- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.146
- 298
E ama normali bu degil mi ya?Ya bu perde takıntısı tanıştığımızdan beri var. Yani mesela güneşliği çekmeden asla uyumaz ve sadece tül varsa o odada hayatta giyinmez. Beni de yatırttırmaz o güneşlik çekilecek. Ama öpme meselesinde sevgiliyken nişanlıyken böyle miydi kestiremiyorum. Perdesi açık bir yerde öpme işi hiç olmadığı için anlayamamış olabilirim belki de hep böyleydi. Tamam güneşlik çekilmeden giyinmez yatmaz, milim açıklık bile kalmaycak vs de bu masum öpücük konusunda niye böyle bilmiyorum sevgili olsak gizli olsak neyse, evliyiz ve altı üstü bir öpücük. Evlendiğimiz günden beri böyle ama öncesinden emin olamıyorum inanın.
bence olmasi gereken bu, neyine sasirdiniz ben onu anlamadim mesela

Akşam oldugunda evin ışıklari acildigi an guneşlik cekilir. Opmeyi falan gectim koltukta tek basina oturuyorsan bile kural boyledir. Ailemde de cevremde de bunun aksini yapan gormedim.
sadece tul varsa o odada giyinmez diyorsunuz yani ne yapsin başka asil giyinseydi problem olurdu

Ben de sahsen perde acikken masum bi opucuk bile olsa kondurmak istemem evin icinde. Disardan goren icin hos degil yani neden devamini hayal etsin ki