Bazı insanlar başkalarının tecrübelerinden ya da nasihatlerinden faydalanamazlar. İlla kendileri deneyip tecrübe edinmek isterler. Konu sahibi de onlardan biri. Biz ne anlatırsak anlatalım adamla bir ilişki yaşayıp zarar görmeden anlamayacak.
Evet, zaten şöyle bir eski konularına baktım , hayatına giren tüm erkekler aynı. Netten tanistigi adam ilk andan bakire misin diye soruyor,kız sasirmiyor bile çünkü iş yerinde tanıştığı adam da ilk andan 'seni ne mutlu eder?' sorusuna 'sevismek' cevabını veriyor...
Bunu engellese de hayatına girecek x bir kişisi yine aynısının laciverti olacak. Çünkü kader motifi mi dersin şema mi dersin, insanların devamli aynı tarz kişileri çektiğine inanıyorum..bu hem kendi hayatımda gecerli-ki konu bile açmıştım kkda- hem eşimde dostumda geçerli.
O yuzden hep bu tarz insanları çektiği için üzüldüm rosey'e.
Ve hayatına aldığı insanlar o kadar değer vermiyor ki, bir erkeğin onunla iki üç saat konuşmasını ilgi-sevgi olarak alıyor. Çünkü onla birkaç saat sohbet etmete tenezzül etmemiş erkeeri almis hayatına. O yüzden minik bir ilgi kirintisini aşk saniyor, birkaç saatlik şehirden birisinin gelmesini büyük fedakarlık sanıyor.
Ne bileyim, benim her firsatta kıtadan gelen sevgilim için bile 'cunku beni çok seviyor' diyemiyorum, 'deniz, kum, güneş ve her problemini çözecek bir yengenc. Tabii gelir' dediğim oluyor. Oysa konu sahibi daha adam gelmeden 'sadece cinsellik için neden onca yolu gelsin ki' modunda. Bunca kötü deneyime nasıl hala bu kadar saf kalmış, ben anlamakta zorluk çekiyorum.
Belki de motif sema yalandır, çabuk kandirilacagi belli olan bir imaj veriyordur,o yüzden böylelerini çekiyordur.
yani ben ne kadar geniş düşünceli bir insan olsam da bakire olmasam da. evlilik öncesi ilişkiye karşıyım.
Madem evlilik öncesi ilişkiye karsisiniz neden evlilik öncesi iliskye girdiniz? Yoksa yine aynı hikaye, Manipulator sevgilinize hayır diyemediniz mi?