Dişi çıkmayan var mı?

gözün aydın cnm opuyorumnanaktan

hayırlın olsun canım benım kzıımında 14 ay 15 günlükken cıktı bende artık diyordum ne zaman cıkacak diye ilkönce toplu iğne ucu gibiydi bende artık dişimiz çıktı diye kimseye demiyordum cünkü cok az belli oluyordu ve alttan 1 diş cıktıktan sonra üstten 4 diş birden cıktı aynı seyleri yasamıs bizim cocuklarkaydirigubbakcemile5
neyseki cıktı valla ben burayı okudukca hep diyordum neden acaba bizim dişimiz cıkmadı cok şükür ya

hayırlı olsun cnm Zeynep de bıkac gune kadar 6 dısı vardı sımdı ust azı dıslerınden bırı gelıo:)15,5 aylık:)

melis canım hayırlı olsun dişlerinizzz arkası gelrı artıkk bızımde 10 tane dişimiz varr 3 azı diğerleri ön dişlerii 2 tanede yolda:) oğlum 15 aylık sayılırrr

gözün aydın cnm opuyorumnanaktan

teşekkürler feridecim sevindim valla :kedi:

ne kadar geç çıkardılar inanamıyorum ben artık ümidi kesmiştim. Kızımın da üstler çok kabarmış herhalde peşpeşe çıkacaklar. Ben de gördüm ananamadım eşimi bile aramadım akşam söyledim inanmadı çıksa arardın dedi. Baktı göremedi zaten ağzını açmıyor kızım, yok çıkmamış dedi ama birkaç gün sonra net görülmeye başladı. Sizinkiler de hayırlı olsun canım.

hayırlı olsun cnm Zeynep de bıkac gune kadar 6 dısı vardı sımdı ust azı dıslerınden bırı gelıo:)15,5 aylık:)

sağol canım siizinkiler de hayırlı olsun.

melis canım hayırlı olsun dişlerinizzz arkası gelrı artıkk bızımde 10 tane dişimiz varr 3 azı diğerleri ön dişlerii 2 tanede yolda:) oğlum 15 aylık sayılırrr

sizinkilere hayırlı olsun maşallah. Zaten ben dedimki herkes tüm dişleri tamamladı bizim bir tane bile yok neyse ne yapalım geç olsun da güç olmasın.

dişleriniz hayırlı olsn yaaaa ben nisan annesiyim kızım 8 ayına girdi diş miş yok ama baba falan diyo bariz bi şekilde demekki her çoçuk farklı gelişiyo ama baktım ki çokk geçç 1 yaşını bekleyemm lmaz:
şaka tabii saglıklı gelsin bütün dişlerii

evet canım her çocuk farklı geç de olsa çıkıyormuş sırnaşık şey

bu arada bizim 5. de patladı mısır gibi hergün biri patlıyor adeta 5 dişi (6 da gelir 1 hafta içinde) 1 ay içinde çıkardı, yetişmeye başladı denklerine.a.s

ohh ohh ne güsel vallaaa kolayca hepsini çıkarr inşş
benmki 2 haftdr beni müthiş ısırıyoo özellkle çenemi yakalıyoo bir ısırıyoo nasıl önceden acımıyodu ama artık iice damagı sertleşmiş çookk açıtıyoo sıpaa

valla rekoru kıran benim oğlum 16 ayı doldurduk hala bir tane bile dişimiz yok ama diş etleribnin içinde beyaz beyaz bazen görünüyo ama belirti yok pek fazla.daha ne kadar bekliycem doktorlarda bekle diyo.offfffffffffffff

benimde oglum 10 aylık şuanda diş ile ilgili hiçbir belirti yok. kontrolünde doktora sorduk 12. aya kadar bekleyin çıkmazsa tekrar getirin demiş. şimdi merak ediyorum acaba 12. aydada çıkmazsa ne yapıyorlar acaba ilaçmı veriyorlar. çünkü bir yerdede okudum 12. aya kadar çıkmazsa en yakın sağlık kuruluşuna başvurun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…