- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evet ben 200 liranın hesabını yapıyorum o oduyo diye. az bi rakam gelebilir ama maaşlarımız belli bizim. 200 dediğiniz meblağ ikimizle birlikte yolda dahil 500 tlye patlayacak o gece. bana göre fazla bi para size az gelirse bilemem. Sen öde diyen arkadaşım ne yazık ki ikimizi birden kaldıracak maddi gucte değilim çeyiz masraflarım çok malesef
500 tl ye patlayacak derken, 200 siz, 200 nişanlınızın mekan parası, 100 yol, 500 diyorsunuz..
siz hiç para ödemeseniz, nişanlınız 250 tl zararda olacak, (200 mekan, 50 yol diyelim)
öyle bir yazmışsınız ki, sanki sizin gitmeniz 500 e mal oluyor..
ayrıca madem o kadar önemli bir meblağ ikiniz için de, açık açık konuşun nişanlınızla.. ne var ki bunda?
canım ben konuşunca kızıyo bana kendi görevi gibi göruyo sanırım ödeme konusunu. bende sizlere bunu soruyorum zaten ben mi abartıyorum yoksa doğrusu onun ödemesi mi diye
sağol canım yardımın için . Ne bileym yaza düğünüm var nasipse ama bu konular beni geriyo hala
arkadaşım bırak ödesin evlenince pek bu ilgiyi bulamayacaksın keyfine bakkkkk
canım, benim eşimin de eskiden eli çok boldu. ben de sen gibi gurur yapardım... neyse eşim sağolsun şimdi hani cimri değil ama eskisi gibi eli bol değil. ama ben alıştırdım salak kafam. eskiden mağzaya girdiğimizde ben bişey beğendiğimde etiketine bakardım pahalı derdim o da "ya ben ödeyeceğim boşver" derdi. ne münasebet sen ödüyorsun... aldırmazdım bir şey. nişanda da aynı... adam alıştı. turamit nasılsa tutumlu. şimdi mağazada öylesine bir şey baktığımda biraz pahalıymış diyor.... çok beğensem alır mevzu o değil de hani ben istiyorum o gene teklif etsin ben hayır diyeyim.
gurur falan yapma. bırak nişanlın, yarın ailen olacak. onda var ki harcıyor. olmazsa sen zaten sıkışınca verirsin. ama sakın alıştırma. senin masrafını karşılamaya alışsın. sen maaşını biriktirirsin altın falan alırsın gene ev , araba alırken çıkarır verirsin.