Ben disciden korkmam, şu bir senede de 2 ameliyat, 2 dikiş alma, çekim,kanal,dolgu derken zırt pırt dişçi koltuğuna oturdum.
Şunu diyeyim tüm korkanlara ; diş uyusmadan işlem yapmak diye bir şey yok. Gerekirse bes iğne yapıyorlar, yine de tüm hislerin uyusunca işleme başlıyorlar. Yani olay anında zaten hissetmiyorsun ki...benim ameliyatlarımin her biri bir saat sürmüştü. Tüm diş etimi açıp içini temizleyip geri dikmislerdi falan. Onu bile hissetmedim, discimin,yardımcısının kaşlarını izledim,içimden şarkı söyledim derken bitti gitti hissetmeden:)
Yani dişçi korkusuna gerek yok. En fazla ilk iğneden korkulur,çünkü devamında hissetmiyorsun bile hiç bir sey
Yirmilik hikayesine gelince...bizim insanlarımiz abartmayi çok sever. Adet ağrısını, asker anısını, ilk gece yaşadıklarını, normal doğumunu,sezaryanini bir anlatir, sanki korku filmi anlatıyor:)) yirmilik dış de bunun gibi... Ben de salaklık edip gitmeden yorumları okudum ekşi sözlük yorumlari,YouTube yorumları falan... 'bismillah' dedim,girdim. Adam uyuşturucu iğne yapıp beni beklemem üzere gönderdi. İki dakikaya çağırdı, 'uyusmadi daha' dedim, 'dur bir de ben bakayim' dedi. Ben Dişime iki vurup 'hissettin mi?' diyecek sandım, o sırada adam bir güçle çekti yirmilik dişimi (benimkisi çıkmıştı. Ama sonra çürümüştü,tutacak yeri kalmamıştı) . Yani gidişim, çekilişi toplam 5 dakika belki sürmüştür:)
Sizinki de büyük ihtimal böyle olur. En kötü, her şey bittikten sonra bol bol ağrı kesici içersin, birkaç güne sızısı da kalmaz zaten:)