Rica ederim :) gideceğin yeri iyi seç, araştır iyice kliniğe girdiğinde için sinsin yani, benim gittiğim yere gidip görüş bence tavsiye ederim fiyatı da makul :)
Caterisparibuss siz ne kadara yaptırıyorsunuz acaba ?
tedaviye göre belki değişebilir ama bende klasik tel takıyorum işte :) 3500 lira
Eki Görüntüle 886769
Kızlar benim dişlerim şu fotoğraftaki Vaka 2'nin birinci ve üçüncünün aynısı ön çenem ilerde,dar ve alt dişlerim bozuk sizce ne kadar sürer tedavim? Dişim çekilirmi sizce ve genişletici aperey takılırmı?
benimde aynı klasik çelik teller bende 3500 tlye yaptırıyorum hatta bu ay son taksidimi veriyorum Allahtan bitiyor borcum 12 ay oldu ödemeye başlayalı :) ben 20 lik diş çekimim ve küretajda içinde bu yaptırdığım fiyata ..çok uçuk rakamlarda verenler oldu hatta Tunalıda bir yer braketleriniz kırılırsa 20 tl braket başına ödeme yaparsınız demişti çok gülmüştüm :)
Zorlanmamana sevindim inşallah diğer aşamalardada sıkıntı çekmeden tedavini bitirirsin benim tellerim takılırken bile canım yandı ağzım küçük ve dişlerim birbirine fazla bitişik olduğu için işlem yaparken acıdı sonrası daha kolay bana qöre.
Tedavimin ilk qününden buqüne kadarki resimlerim
Eki Görüntüle 875860
Zorlanmamana sevindim inşallah diğer aşamalardada sıkıntı çekmeden tedavini bitirirsin benim tellerim takılırken bile canım yandı ağzım küçük ve dişlerim birbirine fazla bitişik olduğu için işlem yaparken acıdı sonrası daha kolay bana qöre.
Tedavimin ilk qününden buqüne kadarki resimlerim
Eki Görüntüle 875860
rose gril benim dişlerimde vaka 2 gibi idi 1 yıldır tel kullanıyorum ,8 ay üst çenemde genişletme için takılan telle yaşadım . temmuz ayında idi yanılmıyorsam alt dişlerim dizildi .ocak yada şubat gibi tedavim bitiyor 14 ay sürdü tedavim .doktor bir buçuk yıl sürer demişti ama bitiyor inşallah :) doktorun tedavisi ve hastaya görede değişir sanırım ben ileri yaş hastasıyım 37 yaşındayım bu arada ..
Rosegrill buda benim dişler aslında üst sağdaki iki dişimin yanındaki dişte biraz içerideydi .bu teller dizildikten birbuçuk iki ay sonra çekilden resimdi ..
Çok sagol ablacım :) Diş doktoru bana en az 1 yıl demişti ben çene genişletme için takılan şeyden çok korkuyorum siz çabuk alıştınız mı? Ben 17 yaşındayım belki daha erken sürer diye kendimi avutuyorum :)) İnşallah güzel bir sonuç alırsınız sıkıntılı bir süreç çünkü..
Canım 37 yaşında ben alıştıysam sen hayli hayli alışırsın:) korkulacak hiçbirşey yok sadece ağzında baskı oluşturup ceneyi genişletiyor. sen bunu hissetmiyorsun aynı diş telindeki gibi dişlerin düzeliyor ama ağrı olmuyor sen sadece görüntü olarak görebiliyosun.hatta doktor kesip çıkarınca sanki kendimden bir parçam eksildi ağzımda,bana birkaç ay kalacak demişti doktor ilk etapta ama 8 ay kaldı . İnşallah senin daha kısa sürer ..
Arkadaşım etini kıstırıyor diyince tırstım bi an :) Benim çenemde kaydı serçe parmağımın yarısı kadar açabiliyorum sadeceÇoğu telli öyle diyor aksesuarım gibiydi çok alışmıştım falan :)
Bilmem o damaklikla şeftali yeme gafletinde bulundun mueskiden esnerken falan çenem kütürderdi yeterince kocaman açıp esnediğimi hatırlamam kendimi kasarak esnerdim şimdi öyle değil çok rahatım.etini nasıl kıstırıyor onu anlamadım ama etle hiç alakalı bişey değil doktorun aldığı ölçüye göre yapılıyor o tel ince kavisli tam ağız boşluğunda duruyor sen günlük yaşamında kullanırken de hiç rahatsız etmiyor ama ilk etapta konuşmalarımda zorlanmıştım biraz sonra alıştım ..arada da yiyecekler takılıyordu ağızımın tavanındaki demire o kadar ..
eskiden esnerken falan çenem kütürderdi yeterince kocaman açıp esnediğimi hatırlamam kendimi kasarak esnerdim şimdi öyle değil çok rahatım.etini nasıl kıstırıyor onu anlamadım ama etle hiç alakalı bişey değil doktorun aldığı ölçüye göre yapılıyor o tel ince kavisli tam ağız boşluğunda duruyor sen günlük yaşamında kullanırken de hiç rahatsız etmiyor ama ilk etapta konuşmalarımda zorlanmıştım biraz sonra alıştım ..arada da yiyecekler takılıyordu ağızımın tavanındaki demire o kadar ..
arkadaşlar benimde şikayetim ön iki dişlerimin arası zamanla aralanıyor.2 kez hastaneye gittim birincisi dişlerin gayet temiz ve sağlıklı dedi.2.si ege üni. önce sorun görünmüyor dedi sonra enfeksiyon olabilir dedi.kanal tedavisi verdi.ama benim dişlerimde çürük yok gayet temiz. raporda protez yazdı ama ben tel taktırmak istiyorum dedim.sağlıklı dişlerimden edecekler beni protezle yapamam. acaba diş eti gevşemesinden mi? konuya hakim arkadaslar varsa yardımcı olabilirler mi??
Bilmem o damaklikla şeftali yeme gafletinde bulundun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?