Dışarda geçireceğimiz gecenin ücretini nişanlımın ödemesi

kız elbette ki nişanlın ödeyecek hem o ayarlıyor bu daveti de..üstelik siz evleneceksiniz;"kocam hesabı ödedi rahatsız oldum" demem şahsen:))) bırak canım ödesin:))

Son düzenleme:
Valla al nişanlını öp başına koy canım benim ! Benim eski sevgilim ,, elini cebine atmaya korkacak kadar pinti bir adamdı. Bir ÇAY parasına bile hesaplardı. Hala daha öyle !!! Hep çay içtik bu zamana kadar.. Ki ben çay sevmem , içmiyordum. Kahve içemiyordum düşün. 2,5 tl daha pahalı diye. Çok pintidir...Ne güzel bırak böyleyken ödesin ...

ay canım 150-200 tl nin lafını yapıyorsaınız aranızda bence hiç evlenmeyin öyle bir anlatmışsın ki sanki milyarlar ödeyecek adam erkek öder hesabı sana ödeten adamla işin ne zaten?

güzeldi... :) katılıyorumm.. nişanlısın zaten ..hiç kasmadan keyfini çıkar..
olmadığı zamanda sen koltuk çıkarsın oldu bitti :)

Son düzenleme:
arkadaşlar ben nişanlıyım. Dert değil bu soyleyeceğim sadee fikirlerinizi merak ediyorum. Nişanlımla yılbaşını dışarda geçireceğiz. Nişanlım eli bol birisi boyle ortamlarda bana asla para ödetmez. Bende çalışıyorum rahatsız oluyorum tabi bazen bu durumdan.Şimdi konumuz şu. Yılbaşında biliyorum ki benim ücretimide o ödemek isteyecek. Ücretde az değil malum yılbaşı gecesi nerden baksanız 150-200 tl kişi başı. BEeim szilere sormak istediğim doğru olan ne? nişanlı olduğumuz için onun odemesimi doğru? Bundan rahatsızlık duymamam mı gerekir? Sizlerde nasıl olmuştu fikirlerinizi merak ettim.

madem eli bol ve maddi durumu iyi beyefendi senin onu maddi sikintiya sokmaktan kaynakli bi kaygin olmammali zaten boyle bir kaygin var ise yilbasina 200 lira masraf yapmak sisin icin luks olacaktir..
madem eglenmeyi seviyorsunuz adamin maddi problemi yok o zaman sorunda yok..
evlenecegin adamla her seyin bir olmali biz kelimesini kabullenmis olmalisinizzz
bence sorun yok eglenmene ba derim...:1:

bence de fazla takmaya gerek yok..çocuk bonkör,efendi bir çocuk
güzel bir an yaşamak istiyor nişanlısıyla
çok rahatsız olursan taksi parasını ödersin veya
onun bir taksit ödemesi varsa ,ondan habersiz jest olark onu ödersin, ki gerek yok..

Valla al nişanlını öp başına koy canım benim ! Benim eski sevgilim ,, elini cebine atmaya korkacak kadar pinti bir adamdı. Bir ÇAY parasına bile hesaplardı. Hala daha öyle !!! Hep çay içtik bu zamana kadar.. Ki ben çay sevmem , içmiyordum. Kahve içemiyordum düşün. 2,5 tl daha pahalı diye. Çok pintidir...Ne güzel bırak böyleyken ödesin ...

:31:evet böyleleri de var..iyi ki ex sevgili olmuş:1:

arkadaşlara katılıyorum. o geceyi ödüyorsa, siz şık bir hediye alın. dert etmeyin.

Bence kimin parasi varsa o odesin. Anlattigina gore nisanlinin parasi var, seninde varmis. Onceden konus, ben kendi payimi odemek istiyorum yoksa iyi hissetmem de. Eger ille de o odemek istedigini soylerse kabul et sorun cikmasin ama ona yilbasi hediyesini alirken biraz daha degerli birsey alirsin. Boylece odesirsin. Bence sen odedin ben odedim meselesine fazla takilma eger birbirinizi seviyorsaniz.
Ben esimle ilk tanistigimda hic parasi yoktu. Ilk 3 ay herseyini ben odedim. Sinema, yemek hatta yol paralari, bir dahaki bulusmaya rahat gelebilsin diye yol parasina kadar hatta arkadaslariyla bulusacak diye ekstra harcligina kadar odedim. Seviyordum icimden geldi yaptim. 3 aydan sonra evlenene kadar ve evlendikten sonra simdiye kadar toplamda 3 bucuk yildir da herseyimi kendileri oder, ben hicbirsey odemem. Calismiyorum ve param da yok. Bu yuzden o oder gida, giyim, kozmetik, ev ihtiyaclarimiz her masrafim ondandir. Onun 3 aylik o maddi sikinti doneminde herseyi benim odemem cok mutlu etmis onu, hep oyle der.
Sevgi varsa arada bence kim odedi konusuna takilmayin. Ama adamin parasi vardir kendi parasini size odetiyordur, o zaman garip iste, odemeyin.

arkadaşlar ben nişanlıyım. Dert değil bu soyleyeceğim sadee fikirlerinizi merak ediyorum. Nişanlımla yılbaşını dışarda geçireceğiz. Nişanlım eli bol birisi boyle ortamlarda bana asla para ödetmez. Bende çalışıyorum rahatsız oluyorum tabi bazen bu durumdan.Şimdi konumuz şu. Yılbaşında biliyorum ki benim ücretimide o ödemek isteyecek. Ücretde az değil malum yılbaşı gecesi nerden baksanız 150-200 tl kişi başı. BEeim szilere sormak istediğim doğru olan ne? nişanlı olduğumuz için onun odemesimi doğru? Bundan rahatsızlık duymamam mı gerekir? Sizlerde nasıl olmuştu fikirlerinizi merak ettim.
nişanlınızla aranızdaki samimiyete bağlı diye düşünüyorum... ben eşimle 7 yıl sevgili oldum aramızda paranın hesabı hiç olmamıştı, hesap filan bence hiç önemli diil nişanlısnız siz sonuçta...nişanlın ödetmek istemiyosa ödeme başka bi yerde sen ödersin o zaman nolcak? biz öğrenciyken kimde para varsa o öderdi,nişanlıken de öyleydi,şimdide kimde nakit olursa o ödüyo... bence çok fazla dert etme bırak ödesin hesabı sende ona hediye filan alırsın...

haklısınız arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. guzel bir hediye alıp kendimi rahatlatayım ben en iyisi. Nişanlım o tabiki rahat olmalıyım bu konuda ama ben bu para konularında kasıyorum napim

Back
X