Dışarı çıkasım gelmiyor artık bu insanlar yüzünden!!!

[QUOTEB="ankarasekreter, post: 43750187, member: 719407"]yaw ne çirkinler var kısalar falan onlar bile geziyo sevgilileriyle..buna ne diceksiniz?[/QUOTE]

Bakmazsanız görmezsiniz diyoruz ama işi gücü el ele çifleri incelemek.Diğer konuya yazdığı yoruma bakın. :KK53:

Sokak ortasında ön sevişme yapılması haricinde karşı cinsten iki cinsin birbirine sarılması, bir buse kondurması, birbirine sevgi göstermesi beni hiç de rahatsız etmiyor. Aksine mutlu oluyorum, içim umutla doluyor, hala sevebilen insanlar var diye. Neden biliyor musunuz? Çünkü bana şu anda hiç öyle sarılan, sevgi gösteren birisi yok. Onları görünce kıskanmak yerine umut ediyorum, hayatın renkleri onlar, hala pembe kalan kısımları ya. İyi oldu olacak onları da siyaha boyayalım yaşayalım kapkara! Bu kadar memnuniyetsiz yaşamayın lütfen, onların sarılması, el ele tutuşması sizi nasıl etkileyebilir ki ya? Sizin elinizi tutmadığına göre sorun yok o halde değil mi? Bırakın sevebilenler sevsin ya!
Bunların aksine sokak ortasında dayak yiyenleri görünce rahatsız oluyorum ben, bağıranları, küfredenleri, itişip kakışanları, yere tükürenleri görünce rahatsız oluyorum. Biri birine vuracağına öpsün ne olacak ki ya? Biz çok ters bir milletiz, kavga olsa sokakta garipsemeyiz de biri birine sarılınca hemen yargı radarlarımızı açarız. Yakınlaşan çiftlere eviniz yok mu demeyi biliriz de kavga eden birini görünce de neme lazım üstüme kalır bulaşmayayım, şahit falan yazarlar deyip anında ikileriz.
Herkese pembe günler efendim!

Re
Kadın kelimesinin bacak arasında ki zarla bağlantılı olduğunu sanacak kafa yapısında ki bir insana laf anlatmak bile ona mükafat.
Kadın kelimesini aşağılamak için kullanan yapıya sahip biri olman, senin için çok üzüldüm ve acıdım. Kadın kadındır. Bunun bakire olması ile alakası yoktur.
Resmi kayıtlardaki kadın ibaresini değiştirmesi gerekicek sanırım:KK53:

Çevreme bakıyorum da şimdiki erkekler hep birşeyler yaşamak istiyor sevgilisiyle..Ben ise elini bile tutmam evlenene kadar.

Yanlış duymadınız elini bile tutmam!!! Çünkü ALLAH'ın haram kıldığından ne mutluluk gelir ki?Mutluluk olsaydı sevgililer ayrılır mıydı?

Her neyse bakıyorum erkeklere sokak ortasında sevgilisini öpüyor,cafelerde de yapıyor bunu üstelik....Yemek yiyorum karşımda koklaşıyorlar resmen..Kıyamet alameti gibi...

Asıl şikayetim bu.Yahu sokağa çıkasım gelmiyor bu yüzden!! Görmek zorunda mıyım ben bu modernlik (!) adı altında yapılan rezillikleri?

Rahatsız olan da var mı benim gibi?
Şer'i hükümlere göre, kadın ve erkeğin nikahsız olarak aynı odada bulunması bile haram haklısın.. Ama çevrende olan bazı şeylere engel olamazsın. Her kul kendi nefsinden sorumludur. Yaşam tarzına saygı duydum; inandığın şekilde yaşamaya devam et ama başkalarının nefsini kendine dert edinme. Unutma, hiç kimse kınadığını yaşamadan ölmez. Bu yüzden, hoşuma gitmeyen ve içten içe kınadığım birşey gördüğümde," Ya Şafi" derim.

Bakmazsak gormeyiz degil mi?

Gözlemlemek yerine görmezden gelebilirsin.

Çağımızda dindarlık (!) adı altında yapılan yobazlıklar moda.

Nasıl bir çağa doğdum ya :63:

Keşke mutlu son olsa en çok cinayete kurban giden yine eşi veya sevgilisi yüzünden
Sokak ortasında ön sevişme yapılması haricinde karşı cinsten iki cinsin birbirine sarılması, bir buse kondurması, birbirine sevgi göstermesi beni hiç de rahatsız etmiyor. Aksine mutlu oluyorum, içim umutla doluyor, hala sevebilen insanlar var diye. Neden biliyor musunuz? Çünkü bana şu anda hiç öyle sarılan, sevgi gösteren birisi yok. Onları görünce kıskanmak yerine umut ediyorum, hayatın renkleri onlar, hala pembe kalan kısımları ya. İyi oldu olacak onları da siyaha boyayalım yaşayalım kapkara! Bu kadar memnuniyetsiz yaşamayın lütfen, onların sarılması, el ele tutuşması sizi nasıl etkileyebilir ki ya? Sizin elinizi tutmadığına göre sorun yok o halde değil mi? Bırakın sevebilenler sevsin ya!
Bunların aksine sokak ortasında dayak yiyenleri görünce rahatsız oluyorum ben, bağıranları, küfredenleri, itişip kakışanları, yere tükürenleri görünce rahatsız oluyorum. Biri birine vuracağına öpsün ne olacak ki ya? Biz çok ters bir milletiz, kavga olsa sokakta garipsemeyiz de biri birine sarılınca hemen yargı radarlarımızı açarız. Yakınlaşan çiftlere eviniz yok mu demeyi biliriz de kavga eden birini görünce de neme lazım üstüme kalır bulaşmayayım, şahit falan yazarlar deyip anında ikileriz.

Çevreme bakıyorum da şimdiki erkekler hep birşeyler yaşamak istiyor sevgilisiyle..Ben ise elini bile tutmam evlenene kadar.

Yanlış duymadınız elini bile tutmam!!! Çünkü ALLAH'ın haram kıldığından ne mutluluk gelir ki?Mutluluk olsaydı sevgililer ayrılır mıydı?

Her neyse bakıyorum erkeklere sokak ortasında sevgilisini öpüyor,cafelerde de yapıyor bunu üstelik....Yemek yiyorum karşımda koklaşıyorlar resmen..Kıyamet alameti gibi...

Asıl şikayetim bu.Yahu sokağa çıkasım gelmiyor bu yüzden!! Görmek zorunda mıyım ben bu modernlik (!) adı altında yapılan rezillikleri?

Rahatsız olan da var mı benim gibi?
bakmayın o zaman gormezsınız bu kadar basit... ben sızınle aynı kanıda degılım opüşmek sevişmek kadar güzel bir duygu yok , bunu da kiminle yaşayacağı insanların kendisinin bileceği iştir..
hem siz mutsuzsunuz diye bu başkasının da mutsuz olduğu anlamına gelmez ki...

Ne güzel anlatmışsınız, Allah sizin gibi insanların gönlüne göre versin.

pardon da sevdiği adamın elini tutan kadın senin tabirinle rezillik mi yapıyor?
benim her zihniyete saygım var da sizin bunlara rezil demeniz de bana göre sığlık.

Back
X