disari cikarmalimiyim

Çıkarın güneşli zamanlarda

Yani sabah ayazında çıplak çıkmayacaksa neden hasta olsun

Unut'un o nefes alırken üşür içine soğuk hava girer ağzından üşür vs hurafelerini

Benimde oğlum 2.5 aylık.. açıkcası pek dışarı çıkmıyorum. Rahat edemiyorum. Sık emiyorlar ya ilk aylar zor oluyor. Ama bebek arabasına koyup biraz hava aldırmakla hasta olmaz inş. Ben dün çıkardım. Kapişonlu üst giydirdim. Buralar daha sıcak. Sen birde üstünü ört. Inşallah hasta olmaz

Cikarin tabi ki, cok ince ya da kalin giydirmeyin kendiniz ne giyiyorsaniz bir kat fazlasini (tabi bu fazlasi mont falan degil bir yelek gibi) giydirip cikarin.
Cocuklar usuyerek degil, terleyip soguyarak hasta sogukalginligi gecirirler o yuzden terletmeyecek sekilde giydirin ve mutlaka her gun balkonda bile olsa hava aldirin. Odasini da sık sık havakandirin. Gunesli gunlerde mutlaka guneslenmesini saglayin, mumkunse en azindan bacaklari ciplak olarak gunes gorsun.

Ay bebek 2 aylık olmuş hala dışarı çıkarmamış olman hata zaten.birde soruyorsun bunu.lütfen ya0matin ya.temiz hava bebeğe nasıl iyi gelir biliyormusunuz?hava serinse biraz kalın giydirirsin hiçbirşey olmaz.ben bir haftalikken bile çıkardım bebeklerimi dışarı..hiçte birşey olmadı yani..

Benimde oğlum 2.5 aylık.. açıkcası pek dışarı çıkmıyorum. Rahat edemiyorum. Sık emiyorlar ya ilk aylar zor oluyor. Ama bebek arabasına koyup biraz hava aldırmakla hasta olmaz inş. Ben dün çıkardım. Kapişonlu üst giydirdim. Buralar daha sıcak. Sen birde üstünü ört. Inşallah hasta olmaz
bende tereddut ediyrm cksak mi diye ama bsey olmz herlde braz hva almktm 2 aydr evdyim bnde hva almliym

Bu aralar havalar soguk degil cikarabilirsiniz ogleye dogru ogleden sonra gunes gitmeden cikabilir..sadece ruzgara ve ceryana maruz kalmasin.kulaklarinida kapatin ruzgar vs varsa agri yapmasin.benim kiz 15 aylik cikariyorum hemen hemen hergun.tabi sizinki daha kucuk oldugu icin tereddut etmeniz normal.

26 kasım doğumlu kızım kış havası olmasına rağmen 1 aylıkken çıkmıştık dışarıya yaz bebeği olsaydı Heralde bir haftalıkken bile çıkartırdım bu zamana kadar çıkartmamanız hata bebekler dışarıda sosyalleştikçe Mutlu oluyorlar

Dogdugu gunden disari cikardim, cok sukur gayet iyi, sadece bir defa soguk alginligi gecirdi o da benden gecti zaten. Allah saglik versin hepimizin cocuklarina. Hava durumuna gore giydirin cikarin

26 kasım doğumlu kızım kış havası olmasına rağmen 1 aylıkken çıkmıştık dışarıya yaz bebeği olsaydı Heralde bir haftalıkken bile çıkartırdım bu zamana kadar çıkartmamanız hata bebekler dışarıda sosyalleştikçe Mutlu oluyorlar
Katiliyorum bu yoruma bende uzun suredir cikardigim icin kizimi parka goturdugumde hic tanimadigimiz kendinden buyuk yada yasitlarin yanina gidiyo onlari elliyor konusuyor kendince oynuyor onlarla hic korkmuyor.

Tabiki cikin hava yagmurlu degilse. Ben cocugum bir haftalikdi ocak ayinda ciktik hastalanmadi cok sükür. Öyle bir evin etrafind abir tur ikinize iyi gelir. Bu güne kadar cocugunuzu hic disariya cikarmadinizmi

Back
X