Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden hasta olacak tam olarak. Asıl evde oksijensizlikten hasta oluyor çocuklar. Oksijen şartkizlar 2 aylik bebegim var sizce bebek arabsnda dsri ckrmlimyim hasta fln olr mu
ankara cnmHangi bolgedesiniz
bende tereddut ediyrm cksak mi diye ama bsey olmz herlde braz hva almktm 2 aydr evdyim bnde hva almliymBenimde oğlum 2.5 aylık.. açıkcası pek dışarı çıkmıyorum. Rahat edemiyorum. Sık emiyorlar ya ilk aylar zor oluyor. Ama bebek arabasına koyup biraz hava aldırmakla hasta olmaz inş. Ben dün çıkardım. Kapişonlu üst giydirdim. Buralar daha sıcak. Sen birde üstünü ört. Inşallah hasta olmaz
Katiliyorum bu yoruma bende uzun suredir cikardigim icin kizimi parka goturdugumde hic tanimadigimiz kendinden buyuk yada yasitlarin yanina gidiyo onlari elliyor konusuyor kendince oynuyor onlarla hic korkmuyor.26 kasım doğumlu kızım kış havası olmasına rağmen 1 aylıkken çıkmıştık dışarıya yaz bebeği olsaydı Heralde bir haftalıkken bile çıkartırdım bu zamana kadar çıkartmamanız hata bebekler dışarıda sosyalleştikçe Mutlu oluyorlar