- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi filia solis
-
sıcakta hiç çekilmiyorneyse olur öyle 1 kerecik.
sürekli oluyosa bende rahatsız olurdum.
ay burası çok sıcak. ki soğuk avrupa ülkesindeyim. şu sıcakta deli gibi terliyorum. seviştiğimi düşünemedim. ksksks. klima şart. aggcyahva
bizim alt komşu yeni evliydi kadn bas bas bagırırdı :dIyi aksamlar hanimlar, daha demin odamda pencerem acik oturuyordum disardan belli bir ritmik sesler duydum (!) onceki aksamlar da surekli duydugum bir sesti hemen hatirladim ve bu sefer dikkat kesileyim dedim ardindan bi adamin inleme sesleri geldi yuuhhh dedim camlar kapatilmaz mi yahu cok net duyuluyordu. Babamin yaninda duysaydim cok utanirdimBu insanlar neden dikkat etmiyor ya da ben mi hassas davraniyorum bu konuda siz ne dusunuyorsunuz?
evet bu devirdi her sey serbest cunku..Yaparim ederim açarim bagiririm cagiririm her seyde yoldan çıktık..aslında ahlâken çok yanlış ve gayet dert edinebilicek bir durum ama şu devir için değil sanırım, sorun o.
O da bir şey mi...
Ben gittiğim bir şehirde otelde kalırken, karşı apartmanda bildiğiniz çıplak bir dayı açmış camı sonuna kadar, perde de yok ışıklar deseniz sahne yeri gibi, kendini tatmin ediyordu sağa sola bakıp 15.kat falandı.
Otellerin camları aynalı olduğundan, adam kendini görünmez sanıyordu herhalde.
O görüntüyü hafızamdan silmek 2 yıl aldı...
Bebekler ve çocuklar zannetmiyorum ki milletin evindeki sese kulak kesilip dinlesin!Ahlak denen birşey var
Senin özgürlüğün benimkini kısıtlıyor o özgürlük değildir
Ne demek camları kapatır bebekler var çocuklar var mahremini sergileyen o o kapatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?