Dısarıda çalısmak istemiyorum detay okuyup yorumlar mısınız?

Hayır bana yine yazdıracaklar bir şort 200 TL diye yav
Ya bizim çocuklar çok harcıyor demek...iki maaşla tek çocuğa yetemez hale geldik yemin ediyorum , bir lüksü de yok ha garibimin önüne koydugumuzu yiyor, sırtına verdiğimizi giyiyor....millet tek maaş yeter, ne gerek var diyor.... Biz nerde yanlış yapıyoruz ben anlamıyorum tavuk

Cok zorluk cekmissiniz calisip cocuk bakmak cok zor biliyorum benim isim birakip donebilecehim bir is oldugu icin acikcasi kendimi yipratmak istemedim ama hayat sartlari herkeste ayni olmuyor tabiki.
Güle güle büyütün evlatlarinizi. İyi yapmışsınız, çok çabuk büyüyorlar zaten, tadını çıkarın bu güzel yılların...

Benim eşim esnaf Piraye , ben de 3 yıldır çalışmıyorum . Eşimle ortak karırımızdı çalışmamam, dükkanda yardım ediyorum eşime. Ama eşim çalışmam içim laf soksa yerin dibine girerim .

Vallahi dün bi şort bi tişört aldık lc den 320 TL tuttu . Hayat o kadar pahalı ki ..

Piraye daha önceki konuda hatırlamıyor musun ? Millet demişti ki ne gerek var kurslara göndermeye Öyle düşünen üyelere göre evet bizim çocuklar cok masraflı.

E esnaf adam 2 maaştan çok kazaniyordur zaten, dükkanda da yardım ediyorsan daha ne. Sigorta yaptır kız, bedavaya çalışma..

Yıl 2022 maaş 10 bin ne ki?
Market, benzin fiyatlarından haberiniz var mı?
Kira, aidat, elektrik, su, doğalgaz...

Kabullenmek ve cekilmek değil talep etmek lazım. Her işi üstümüze yıkan herif maaş günü gözümüzün içine bakmayacak.

Reel enflasyonun 3 haneli olduğu bu ülkede TÜİK in açıkladığı enflasyona göre maaş zammı aldığımız için malesef memurlar olarak biz geçinemiyoruz!! (Kendimi sendikacı gibi hissettim ama malesef durum bu)

İyi ki tek çocuk yapmışım diye dua ediyorum iki yıldır. Böyle giderse yakında işler çok kötüye varacak çünkü... Biz açlığa yoksulluğa dayanırız da çocuklara çok üzülüyorum.

Dükkan benim üzerime o yüzden Bağkur yatırıyor
Yardım ettiğim günlerin de ekstra parasını alıyorum
Üstüne dükkanın var, ücretli elemanın var hala çalışmıyorum diyosun yani... Patron olmak çalismadigin anlamına gelmiyor beybisi, herkes bizim gibi maaşlı amele olmak zorunda değil isteyen temizliğe gitsin isteyen holding çevirsin isteyen babasından kalan emlakları işletsin... ama herkes bı işin ucundan tutsun bı zahmet de çocuklar çaresiz kalmasın diyoruz.

10 yaşından beri her yaz çalışan , üniversitede hem çalışıp hem okuyan , daha sonra da sabah 8 akşam 8 çalışan biri olduğum için kendimi hiç çalışıyor gibi hissetmiyorum

10 yaşından beri her yaz çalışan , üniversitede hem çalışıp hem okuyan , daha sonra da sabah 8 akşam 8 çalışan biri olduğum için kendimi hiç çalışıyor gibi hissetmiyorum
Ayyy...o kadar iyi anladım kiii... Tavuk bu hiiiç çalışmak istemiyoğrum diyenleri anlamam imkansız ama az çalışmak nasıl bişey? Güzel mi kız patron olmak? Azıcık anlatsana

Ayyy...o kadar iyi anladım kiii... Tavuk bu hiiiç çalışmak istemiyoğrum diyenleri anlamam imkansız ama az çalışmak nasıl bişey? Güzel mi kız patron olmak? Azıcık anlatsana
Ahhh pirayecim ne patronu , geçen gecedeki personel gelmedi sabaha kadar bulaşık yıkadım dükkanda

Daha yeni evlisiniz. Bu kadar ev işi nasıl oluyor anlayamadım. Evde erkek ve çocuk yok. Ev her gün nasıl o kadar kirlenebilir? Maksimum bir saate o ev temizlenir kusura bakmayın.
Ayrıca esin basta istememis olabilir. Ekonominin bu duruma geleceğini hangimiz tahmin ettik? Belli ki yetemiyor adam yardım istiyor. 10 bin cok para değil günümüzde.
Her şeyi geçtim bir kadın başkası icin degil kendisi icin kesinlikle çalışmalı. Insana başkasından para istemek kadar dokunan bisey yoktur eminim. Ben sizi cok tembel gördüm kusura bakmayın. Ilerde gerek duyarsam çalışırım diyorsunuz. Bu devirde is bulmak cok zor. Bunlar bos hayaller. Hayata cok toz pembe yaklaşıyorsunuz.

Üç aydır işsizim hamile olduğum için değil o da bir etken oldu tabi ki ama adam hastaneye gittiğimde bile surat asardi ,mobingin kralını yaptı . Mutlu musun derseniz çok mutluyum çünkü üç yıl berbat koşullarda çalıştım . Ama şu an bir iş teklifi gelse iyi bir firma olsa düşünmeden doğuma kadar gider gelirim ki berbat bir hamilelik yaşıyorum .

Bir insanın kendi parasını kazanmasından , kendine ait bir işi olmasından her gün bir amaçla kalkmasından ,üretmesinden daha güzel bir şey olamaz . Bu bir kenara insanlar "beklenti" içine gitmiyor en azından . Çalışmadığin zaman herkesin bir beklentisi oluyor . Bu arada eşimden bahsetmiyorum o çamaşır asar , yemekten sonra bulaşık toplar yardımcı da olur ama ben kendimi bu hayatta bu şekilde garantide hissedemiyorum . Bazen diyorum ki acaba ben çok güvensiz bir insan miyim ? Acaba çocuk doğunca bir yıl sonra ise girsem haksızlık mı yapmış olurum ? Ama şu koşullarda mühendis eğitimi olan bir annesi varken ise girip daha iyi imkanlar sunmazsam daha büyük haksızlık değil mi

Çalışmadığım birkaç aylık bir dönem oldu. Evdeydim. Zaten yapı olarak erken kalkan biriyim ben, gece 3’te yatayım en geç 8 gibi ayaktayım. Kalkıyordum duş alıp, kahve içiyordum, makineye çamaşır at, evi sil süpür havalandır, lavaboları yıka derken öğlene tüm işler bitiyordu. Öğlen kahvaltımı ederdim. Ondan sonra sadece iki kap yemek yapması kalıyordu tüm gün boş. Kafayı kırmıştım, gün boyu bomboş. 10 sezonluk dizilere sarmıştım. Sadece çocuklu bir kadın gününü doldurur, o da kreş çağına kadar.

Ben hem çalışıyorum hem de evde okula gitmeyen cocugum var. Her gün duzenli yapıldığı takdirde ev saatlerce temizlenecek kadar kirlenmiyor. Çevremden gördüğüm ev hanımı olanlar gayet geziyor, kendine vakit ayırıyor. ( çocuğu yoksa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…