Değil mi ya? bende öyle düşündüm.Göndermeseymiş iyiymiş
Yazık ya üzüluyorum ben baskılardan istediğini gibi yaşiyamıyor insanlarDeğil mi ya? bende öyle düşündüm.
Ama var ya vallahi benim diyen kadına taş çıkartırdı öyle güzel bir kadına(!) dönüşmüş
Günlük hayatında da kıl içinde esmer doğulu bir erkek.
Konudaki tek mantıklı soru galibaKızlar alakasız bisey soracağım ama kırmızı abiye tarzı elbisenin altına ne renk topuklu gider bir iki fikirden sonra sorum kendini imha edecek rainy sen de söyle gülüm
Olmayacak zaten.Kizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik
Konularından bıkmış olabilirsiniz ama böyle beddua da yakışık almıyor yaniİnşallah hiç evlenemezsiniz siz yabu nasıl bir yokluk. Her konunuz ayrı bir iğrenç sizi kimse almaz artık vazgeçin. Bu hayat tarzınızı değiştirmediğiniz sürece inşallah evlenemezsiniz
Ayyy çok teşekkür ederim çok kararsız kalmıştım gümüş daha yattı kafamaKonudaki tek mantıklı soru galiba
Siyah ya da gümüş rengi. Ben gümüşle denedim, şık oldu. Siyahla da her zaman klasik bir şıklık sağlanır.
Nude renkKonudaki tek mantıklı soru galiba
Siyah ya da gümüş rengi. Ben gümüşle denedim, şık oldu. Siyahla da her zaman klasik bir şıklık sağlanır.
Metalik renkte lame ayakkabı alın, Rainyy'nin nikahında da giyersinizAyyy çok teşekkür ederim çok kararsız kalmıştım gümüş daha yattı kafama
Eşimin eski sevgilisi de ameliyat ile irkek olmuş.Değil mi ya? bende öyle düşündüm.
Ama var ya vallahi benim diyen kadına taş çıkartırdı öyle güzel bir kadına(!) dönüşmüş
Günlük hayatında da kıl içinde esmer doğulu bir erkek.
Kesilikle öyle.. Ama bu evlenip birilerini aldatmak, birileriyle oynamak, kul hakkına girmek demek de değil... Hayatlarını ona göre şekillendirebilirler ki bende lgbtiyim ve böyle düşünüyorum, kimsenin başka hayatları mahvetmeye, kimseye kişisel zararlar vermeye hakkı yok.. Arkadaşımda olsa sırf karısına bunu yaptığı için affetmedim affetmeyeceğim de çünkü bu biseksüelliği de aşıyor..Yazık ya üzüluyorum ben baskılardan istediğini gibi yaşiyamıyor insanlar
Çocukları var mı?Eşimin eski sevgilisi de ameliyat ile irkek olmuş.
Ne çocuğu?Çocukları var mı?
Bizimkilerin çocuğu var maalesefNe çocuğu?
Yiiioooo benim de yokKizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik
Kocaaa istiyoooom gel beniii alllKizlar disarida herkes elele kolkola bir benim yok galiba. Olmicak gibi geliyor artik
Öyle bir tanımlıyorsun ki seni gören başka gezegenden geldin sanar. Evet el ele tutuşan ve aralarında duygusal bağı olanlara '' sevgili '' denir.sarılmasalarda yakınlar elele tutuşuyorlar yüzüne vs dokunuyorlar öyle gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?