Allah korusun kocaniz ölse, kucaginizda bebeginizle ne yapacaksiniz? Sirf bu yuzden bile kadinlar calismali. Erkekler insaata gider, hamallik yapar yine 3 5 kurus eline bisey gecer, ekmegini alir. Kadinlarin is olanaklari daha kisitli. Akrabam keske calissaydim da emekli maasim olsaydi, bi sigara icin kocama yalvarmasaydim diye yakinip duruyor. 20lira icin kocanizin agzina bakmak gücünüze gitmeyecek mi? Satis danismanligi için bile yas sarti aranıyor. Neden bugun satis danismani olup 10 yil sonra magaza muduru olmayasiniz ki? Yasiniz ilerledikce firsatlari kaciriyorsunuz.
Ayrica diger yorumlariniza istinaden şunu soyleyeyim. Calisiyorken(su an dogum iznindeyim, calismiyorum) ne yemek ne temizlik hic biseyi tek basima ustlenmedim. Eşimle beraber yaptik herseyi. Ben yemek yaptim o süpürge tuttu, o toz aldı ben camasir astim. Su an dogum iznindeyim eve sigamiyorum. Evde tum gun yemek yap, evi supur, zaman geçmiyor. Sadece kagit parcasi icin degil, sosyal ortama girmek, kendini işle ilgili gelistirebilmek vs bunlar icinde calisiyoruz.