dışarıdan birilerinin fikrine ihtiyacım var

Bence bencıllık olarak dusunmemelısın bu durumu
Kızını mumkun oldugunca baska odada dursun boyama kıtabı fılan tw ızlesın trt 1 de oyun zamanınflan var bu yastakıncocouklar onu ızlemelı

Baban zaten yatıomus hanı ayrı mekanlarda tutuarsen sendenders calısırısn hemde kızın sende gorur boyama yapar babanlada ılgılenebılrısın

evet okumuştum bunu bende anneme tekrar söyliyim bakalım ikna edebilirsem yapalım bu kürü

Çok duygulandım bu mesajı okurken çokkkkkkkkkkkkkkkk Allahım uzun ömür versin inşAllah.

Canım sen sen ol anneni mutlaka ikna et gerekirse dr.unu ara Saracoğlunu ara sorr emin oluncada kullan lütfenn.Ben bitkilerin şifasına çok inanıyorum araştır derim cnmm.

öyle bir olanağımız yok malesef ev sobalı diğer odalar oldukça soğuk
babam zaten genelde uyuyor bu 2 gündürde oldukça halsiz
kalksa bile çok az konuşuyor kızımda mızırdanıyor diye uzak duruyor

evet geç olduysa ne yazık ki birikimle oluşan bir hastalık olduğu için başta beyin, göz, karaciğer ve diğer iç organlarına hasar veren bir hastalık.
o yüzden daha kötüye gidebilir, hem genel sağlığı hem akıl sağlığı açısından, daha kötüsü için kendinizi hazırlayın derim, geçmiş olsun tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…