Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım 150-200 tl nin lafını yapıyorsaınız aranızda bence hiç evlenmeyin öyle bir anlatmışsın ki sanki milyarlar ödeyecek adam erkek öder hesabı sana ödeten adamla işin ne zaten?
arkadaşlar ben nişanlıyım. Dert değil bu soyleyeceğim sadee fikirlerinizi merak ediyorum. Nişanlımla yılbaşını dışarda geçireceğiz. Nişanlım eli bol birisi boyle ortamlarda bana asla para ödetmez. Bende çalışıyorum rahatsız oluyorum tabi bazen bu durumdan.Şimdi konumuz şu. Yılbaşında biliyorum ki benim ücretimide o ödemek isteyecek. Ücretde az değil malum yılbaşı gecesi nerden baksanız 150-200 tl kişi başı. BEeim szilere sormak istediğim doğru olan ne? nişanlı olduğumuz için onun odemesimi doğru? Bundan rahatsızlık duymamam mı gerekir? Sizlerde nasıl olmuştu fikirlerinizi merak ettim.
Valla al nişanlını öp başına koy canım benim ! Benim eski sevgilim ,, elini cebine atmaya korkacak kadar pinti bir adamdı. Bir ÇAY parasına bile hesaplardı. Hala daha öyle !!! Hep çay içtik bu zamana kadar.. Ki ben çay sevmem , içmiyordum. Kahve içemiyordum düşün. 2,5 tl daha pahalı diye. Çok pintidir...Ne güzel bırak böyleyken ödesin ...
haklısınız arkadaşlar buyutmeye gerek yok ama ben kendimi rahatsız hissettiğim için abartıyorum. sanırım bi jestle bunun hkkından gelmem lazım
evet böyleleri de var..iyi ki ex sevgili olmuş
![]()
nişanlınızla aranızdaki samimiyete bağlı diye düşünüyorum... ben eşimle 7 yıl sevgili oldum aramızda paranın hesabı hiç olmamıştı, hesap filan bence hiç önemli diil nişanlısnız siz sonuçta...nişanlın ödetmek istemiyosa ödeme başka bi yerde sen ödersin o zaman nolcak? biz öğrenciyken kimde para varsa o öderdi,nişanlıken de öyleydi,şimdide kimde nakit olursa o ödüyo... bence çok fazla dert etme bırak ödesin hesabı sende ona hediye filan alırsın...arkadaşlar ben nişanlıyım. Dert değil bu soyleyeceğim sadee fikirlerinizi merak ediyorum. Nişanlımla yılbaşını dışarda geçireceğiz. Nişanlım eli bol birisi boyle ortamlarda bana asla para ödetmez. Bende çalışıyorum rahatsız oluyorum tabi bazen bu durumdan.Şimdi konumuz şu. Yılbaşında biliyorum ki benim ücretimide o ödemek isteyecek. Ücretde az değil malum yılbaşı gecesi nerden baksanız 150-200 tl kişi başı. BEeim szilere sormak istediğim doğru olan ne? nişanlı olduğumuz için onun odemesimi doğru? Bundan rahatsızlık duymamam mı gerekir? Sizlerde nasıl olmuştu fikirlerinizi merak ettim.