Disardan gelen cinsel icerikli sesler (!)

sıcakta hiç çekilmiyor

Reactions: KV_
Ben çok kıl oluyorum böyle ozelini ortaya dökenlere.
Üst komsumuz öyleydi aman yarabbim ne sesler
Her seferinde tartisma yasiyorduk neredeyse.
Toplum icinde yasamanin belli kurallari var.
Sesin siddeti nedir bilemem elbette ama mesela benim evimde misafirim varken ust komşum konser vermişti resmen yukarida,nasil utandigimi ben bilirim.

Bu sıcakta kapı cam kapanır mı Allah aşkına. Ne yapsın insanlar sevişmesin mi cam açık diye. İlahi!

bizim alt komşu yeni evliydi kadn bas bas bagırırdı :d
neyseki taşındılar kurtulduk.

Kulak kesilmesinin nesi kötü?
Sesi algılamak için daha dikkatle dinlemiş demekki.
Belki biri cinayet işliyor,belki dayak atıyor,belki film sesi.
Daha dikkatle dinlemekte sorun yok.
Lakin ses fazla değil de,dikkatle dinleyince duyuluyorsa demekki azdı.
Takılmayın her zaman olmazsa.
Ama duymak hakikaten iğrençtir.
İnsan kendini kötü hisseder,hele babanızla aynı evdesiniz,düşünemedim bir an...

Bu arada herkesler avaz avaz sevişiyor sanırım

artık bizim içinde 2 yıl gerekiyor

Olabilir yani arada
Öyle çok bağırış çağırış değilse o kişiler için sevinebilirsiniz
Sol dairemdeki komşularım arada kavga ediyor eşyalar atılıyor, küfürler ediliyor....
Sağ dairemdekiler de arada sevişiyor banyodan sesler geliyor
Ben sağdakileri tercih ederim
Bari mutlu oluyolar

Sevisicez diye sevisme seslermizi millet dinlemek zorunda da degil.

Biraz dikkat etmek lazim kimse kusurabakmasin
Cam pencere aciksa kapasinlar bir zahmet

dikkat kesilerek dinlesem üst kattakinin tuvalette ne yaptığını bile duyarım, o yüzden dikkat kesilmiyorum.. üst katımda futbol oynayan bir çocuk sesiyle dikkat kesildiğimde duyduğum ses de aynı derecede rahatsız etmez beni.. o değil de kabak yine medeniyete patlamış haklısınız kızlar medeniyet dediğiniz tek dişi kalmış canavar, kapın sopaları inip dövün gelecek sefere edepsizleri

Evde çocuk varken nasıl dikkat ediliyorsa, komşu çocukları da düşünülüp dikkat edilmeli bence. Kimse kulağını duvara dayayıp dinlemiyordur o sesleri duymak için. Eğer evde yada balkonda otururken ses duyuluyorsa bunda dinleyen değil o sesi çıkaran dikkatli olması gerekir.

Ya da şöyle düşünelim. Üst katta babası oturuyor, bu şekilde ses çıkarabilir miydi bence hayır dikkat ederdi. Aynı dikkati herkes için uygulamalı. Ayrıca etrafa ses duyurmadan da sevişilebiliyor. Milyonlarca insan gibi.

yorumlara şok geçirdim resmen. böyle konulara yok tavana vur, yok kapısına yazı as diyenler şimdi konu sahibini suçlu bulmuş camları kapatmadı diye bunları yazanların hepsi cam acık yapıyo heralde. rahatsız olan varsa camını kapatıversin , millet zevkinin derdindeyken cam kapatmayımı düşüncek
her evde klima olmasa bile vantilatör vardır. kimsenin özelini canlı yayınla duyurmaya insanları rahatsız etmeye hakkı yok.elinde olmadan duyulan seslere yapılcak bişey yok ama bile bile cam açıkken sesinin gideceğini düşünebilmeli insan. bu çok normal bişey diye ilk çağlardan beri herkes yapıyo diye kimse birbirinin sesini duymak zorunda değil

Komsunun cam acik mi onu bile bilmiyoruz.

Ben adi bilinir bir sitede yasarken ust komsumun horlama sesini net bir sekilde duyuyordum. Allahim ne cile cektim o donem. Ama ne diyebilirim ki sikayet bile etsem, adama uyumayin rahatsiz oluyorum mu diyecegim. Maalesef yeni evler boyle, duymamayi ogrenmek gerekiyor.

Şimdi herkes farklı yorum yapmış ama ciddi anlamda bu gibi konularda sesin şiddeti ve saat çok önemli. Bizim alt komşu var mesela günün her saatinde sevişme sesleri gelir evlerinden ama öyle böyle değil... Resmen sesi bastırmak için son ses müzik açmanız gerekir evde. Mesela bu şekildeki sesten kim olursa olsun herkes rahatsız olur ki apartmancak yönetime şikayet etmiştik... Ona rağmen hala arada maruz kalıyoruz...

Bir önceki evimde de alt kattan ses duyardık ama gece geç saatlerde ve çok yüksek olmayan sesler. Ancak dikkat kesildiğinizde duyabileceğiz ve anlamlandırabileceğiniz şekilde. Bence bu şekildeki sesten rahatsız olmak yerine dikkat kesilip de dinlememek lazım... Yeni evler inanılmaz ses geçiyor. Sevişirken öyle avazı çıktığı kadar da bağırılmaz ama hangi kadın olursa olsun haz aldığında inler yani... O inleme seslerini de bir zahmet dikkat kesilmeyiversin komşular...

aa cam açık sevişip seslerini cümle aleme duyurmak haklı görülür olmuş, pes.

Valla bence ayıp burda niye dinlediniz diyenler camdan inleme sesi gelse polis çağırır komşuları gürültüsüyle rahatsız etmemesi gerkirken o adam değil de sesi duyan konu sahibi suçlu olmuş pess diyorum

Bence bu ciftin hosuna gidiyor dinlenilmek
Tamam havalar sıcak tamam ter vs cok olur ama sessiz de bu iş yapılabilir

Zaten gürültülü yapanlara kimse hak vermiyor. Ama burada konu sahibi daha onceki sesleri anlamlandiramamis bile en son da böyle kulak kesilince anlamış. Yani burada bahsedilen öyle çok bir gürültü değil. İkincisi herkes dikkat ediyor diyorsunuz da afedersiniz ama insan tam o anda yani kendini tutamadığı anda yastık mi kapatsın ağzına. Ya da sürekli çok sessiz olmalıyız diye düşünürse insan nasıl kafasını bosaltacak da bir şeyler yaşayacak. Kadınlardab bahsediyorum burada. Yani burada bile bir şey hissetmiyorum diye açılan konuların yüzde doksanina kafanı boşaltıp o an hicbir şey dusunmemelisin deniyor da.

Ahlak denen birşey var
Senin özgürlüğün benimkini kısıtlıyor o özgürlük değildir
Ne demek camları kapatır bebekler var çocuklar var mahremini sergileyen o o kapatsın
Bebekler ve çocuklar zannetmiyorum ki milletin evindeki sese kulak kesilip dinlesin!
Herkes konuyu yanlış anlamış, tuhaf ritmik bir şey duydum ve özellikle dinledim diyor konu sahibi.
Kimse bağırdı çağırdı ahh ohh çığlık sesleri attı demiyor.
Üst komşunuzu dinlerseniz mikser sesi duyarsınız, bu kadar basit!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…