Disaridakiler

Arada çocuklarsız dışarı çıkınca nasıl el ele yürülüyordu deyip bir afalliyoruz bizde. Kocamız var diye hep el ele yürüyoruz sanıyorlar
Bazen hep yeniden tanışıyor eşimle ellerimiz. İlk kez el ele tutuşuyormuş gibi heyecanlanıyoruz

Ya içindesindir çemberin ya da dışındasıındıır

evet senin konunu gördüm soğudun mu gerçekten

O beni beğendiyse beyaz atına binsin karşıma çıksın düzgün biriyle inşallah karşıma çıksın. Yoksa gelmesin.

Ben cidden iş güç, ev işi, koşturmaca vs derken kafamı toplayıp aşk meşk işleriyle uğraşamıyorum.

Rainyy sen misin? Yoksa hesabini mi ele gecirdiler? Bu konu basligini sen mi yazdin arkadasin mi? Konu basligi degismis bir an gozlerime inanamadim. Ha gayret konu icerigi de degisir belki ya.
Aaaaay çok güldüm sen çok yaşa valla Konu başlığı değişmiş ama içerik asla değişmeeeeeezzz

Rainyy sen misin? Yoksa hesabini mi ele gecirdiler? Bu konu basligini sen mi yazdin arkadasin mi? Konu basligi degismis bir an gozlerime inanamadim. Ha gayret konu icerigi de degisir belki ya.
sevgili yaparsan sevgili dertleriyle gelirim

Senin sevgilin oldu mu hic yada evlendin mi
Sevgilim oldu da evlenecek kadar muaffak olamadım.
Senin yaşını bilmiyorum da ben 34 yaşındayım.
Avrupa'ya göre genç Türkiye'ye göre ehh
Anneme göre ise evde kalmis,kuruyup kocamış bir yastayım.
Şu an benim de görüştüğüm biri yok misal.

Son düzenleme:
Kiz ben niye sana sevgili yapiyorum sey miyim ben tobe tobe ya kendi sevgilini kendin yap aaa. :) Ben bir kere iki arkadasimi tanistirdim bir daha tovbe ettim o islere :)
Bende iki arkadaşımı tanıştırdım, erkek olan 3 yıl sonra travesti çıktı

gülüyorum ama cidden hepimiz için şok edici bir durumdu. Ölsen beklemezsin öyle erkeksi biriydi üstelik.

Birilerini tanıştırma konusunda bu İlk ve sondu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…