Kuzularımız 11 ayı bitirdi benimki 23'ünde yaşına girecek ama bir tane bile dişi yok hala, ben artık ümidi kestim, çıkmayacak. Biraz kaşınıyor, diş etleri bembeyaz ama bilmiyorum. Bizim gibi olan var mı?
benim yeğenim 15.16. aylar civarında çıkardı ilk dişini doktor 18. aya kadar çıkar demişti zaten.sende takma canım ne kadar doğru bilmiyorum ama ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlıklı olur diye duydum.
Allah seni emi.. güldürdün kıs beni daha bu yaşımdayım dişi çıkmayan birini duymadım er geç çıkacak ümidini kesme sen ..kaydirigubbakcemile3 yat kalk dua et akşama kadar etlerimi dişliyo benim zilli kafamçokkarıştı
benim yeğenim 13 aylıkken çıkarmaya başladı sonra pıtır pıtır 7 tane dişi oldu.
benim kızımın 8 dişi var ama daha ne anne baba dede bişey demiyor sıpa.her bebek farklı büyüyor cnm sabret biraz daha.
maşallah yaa allah bizede göstersin o günleri..haklısın canım sağol bekleyeceğiz artık. Benimkinde diş hariç tüm numaralar var kelime hazinesi çok güçlüğ uzun süredir anne baba anneanne dede vs çok kelime söylüyor neredeyse yürüyor ama diş işte dediğiğn gibi hepsinin gelişimi farklı bekleeceğiz :teselli:
maşallah yaa allah bizede göstersin o günleri..
anne sözünü duymak muhteşemdir...
ben tedirgin oldum daha dişler çıkmadı diye ama siz bizi geçmişsiniz..
ohh sapasağlam dişleri olacak inşallah annesi hiç merak etme:)
Kuzularımız 11 ayı bitirdi benimki 23'ünde yaşına girecek ama bir tane bile dişi yok hala, ben artık ümidi kestim, çıkmayacak. Biraz kaşınıyor, diş etleri bembeyaz ama bilmiyorum. Bizim gibi olan var mı?
canım benim oğlumunda 11.ayda çıktı dişi şimdi 1 yaşını doldurdu ve 4.çıkıyor .yanii her çocuğun gelişim farklı bende hiç çıkmayacak sanıyordum geçte olsa çıktı
9.5 aylıkken çıkardı peş peşe alttan 2 dişini ama hala 2 deyiz üstten çıkaramadı bi türlü millet tüm dişleri tamamlıcak nerdeyse biz de yavaş ilerliyoz maalesef melis merve yi geçer belki de :))
evet her çocuğun gelişimi farklı hiç belli olmuyor illaki çıkacaklar ama işte anneler dayanamıyourz hep merak içindeyiz bende öyleyimmmmm :1rolleyes:
benimde kızım 29 temmuzdA 1 yasına girecek hala dişimiz cıkmadı
canım bu topiği açalı 1 ay falan oldu galiba. 1 tane de dişimiz çıkmadı yazan olmamıştı bir senin kızım bir benim kızım galiba. %1'lik kesimiz sanıyordum ama sanırım daha da az yüzdemiz :)
elbet çıkacak ama çok ilginç bu kadar geç olması hayretle izliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?