Disaridakiler

Başlık çok eksantrik geldi kitap adı gibi. Sonunda rainy farklı Bi konu açtı dedim ama içerik yine aynı hayal kırıklığına uğradım.

herkes sarmaş dolaş istanbulda diğer illeri bilmiyorum

İmkansız istanbuldayım, az önce evden içeri girdim. Hava resmen temmuz sıcağı, düz duvara tırmanırlar ama bu sıcakta sarılarak gezemezler. Sana da güneş mi geçti acaba bir otur soluklan.

Sen el ele tutuşup gezenlere bakma .
Bende bir kaç ay önce el ele geziyordum sevgilimle bak ayrıyız şimdi
Çok da şey yapma yani

İmkansız istanbuldayım, az önce evden içeri girdim. Hava resmen temmuz sıcağı, düz duvara tırmanırlar ama bu sıcakta sarılarak gezemezler. Sana da güneş mi geçti acaba bir otur soluklan.
Rainy'e göre şu an herkes aşk meşk çiçek böcüğe batmış. Algıda seçicilik budur. Biz de şu ara böyleyiz.

Eklentiler

• B56FF3C7-F351-4BE7-9144-E91097883464.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 42
Ay herkes eleleymiş neden bu kıskançlık anlamıyorum. Ya gerçekten insanlarla kafa buluyorsun burada yada kıskançlığından fesatlığından ölüyorsun. R rainyy cim sevgilimin elinide tutup geziyordum kolunada giriyordum. Hele görevden gelsin yine gezicem hatta 2 ay sonra sana resim atıcam elini tutarken ama onada beğenmedim atarsın sen şimciiiik ama fena kıskanırsın bundan da eminim

Kizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik

Sen çook kafana takıyon sevgili işlerini. İnan bana ben geçen birini beğendim, nasıl bir ülkedeysek midemdeki kelebekler dertten tasadan bir gün bile dayanmadı. ertesi sabah beğeniden aşktan geriye bir şey kalmadı.

evet senin konunu gördüm soğudun mu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…