- 31 Mart 2015
- 115
- 31
- 98
Madem hortlatmissiniz iyi olmuşbende 11 sene sonra işten ayrılmaya karar verdim kızımı 1.sinifta yalnız bırakmamak için beni artık çok özlediğini söyledi ve dayanamadım. Kaynanamın yanındaydı orda anaokulu okuyordu şimdi beraber olacaz iki sene sizce tek asgari maaşla gecinebilecekmiyiz endişesini kocamdan nasıl silebilirim
Tabi ki geçinemeyeceksiniz. Kocanızla birlikte siz de endişelenseniz iyi olur.Madem hortlatmissiniz iyi olmuşbende 11 sene sonra işten ayrılmaya karar verdim kızımı 1.sinifta yalnız bırakmamak için beni artık çok özlediğini söyledi ve dayanamadım. Kaynanamın yanındaydı orda anaokulu okuyordu şimdi beraber olacaz iki sene sizce tek asgari maaşla gecinebilecekmiyiz endişesini kocamdan nasıl silebilirim
Silemezsiniz endişelenmekte çok haklıMadem hortlatmissiniz iyi olmuşbende 11 sene sonra işten ayrılmaya karar verdim kızımı 1.sinifta yalnız bırakmamak için beni artık çok özlediğini söyledi ve dayanamadım. Kaynanamın yanındaydı orda anaokulu okuyordu şimdi beraber olacaz iki sene sizce tek asgari maaşla gecinebilecekmiyiz endişesini kocamdan nasıl silebilirim
Tek asgari maaşla şu zamanda geçinebileceğinizi düşünmeniz çok ilginç.Madem hortlatmissiniz iyi olmuşbende 11 sene sonra işten ayrılmaya karar verdim kızımı 1.sinifta yalnız bırakmamak için beni artık çok özlediğini söyledi ve dayanamadım. Kaynanamın yanındaydı orda anaokulu okuyordu şimdi beraber olacaz iki sene sizce tek asgari maaşla gecinebilecekmiyiz endişesini kocamdan nasıl silebilirim
Küçük şehirde yaşıyorsa, kirası yoksa karın tokluğuna, kuru ekmekle falan anca hayatta kalırlar işte.Tek asgari maaşla şu zamanda geçinebileceğinizi düşünmeniz çok ilginç.
Aileden bişeyler kalacak, aile yardımı olacak, sütün peynirin, meyven, sebzen vs köyünden gelecek, o zaman bile ucu ucuna anca.Küçük şehirde yaşıyorsa, kirası yoksa karın tokluğuna, kuru ekmekle falan anca hayatta kalırlar işte.
Varsa öyle imkanlar yine iyi, en azından çocuk az da olsa beslenir. Et yiyemez ama süt içer bari. Aksi halde makarna ekmek...Aileden bişeyler kalacak, aile yardımı olacak, sütün peynirin, meyven, sebzen vs köyünden gelecek, o zaman bile ucu ucuna anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?