dışarda açık kadın evinde kapalı

Başlık yanlış olmuş dışarıda kapalı evde açık kadın olmalıydı.
Bunun haricinde sorun saç tellerinin görünmesi değil.
Siz de açık olsanız yine bakacaktı. Bu sefer ne için kendinizi suçlayacak, eksik arayacaktınız?
Çok doğru bakçak insan kapalıyada bakar açığada

Valla en nefret ettiğim tip. Bide bunlarin kafa arabadayken bile tam tur döner. Yanindada karisi oturur. Tum kapali bayanlar dunya ahiret bacisidir, basi aciklari gozuyle soyar. Adam bakarken, gozlerini oyasim geliyor keske icimizden gecenleri bilseler. Bu tipler degismez, sokakta dedem yasinda kelli felli adam bile boyle. Severek.mi evlendiniz? Evlenmeden once gormedin mi huyunu suyunu?
Evet ne yazikki hepsi öyle severek oldu ne yazikki ama böyle değildi bir laf var bir erkeği pijama yla gormedikten sonra huyunu suyunu bilemezsin dogruymus kızımız olduktan sonra degisti

Bir yakinim 14 yillik evli.16 yasinda kapanmis.evlenmis esi basini ac demis acmadi.
Evliliginin 10.yilinda basini acti.esinin acik bayanlara zaafi oldugunu dusunerek acildi.hani acik halimle giymedigim bircok seyi giyerek acildi.inanilmaz degisti ozguven patlamasi yasiyor suan.ve evlilikleri duzeldi.ins esiniz sizi buna mecbur etmez..

Bir yakinim 14 yillik evli.16 yasinda kapanmis.evlenmis esi basini ac demis acmadi.
Evliliginin 10.yilinda basini acti.esinin acik bayanlara zaafi oldugunu dusunerek acildi.hani acik halimle giymedigim bircok seyi giyerek acildi.inanilmaz degisti ozguven patlamasi yasiyor suan.ve evlilikleri duzeldi.ins esiniz sizi buna mecbur etmez..
Ayy ALLAH korusun yok çok şükür öyle bir konuşma geçmedi aramızda ben beyenmiyorsan ayrılalım dedim kabul etmedi düzeleceğine söz verdi bakalım nasip

Ayy ALLAH korusun yok çok şükür öyle bir konuşma geçmedi aramızda ben beyenmiyorsan ayrılalım dedim kabul etmedi düzeleceğine söz verdi bakalım nasip
Bizimde temennimiz o yonde.Belkide size öyle geliyordur yani baktigini hissediyorsunuzdur sadece.
Birde beyenmek degil beğenmek.

Eşinizin sadece açıklara baktığına emin misiniz
Açığa da kapalıya da bakıyor da siz sadece açık başlılara baktığını düşünüyor olabilir misiniz?

Siz de açık olsanız yine bakacaktı. Bu sefer ne için kendinizi suçlayacak, eksik arayacaktınız?
Gozu disardaki acik kadinlarda ama evindeki kapali oysa demek istemis.baslikta bi sorun yok.sorun konu sahibinin esinde

Acikla kapaliyla ilgisi yok esinizin tiyneti bozuk, Allah akil fikir irade versin.

Sadece açık bayanlara bakmıyordur kapalılarada bakıyordur sen farketmiyosundur önüne gelen kadına bakan bi adam sezdim bağırıp çağaracaksın hemde o an yakaladığında bu derdi çekmek istemezsen sessiz kalma ama içinde varsada sen evdeyken başka bişeyler yapmadığına nerden güveniyorsun?

Sizi kaybedeceğini dank ettirin kafasına.. korku gelsin adama biraz.. üzüldüğünüzü gösterin.. ama hepten zihniyeti bozuksa kendinizi de yırtsanız vız gelir tırıs gider bu herife.. ben de tesettürlü değilim çok açık da giyinmem ama inancım güçlü elimden geldiğince ibadetlerimi yapmaya çalışıyorum tesettüre de çok niyet ettim ama zamanı var sanırım.. başım önümde kimseye bakmam bakılmasını da istemem.. saçımız açık diye herkes bize baksın derdinde değiliz ama afedersiniz de öküz olanlar bakıyo rahatsız ederim diye bi çekinme falan yok hiç. Hele yanında hanımı olup da bakanı Allah ıslah etsin.. kadını da erkeği de.. işin aslı adam bakacaksa açığa da bakar kapalıya da.. kadın da erkek de gözüne sahip çıkacak namus 2 cinse de namus... eşinin aklına gir bi şekilde yediği bu naneden vazgeçsin Allah yardımcın olsun...

Bu turun bir de su modeli var; bekarligi boyunca acik kadinlarla gezmis tozmus birlikte olmus ama evlenirken kapali kadina yonelen. Yani onlara gore aciklar ahlaksiz onlarla gezilebilir, onlara bakilabilir taciz edilebilir ama kapalilara oyle birsey yapilamaz onlar ahlakli
Bu elbette ki belli bir kesim erkegin bakis acisi asla genelleme yapmam ama malesef ki oyle cok var. evdeki esini kapali secmis almis ama gozu disaridaki aciklarda.

Eşinizin zihniyeti sorunlu,açık kadınlar değil.

Bu arada açık derken nasıl kadınlar yani?
Baya dekolteli, mini giyen kadınlara mı bakıyor, yoksa bakması için sadece saçı açık olması yeterli mi.
İki durumda da haklı değil, bakma hakkı yok o ayrı da, sadece saç bile yetiyosa iyice sapıtmış diyecem de..

şey demek istemiş bence
kocam dışarıda açıklar a bakıyor ama evindeki kadın kapalı olsu istiyor

konu sahibi kocan bir.... malesef
açığa da bakar kapalıya da

Hiç aklınıza sadece bakmakla yetinmeyip bir gün aldatabileceği de gelmiyor mu ki, ALLAHa havale edip susup oturacaksınız? Ki bu adam, kadınlardan biri yüz verse boş durur mu sanıyorsunuz? Yani ha bakışlarıyla aldatmış ha aktif şekilde aldatmış, asla istemem diğer türlü bari aldatılmamanızı, ama sanırım siz bunu da ALLAHA havale edersiniz, o da bildiğini okumaya devam eder.

Evet biz açıklar her adamı dışarda kendimize baktiririz.
Senin kocanin kanı bozuk degil yani suçlu açık bayanlar Özrünü kabul ediyoruz.

Bu karakter meselesi canım benim, başka söylenecek şey yok

Hayır bü durumda bile oturup beklemedim restimi çektim ama burda yorum yazmak okadar kolay ki lütfen kendinizi benim yerime koyun eleştiri yapacaksanız yorum yazmayın kızım var ailem den uzak ta yim bir anda çekip gitmek kolay mı herkeze söyledim ve suçlu ben oldum neymiş aldatmamis etmemiş böyle bi zihniyete kendimi anlatamadım zaten ama kızım için son şans verdim düzelecek bugün adım attık terapiste gittik bakalım

Yaa aman ne bü ya ben buraya derdimi yazdım birazcık rahatlayim diye başta Özür diledim ben açık diye kimseyi suçlamam konuyu anlatmak için öyle yazdım Ama maşallah sadece 2 kişi ne yapmam gerektiğini söylemiş değerleri yerin dibine Sokmuş

Back
X