Dışarı çıkasım gelmiyor artık bu insanlar yüzünden!!!

Burdan herkese sesleniyorum.Öncelikle yaptığım yanlışlar için önce kendimden sonra da sizden özür dilerim.Hadi ben bir saygısızlık yaptım.Peki sizin yaptığınız nedir??

Saygı saygı diyorsunuz da hanginiz bana saygı gösterdi??

Saygı bekliyorsanız saygı göstereceksiniz. Yorumları okuyun kim saygısız görün. Kemik attım, Allah seni ısırırsa görürsün. Bunları yazan kim? Buraya konu açınca iyi veya kötü yorumlara acık olmalısınız.

Herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değil. Başkalarının mutluluğu ile mutlu olmayı öğrenin. O zaman sizinde gönlünüze göre verecektir Allah. Dünyayı kötülüklerden ancak sevgi kurtarır. İnsanları sevelim...

sen çok saygısız ithamlarla bir konu açtın bir sen namuslu diğerleri namussuz kıvamına getirdin üstüne bir de bize köpek dedin şimdi de niye sana saygı duymadınız diye dert mi yanıyorsun?

ha bir de kendini diyanet işleri başkanı sanıp bize günahlı sevaplı cevaplar yazdın.

bence önce sen kendine saygı duy sonra birilerinden bekle.

Katiliyorum hak veriyorum o tur davranislari sevmiyorum ama dedikleri gibibirsey yapamazsiniz en fazla uyarirsiniz oda terslenmezseniz ise yarar,fakaat sakin kinamayin aynisini yapar sonrada ben nasil yaptim dersiniz ..
.ve evet gunahtir Allah cc cumlemize edep nasip etsin.

Dini bütün bir erkek olsam bile sizin gibi bir eş istemezdim, fesatlanıyorsunuz çünkü. Her koyun kendi bacağından asılır, başkasının günahının hesabını verecekmiş gibi onları yargılamaya hakkınız yok.
Benimle elele tutuşmayacak, bana sarılmayacak kadınla ne diye evleneyim? Ne bileyim evlendikten sonra da don yağı gibi ortalıkta dolaşmayacağını?
Sanki her şeyimiz 4/4'lük, her yaptığımız sevap da bir tek elele tutuştuk diye günahkar olduk.
Allah, kalbi fesat olandan korusun gerisi hallolur.

Herkesin sizin gibi ve sizin kadar Allah inancı olmayabilir veyahut başka din'e mensup olabilirler.İslam hoşgörü dinidir.Görmezden gelebilirsiniz.Kimsenin sevabı da günahıda sizi ilgilendirmez.

El ele tutusanlar Allaha daha az mı inanıyor ? Allaha inanıp inanmamakla ne alakası var bunun ?

Son zamanlarda kapali kadinlarin dini duzgun yasayip bununla ovunmesi ve acik kadinlara acimayla karisik ustunluk taslamasiyla cok karsilasir oldum. Annem gecen gun yasadigi bir seyi anlatti. Annem doktor. Kapali bir hasta gelmis. Muayene bittikten sonra kadin anneme cok iyi bir insansiniz neden kapanmiyorsunuz diye sormus. Annem neden boyle bir sey soyledigini sorunca hepiniz cehennemde yanacaksiniz biz cennete gidecegiz demis. Erdogan oncesi kapali kadinlarin ozgurluk haklarinin kisitlandigini dusunuyorum. Ben kapali degilim, erdogani da sevmiyorum ama kapali diye universiteye alinmayan ya da calisamayan kadinlarin isyan etmekte hakli olduklarini dusunuyorum. Fakat kapali kadinlar sahip olmalari gereken okuma ve calisma hakkini kazanmanin yaninda bir de su an yucelestiriliyor. Ve okumayan ya da calismayan kapali kadinlar,birden kendilerini sadece kapali olduklari icin cok onemli sanmaya basladilar. Ve bunu aciklari elestirmek, sorgulamak hatta cehennemde yanacaksiniz diyerek sozlu tacizde bulunmakla gosteriyorlar. Herkes kendi secimini yasar. Kimse kimseden daha degerli degil. Ha obur dunyada yanilacaksa da sen benim yuzumden yanmayacaksin. O yuzden sana ne?

Back
X