Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Oooo bu çok güzel oldu işte valla o kadar soracak şeyim varki :) Belkide daha yeni takıldığı için yerleşme olmamışta olabilir randevuda Murat beye sorsana valla bende merak ettim.
7 ay geçti he çok güzel bir gelişme.Valla benim birgün geçmedi daha kafayı yemek üzereyim psikolojimi bozdu Peki Murat Beyden memnunsun demi ya

evt koca 7 ay ama daha 10 ayım var Yani memnunum 1 ayın içinde hemen ilerlemeler kaydettik inan benim sağ tarafta bozukluklar var sol gayet iyi durumda 1 ayın içinde hemen köpek dişim aşağı indi epey yukarıdaydı akabinde köpek dişin yanındaki çekilen diş değil diğerini itliyodu geriye kaymıştı dişim o düzeldi sonraları malum yerine oturması için zaman birazdaha oyalandı diğer aylar da ilerlemeler durdu ilk önce üst dişlerime taktı 4.ayda alt dişlerime taktı telleri istersen resim bile atabilirim cnm özelden tel. yazabilirim konuşuruz problemlerz hakkında

Eveeet gelişme fotoğraflarını görsem o kadar iyi ve mutlu olurumki Benimde şuan sadece üst dişlerime takıldı alt dişlere daha sonra dedi demekki benimkide o kadar zaman sonra takılır Adamın stili böyle Bende verebilirim telefon numaramı valla dardime derman olur.Eğer ilk ay bu kadar ilerleme olduysa inşallah benimde öyle olur çünkü bu halde okula gitmek istemiyorum baya geri kalıcam son senemde dönem uzamasından korkuyorum

Birde canım senin braketler metal mi porselen mi acaba süreci yavaşlatırmı porselen braket.Bide sana fiyat olarak ne dedi.Biliyomsun ben çok safımdır ilk dediği gibi fiyata tamam dedim baktım herkes pazarlık yapıyo

metal braket benim bu ararda msj geliyo ama açılmıyo entresan walla benim 3 bin zaten önce muayene ediyo sonra çekilicek vs. soliyo ve kağıda yazıyo 3.500 den 3 bine indirim yapıyorum zaten dedi ve 3binden az olmaz dedi 2 sene evvl gitmiştim ozman da 2,5 demişti

Banada metal 4.500 dedi ama ben hiç konuşmadım bile yani bendede sorun vardı bikaç durumunu anlatır insan ama nerde artık başladıkta diyemedimde bidaha :) Neyse bakalım belki dişin bozukluğuna görede fiyat çıkarmış olabilir dimi ya.Canım ben özel mesaj yazdım sana ama benim 50den azmış konu cevaplamalarım o yüzden gönderilmiyormuş

Ayrıca canım sana watsApptan yazdım :) Ve ayrıca ismimde Büşra en başta söyleyeceğimi niye hep en sonda söylerimki

Bilmiyorum ki ya yaptırsam mı şuan vazgeçmiş durumdayım açıkçası. Gidiş geliş bana 40 liraya maloluyor. Sadece yol bu. İzin almak 2 saatlik yolu çekmek gözümde büyüdü resmen. Hala kararsızım ya hala

Fiyat ne kadar iyi yaaa biz 2 buçuk sene önce 4.500 ödedik tellerde şeffaf falan değil yol masrafını gene saymıyorum her ay 20 lira demekkiher doktorun fiyatı farklı

Çok iyi fiyat biz 2 buçuk sene önce 4.500 ödedik yol masrafını hiç saymıyorum bile demekki her doktorun verdiği fiyat farklı...

Fiyat ne kadar iyi yaaa biz 2 buçuk sene önce 4.500 ödedik tellerde şeffaf falan değil yol masrafını gene saymıyorum her ay 20 lira demekkiher doktorun fiyatı farklı

Çevremdeki birçok kişi de dişlerimde çok bariz bir bozukluk olmadığını, o kadar parayı çöpe atmak olduğunu söylüyorlar ne yapsam bilemedim ki. Dişlerimin resmini yüklemem mümkün olursa ekleyeceğim.

