haftada bi gelmemi istedi.velhasıl kelam benim tedavim bitmek üzere 1 2 ay kaldı :) bence hiç düşünme bile dişlerin inci gibi olunca iyiki yaptırmışım diceksinNormalde 3750 ama ben sağlık çalışanlarına indirim yapıyorum dedi. 500 lira indirim yaptı. Ama yine bana 4000 lirayı geçgin bir fiyata geliyor. 1 buçuk yıl boyunca ayda sadece 1 kez kontrole gitmem toplamda 720 lirayı gözden çıkarmam demektir. Ki birkaç kez gidip gelmemi isteyebilir de ayda. Toplamda 4 bini buluyor. Dolgu ve diş çekimlerini de yapmıyor üstelik. Ölçüleri de aldırdım gitmesem bir şey olur mu ki? Aynı şehirde başka ortodontistlerle de görüşeyim diyorum. Keşke hepsinden randevu almış olsaydım. Fiyat araştırması yapmış olurdum. 2000-2200 lira maaş alıyorum böyle bakınca ödemesi kolay gelir ama evimden uzakta başka bir şehirde yaşıyorum. Elimde çok fazla kalmıyor. Daha uyguna bulabilir miyim sizce? Yoksa yaptırsam mı karar veremedim. Önce ne kadar olursa olsun yaptırırım dedim ama sadece üstlere şeffaf altlara metal takacak. Gidiş geliş zaten masraf. Gittiğimde bunu konuşsam ölçüleri aldırdığım için ayıp olur mu?
Sen rahatsızsan , aynaya baktığında düzgün gelmiyorsa dişlerin , maddi olarak da seni zorlamayacaksa kesinlikle taktır derim. Belki 1-2 yıl diş teli takarsın ama sonrasında rahat rahat kahkaha atmak , dişlerinin inci gibi olması paha biçilemez bir estetik güzellik bence
Kızlar gelişmeleri yazayım ; yarın diş teli taktıralı tam 1 ay olacak :) Dişlerimde gözle görülür oynamalar mevcut şuanda :) Haftasonu doktora randevum var randevudan sonra ilk hali son hali fotoğrafı koyarım :) Sizler ne alemdesiniz ?
canım bende neredeyse senle aynı durumdaydım. dişlerimde çok fazla bi bozukluk yoktu ama beni rahatsız ediyorlardı. diş doktoru olan kuzenimin vasıtasıyla bi ortodontistte 1000 tl'den fazla indirim yapıldı. ama ben yinede kararsızdım çünkü üniversite için başka şehre gitmek zorundaydım.yol masraflarıyla filan bende o 1000 tlyi harcadım gibi :) ailemi ziyarete geldikçe de doktora gittim..ama taksitle ödediğim içinde ücreti pek fazla gözüme gelmedi açıkcası.. Bu arada bende aynı senin gibi 20liklerimi çektirdim ve dolgular yaptırdım ama devlet hastanesinde. (ücrete dahil değildi yani) bence senin tedavi ücretinde çok uygun.doktorum banada başta 3 haftada bi geliceksin demişti ama tedaviye başladıktan sonra 5 haftada bi gelmemi istedi.velhasıl kelam benim tedavim bitmek üzere 1 2 ay kaldı :) bence hiç düşünme bile dişlerin inci gibi olunca iyiki yaptırmışım diceksinparası filanda hiç gözüne gelmicek. bu arada ne güzel çalışıyormuşsun.benim ailem hayatta ödeyemezdi o ücreti. ben öğrenci bursumdan artırarak taktırdım
ne güzel ya çok sevindim,merakla bekliyorum fotoğrafıbende hiçbir oynama gözlemleyemedim. zaten benimkini komple takmadı parça parça takıyor rahatsız etmesin diye.bu arada bir şey soracağım kızlar, doktorlar diş telinin batan yerleri için mum veriyormuş ya,onlardan eczanede satılıyor mu? şu an telimin bir yeri fena halde batıyor ve doktora ancak salı günü gidebileceğim.o mumdan bulabilsem çok şukela olacak
Biraz koşusturmadan dolayı geç yazabildim.Canım bi kaç doktora gittim ama murat selek kadar hiç içime sinmedi.Zaten gittiğim bütün doktorlar iki diş çekimi dedi ki bende hak verdim dişlerim oldukça sıkışık ve önler üst üste yer yoktur bencede :) Geçen hafta iki dişim çekildi ama hiiç merak etme belli bile olmadı kimse dişimin çekildiğini anlamadı bende söylemedim bile4 numaralı dişlerim çekildi köpek dişinin yanındakiler acıda duymadım hiç..
Veee bugünde diş telleriim takıldııııııııııaynı bunun gibi oldum
Biraz koşusturmadan dolayı geç yazabildim.Canım bi kaç doktora gittim ama murat selek kadar hiç içime sinmedi.Zaten gittiğim bütün doktorlar iki diş çekimi dedi ki bende hak verdim dişlerim oldukça sıkışık ve önler üst üste yer yoktur bencede :) Geçen hafta iki dişim çekildi ama hiiç merak etme belli bile olmadı kimse dişimin çekildiğini anlamadı bende söylemedim bile4 numaralı dişlerim çekildi köpek dişinin yanındakiler acıda duymadım hiç..
Veee bugünde diş telleriim takıldııııııııııaynı bunun gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?