Dışarda geçireceğimiz gecenin ücretini nişanlımın ödemesi

madem nişanlınız çalışıyor, 200 tl yi kafanıza takacak bir durum yok.. zaten nişanlısınız, aranızda bu kadarcık meblağların lafı olmaz.. siz o kadar endişenince ben de nişanlınız acaba öğrenci ya da işsiz falan mı diye düşündüm..

canım evet ben 200 liranın hesabını yapıyorum o oduyo diye. az bi rakam gelebilir ama maaşlarımız belli bizim. 200 dediğiniz meblağ ikimizle birlikte yolda dahil 500 tlye patlayacak o gece. bana göre fazla bi para size az gelirse bilemem. Sen öde diyen arkadaşım ne yazık ki ikimizi birden kaldıracak maddi gucte değilim çeyiz masraflarım çok malesef

canım evet ben 200 liranın hesabını yapıyorum o oduyo diye. az bi rakam gelebilir ama maaşlarımız belli bizim. 200 dediğiniz meblağ ikimizle birlikte yolda dahil 500 tlye patlayacak o gece. bana göre fazla bi para size az gelirse bilemem. Sen öde diyen arkadaşım ne yazık ki ikimizi birden kaldıracak maddi gucte değilim çeyiz masraflarım çok malesef

500 tl ye patlayacak derken, 200 siz, 200 nişanlınızın mekan parası, 100 yol, 500 diyorsunuz..

siz hiç para ödemeseniz, nişanlınız 250 tl zararda olacak, (200 mekan, 50 yol diyelim)

öyle bir yazmışsınız ki, sanki sizin gitmeniz 500 e mal oluyor..

ayrıca madem o kadar önemli bir meblağ ikiniz için de, açık açık konuşun nişanlınızla.. ne var ki bunda?

500 tl ye patlayacak derken, 200 siz, 200 nişanlınızın mekan parası, 100 yol, 500 diyorsunuz..

siz hiç para ödemeseniz, nişanlınız 250 tl zararda olacak, (200 mekan, 50 yol diyelim)

öyle bir yazmışsınız ki, sanki sizin gitmeniz 500 e mal oluyor..

ayrıca madem o kadar önemli bir meblağ ikiniz için de, açık açık konuşun nişanlınızla.. ne var ki bunda?

canım ben konuşunca kızıyo bana kendi görevi gibi göruyo sanırım ödeme konusunu. bende sizlere bunu soruyorum zaten ben mi abartıyorum yoksa doğrusu onun ödemesi mi diye

canım ben konuşunca kızıyo bana kendi görevi gibi göruyo sanırım ödeme konusunu. bende sizlere bunu soruyorum zaten ben mi abartıyorum yoksa doğrusu onun ödemesi mi diye

cancağzım, nişanlı olmasanız, sevgili olsanız, ısrar et, bir şekilde öde derim.. çünkü ben de erkeğin maddi olarak sömürülmesinden hiç haz etmem. bunu yapan hemcinslerimiz mevcut.. neyse..

ama siz zaten nişanlısınız.. mesela sen de çeyiz taksidi ödüyosun şu anda.. yani aranızda artık para pul mevzularında çok ciddi ayrımlara gitmeye gerek yok.. farz et ki nişanlın evinize 200 tl lik bir şey aldı.. takma kafana yani..

sağol canım yardımın için . Ne bileym yaza düğünüm var nasipse ama bu konular beni geriyo hala

bu aranızdaki ilişkiye bağlı biz nişanlıyken kimde varsa o öderdi kimsede kırılmazdı çünkü taaa sevgiliyken bile cüzdanımızı bir görürdük belki saçma ama biz böyle mutluyduk :)

Benim sevgilim de geçen sene otel, yemek ve taksi paralarını vermişti. Ben durumdan rahatsız olduğum için (sevgiliyiz sonuçta ve öğrenciyiz) odaya 2 şişe içki ve likör söyleyip onun paralarını ödemiştim. Otel parasına denk gelmişti aşağı yukarı.