Sen rahatsızsan , aynaya baktığında düzgün gelmiyorsa dişlerin , maddi olarak da seni zorlamayacaksa kesinlikle taktır derim. Belki 1-2 yıl diş teli takarsın ama sonrasında rahat rahat kahkaha atmak , dişlerinin inci gibi olması paha biçilemez bir estetik güzellik bence

Kızlar gelişmeleri yazayım ; yarın diş teli taktıralı tam 1 ay olacak :) Dişlerimde gözle görülür oynamalar mevcut şuanda :) Haftasonu doktora randevum var randevudan sonra ilk hali son hali fotoğrafı koyarım :) Sizler ne alemdesiniz ?

canım bende neredeyse senle aynı durumdaydım. dişlerimde çok fazla bi bozukluk yoktu ama beni rahatsız ediyorlardı. diş doktoru olan kuzenimin vasıtasıyla bi ortodontistte 1000 tl'den fazla indirim yapıldı. ama ben yinede kararsızdım çünkü üniversite için başka şehre gitmek zorundaydım.yol masraflarıyla filan bende o 1000 tlyi harcadım gibi :) ailemi ziyarete geldikçe de doktora gittim..ama taksitle ödediğim içinde ücreti pek fazla gözüme gelmedi açıkcası.. Bu arada bende aynı senin gibi 20liklerimi çektirdim ve dolgular yaptırdım ama devlet hastanesinde. (ücrete dahil değildi yani) bence senin tedavi ücretinde çok uygun.doktorum banada başta 3 haftada bi geliceksin demişti ama tedaviye başladıktan sonra 5 haftada bi gelmemi istedi.velhasıl kelam benim tedavim bitmek üzere 1 2 ay kaldı :) bence hiç düşünme bile dişlerin inci gibi olunca iyiki yaptırmışım diceksin parası filanda hiç gözüne gelmicek. bu arada ne güzel çalışıyormuşsun.benim ailem hayatta ödeyemezdi o ücreti. ben öğrenci bursumdan artırarak taktırdım

ne güzel ya çok sevindim,merakla bekliyorum fotoğrafı bende hiçbir oynama gözlemleyemedim. zaten benimkini komple takmadı parça parça takıyor rahatsız etmesin diye.bu arada bir şey soracağım kızlar, doktorlar diş telinin batan yerleri için mum veriyormuş ya,onlardan eczanede satılıyor mu? şu an telimin bir yeri fena halde batıyor ve doktora ancak salı günü gidebileceğim.o mumdan bulabilsem çok şukela olacak

Bilemedim ki canım ya. Altlar gerçekten dağınık ama üstler sorunsuz gibi görünüyor dışarıdan. Vazgeçmiş duruödayım ama doktor arasa dese ki gel takalım hazırladık her şeyi gidip taktırırım herhalde deli cesaretiyle.:) Şuan hiç istemiyor gibiyim :)

Ben de gördükçe seviniyorum :81: Dişlerimde oynama oldukça diş köklerimde hafif bir ağrı oluyor Onun dışında gayet rahatım :) Arada benim de diş telim yanağıma vs batıyor.. Hatta 2-3 gün önce yanağımın içini yırttı maalesef :/ Yeni başlayacaklar korkmasın ama Öyle korkutucu bir şey değil gözüktüğü gibi.. Hemen iyileşiyor zaten :)

Eczanelerde hiç rast gelmedim ama ara yüz fırçası aldığın yerlere sorarsan belki bulabilirsin canım

benim 2kesici disim eksik olduğu icin dislerim ayrık ( 22gün önce tel takıldı 2sene falan sürcek diyolar cidden o kadar uzun mu sürer (

İki farklı tel kullandım. Sanırım kalınlıkları farklı. Hekimim hafta son tele geçeceğiz dedi o da 6 ay sürer dedi. Sevindim okul bitmeden benim tedavim de bitecek deeeee bu son aşamadaki tel ne işe yarıyor bilen var mı?

Bikaç gündür giremedim canım ondan cevap veremedim Zaten bak sende o sıkışıklığı fark ediyosan demekki diş çekimi yapmadan olamıcakmış olsun eğer acı da hissetmediysen hiiiç bi sorun yok sanırım şuan 4 gün olması gerekiyo büyük ihtimalle de ağrı yapıyodur ama bikaç gün daha dayan hiçbişey kalmıcak merak etme. bana özelden numaranı atarsan daha rahat ayrıntılı konuşabiliriz fotoğraflarımı gösterebilirim sana

Buarada sen bursalı mısıınnn ben bunu bilmiyodum benim doktorum alper sönmez belki onunla da görüşmüşsündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…