disari cikamiyorum lutfen yardim edin bana bir akil verin

hayallerhayatlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
87
43
3
30
iyi geceler herkese kizlar derdim bu disari cikamiyorum uzak mesafe gidemiyoruz gezemiyorum herkes gibi cocugumla evet gezemiyorum cunku oglum kucagimdan inmiyor bilmiyorum kokrktugu icin mi nedir 1 yasinda oglum arabasi var ama binince aglamaya basliyor iki adim atana kadar dudaklari falan mosmor oluyo anca kucagimda gezicek baskasina da gitmiyo babasinin kucaginda bile agliyo nasil oldu boyle anlamadim kucakta da zor olyo benim icin ne yapayim kizlar nasil duzelir bu cocuk neden boyle yapiyo??? lutfen yardim edin 5 6 aylikken duruyodu arabads uyuyodu oh ne guzel geziyoduk ama simdi en azla apartmanin yakinindaki parka gidiyoruz

Benim aklıma direkt evin içinde arabaya alıştırmak geldi. Bir kaç sefer icine koyup oyun oynasaniz onda yemek yedirip uyutsaniz falan belki benimser dışarı çıkınca da onda kalmayi kabul eder?

Bekar ve düz mantık biri olarak aklıma gelen şey bu oldu saçma olursa taşlamayın anneler. :)

benimki de arabayı sevmezdi

muhabbetten uzak kaldığı için kızardı

zira bizi duyamıyordu

yüksek araba alın maddi durumunuz elverir ise

ya da kucağınızda gezsin biraz daha yürümeye başlayınca koşturmayı tercih edecek zaten

tutabilene aşk olsun

Back
X