Sizin programınız da bu tarz bi ekstraya uygunsa sizde böyle bir şey yapabilirsiniz. Değilse de sesinizi çıkarmayın derim ben, nişanlınız sonuçta. Onda olmasa siz vermez miydiniz? Sonuçta cebinde parası olmasa yılbaşı programı yapmayı teklif dahi etmezdi. Bu kadar büyütmenize gerek yok. :34:

haklısınız arkadaşlar buyutmeye gerek yok ama ben kendimi rahatsız hissettiğim için abartıyorum. sanırım bi jestle bunun hkkından gelmem lazım

[sıze=2]canım bende senin gibiyim buluşmalarımızda hesabı hep o ödüyor fakat 1 gün kaçamak yapıp deniz kenarında bir otele gittik sadece 1 gecelik o çalışmıyor ama durumları iyi ve birikimleri var ben yinede kendimi iyi hissetmedim hesap toplam ne kadar çıkıyorsa yarısına böl ve bana söyle dedim çok dayattım oda asla kabul etmedi ama ben yol+otel masraflarının yarısını zorla verdim kendisine zaten kendisinin arabasıyla gitmiştik yol parası dediğim benzin oluyor yani çok güzel vakit geçirmiştik bu arada bende çalışmıyorum birazcık birikimim vardı sadece[/sıze]

böyle durumlarda erkek elini cebine atmalı.hiç para veripte nişanlını alıştırma bence yarın evlendiğinde de sürekli senden beklemesin.belki eski kafalıyım ama bir erkeğin bu kadar centilmenliği olmalı bence:40:sende altta kalmak istemiyorsan nişanlına hediye alabilirsin ama asla hesap ödeme:19:

ya tabi ki erkek sonuçta. sanırım genel kanıda bu .bırakın ödesin diyor biçoğunuz. sanırım ben fazla gurur yaptım kendi kendime

canım, benim eşimin de eskiden eli çok boldu. ben de sen gibi gurur yapardım... neyse eşim sağolsun şimdi hani cimri değil ama eskisi gibi eli bol değil. ama ben alıştırdım salak kafam. eskiden mağzaya girdiğimizde ben bişey beğendiğimde etiketine bakardım pahalı derdim o da "ya ben ödeyeceğim boşver" derdi. ne münasebet sen ödüyorsun... aldırmazdım bir şey. nişanda da aynı... adam alıştı. turamit nasılsa tutumlu. şimdi mağazada öylesine bir şey baktığımda biraz pahalıymış diyor.... çok beğensem alır mevzu o değil de hani ben istiyorum o gene teklif etsin ben hayır diyeyim.

gurur falan yapma. bırak nişanlın, yarın ailen olacak. onda var ki harcıyor. olmazsa sen zaten sıkışınca verirsin. ama sakın alıştırma. senin masrafını karşılamaya alışsın. sen maaşını biriktirirsin altın falan alırsın gene ev , araba alırken çıkarır verirsin.

canım, benim eşimin de eskiden eli çok boldu. ben de sen gibi gurur yapardım... neyse eşim sağolsun şimdi hani cimri değil ama eskisi gibi eli bol değil. ama ben alıştırdım salak kafam. eskiden mağzaya girdiğimizde ben bişey beğendiğimde etiketine bakardım pahalı derdim o da "ya ben ödeyeceğim boşver" derdi. ne münasebet sen ödüyorsun... aldırmazdım bir şey. nişanda da aynı... adam alıştı. turamit nasılsa tutumlu. şimdi mağazada öylesine bir şey baktığımda biraz pahalıymış diyor.... çok beğensem alır mevzu o değil de hani ben istiyorum o gene teklif etsin ben hayır diyeyim.

gurur falan yapma. bırak nişanlın, yarın ailen olacak. onda var ki harcıyor. olmazsa sen zaten sıkışınca verirsin. ama sakın alıştırma. senin masrafını karşılamaya alışsın. sen maaşını biriktirirsin altın falan alırsın gene ev , araba alırken çıkarır verirsin.

teşekkür ederim canım cevabın için. Haklısın bide o var bide boyle alışırsa evlenince ben kötü hissederim bu sefer. Kocam olacak sonuçta benim masrafım onun masrafı :40:

imkanı varsa bırak o ödesin. zaten o öderse egoları tatmin olup onun ruhu okşanır.erkekte sahiplenme içgüdüsü var ya :34:
evlendiğinde bir yere gidecekseniz zaten paramız var mı imkanımız varmı bütçe ayırabilirmiyiz diye ortak düşünmeye başlıycaksınız . en azından şimdilik tadını çıkar :34:

eğer durumu müsaitse bence ödemesinde sakınca yok zaten nişanlıymışsınız aranızdaki ilişkiyi bilemiyorum ama sıkışırsa fazla gelirse sana söyler heralde ortak ödersiniz bizde evlenmeden önce tatile gitmiştik mesela herkes elinde ne varsa koydu ortaya ki ben çalışıyodum o çalışmıyodu ama benimde maaşım yüksek değildi beraber ödedik sonra o da çalışmaya başladı genelde bana ödetmezdi hiçbişeyi şimdi noldu evlendik artık beraber bütçe yapıyoruz senin sorunun hiç dert edilcek bişey değil

Back
X