Disaridakiler

Yazık ya üzüluyorum ben baskılardan istediğini gibi yaşiyamıyor insanlar

Kızlar alakasız bisey soracağım ama kırmızı abiye tarzı elbisenin altına ne renk topuklu gider bir iki fikirden sonra sorum kendini imha edecek rainy sen de söyle gülüm
Konudaki tek mantıklı soru galiba
Siyah ya da gümüş rengi. Ben gümüşle denedim, şık oldu. Siyahla da her zaman klasik bir şıklık sağlanır.

İnşallah hiç evlenemezsiniz siz ya bu nasıl bir yokluk. Her konunuz ayrı bir iğrenç sizi kimse almaz artık vazgeçin. Bu hayat tarzınızı değiştirmediğiniz sürece inşallah evlenemezsiniz
Konularından bıkmış olabilirsiniz ama böyle beddua da yakışık almıyor yani

Eşimin eski sevgilisi de ameliyat ile irkek olmuş.

Yazık ya üzüluyorum ben baskılardan istediğini gibi yaşiyamıyor insanlar
Kesilikle öyle.. Ama bu evlenip birilerini aldatmak, birileriyle oynamak, kul hakkına girmek demek de değil... Hayatlarını ona göre şekillendirebilirler ki bende lgbtiyim ve böyle düşünüyorum, kimsenin başka hayatları mahvetmeye, kimseye kişisel zararlar vermeye hakkı yok.. Arkadaşımda olsa sırf karısına bunu yaptığı için affetmedim affetmeyeceğim de çünkü bu biseksüelliği de aşıyor..

Rainyy ben sana artık hak veriyorum, üç yıldır forumdayım eskisi kadar girmiyorum unutuyorum burayı sonra ne zaman baksam senin aynı yerde olduğunu görüyorum Yıllardır sadece aşk istiyorsun gerçekten nasıl olmaz ya, umarım bulursun bir an önce

Bir insanın hiç mi başka bir merakı ya da hevesi olmaz?
Erkek mi yani sadece?

Biz icerdeyiz, el ele kol kola omuz omuza Bi senin sevgilin yok, geri kalan hepimiz ciftiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…