Bazen güzel olmak yetmiyor albeni çok önemliEtrafımdaki insanlar güzel olduğumu söylüyorlar ama hiçbir erkek beni beğenmiyor. Dişil enerjiden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü gayet normal birisiyim. Sizce ne yapmalıyım dişil enerji için? Doğal taş bileklik takmak işe yarar mı mesela?
Bilinçaltı da önemli benceBazen güzel olmak yetmiyor albeni çok önemli
Kırmızı rujBilinçaltı da önemli bence
Tesetturluyum o yüzden kırmızı ağır gelir bana :) Herkes guleryuzlu pozitif enerjik biri olduğumu söylüyor ama özgüvenim düşük. Bir psikolog dedi ki annesi tarafından eleştirilen kizlar kendilerini değersiz hisseder. Boyle olunca da dişil enerji düşüyormuş ve erkeklere itici geliyormusKırmızı ruj
Ben de. Vize haftasındayim babamı işten çıkardılar derken baya bi şey yaşadım. Para olsa psikologla konusacagim ama o da yok. İş aramaya devam ediyorumBende bi kaç video izledim ama bilmiyorum nasıl yükselecek. Normal yaşam standardında yaşasak olacak belki de
Şu şartlarda o enerjiyi hissedemiyorum.
duş aldıktan sonra sağ omzundan tuzlu su dökmeni tavsiye ederim 1 litreye 2 çorba kaşığı tuz koy ve duş bittikten sonra sağ omzundan sola doğru çapraz dök ve durulanma. hem dişil enerji arttırıyor hem de dengelenip negatiften arınıyorsun.Etrafımdaki insanlar güzel olduğumu söylüyorlar ama hiçbir erkek beni beğenmiyor. Dişil enerjiden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü gayet normal birisiyim. Sizce ne yapmalıyım dişil enerji için? Doğal taş bileklik takmak işe yarar mı mesela?
Ben öyleyim ama olmuyor nedense. Acaba bilincaltimdaki blokajlar yüzünden mi aşkta mutlu olamiyorumaslinda cok basit. icten gulumseyen ve gulen kadinlar begenilir. yasam enerjin yuksek olmali ve pozitif olmalisin. ahim sahim zekaya dusmez erkekler. bir sure sonra guzellik de bayar. mutlu ve memnun olmaya bak herkes pesinde
cevabi en iyi sen bilirsinBen öyleyim ama olmuyor nedense. Acaba bilincaltimdaki blokajlar yüzünden mi aşkta mutlu olamiyorum
Yanlış erkekleri seçiyorumcevabi en iyi sen bilirsin
Bir psikologtanBu bahsettiğiniz beğenilme durumun dişil enerjiyle alakası yok sanıyorum, nerden öğrendiniz bundan sebep olduğunu?
Dişil enerji, affetme, hoşgörü, dinginlik, sevgi vs şeyleri temsil eder. Kaos gibi durumlar dişil enerjinin düşüklüğünden kaynaklanır.
Dişil enerjinizi arttırmak için yoga ve nefes çalışmaları yapabilirsiniz. İnternette bir dolu youtube videosu var.
hmmYanlış erkekleri seçiyorum
Bunun sebebi de bilinçaltı
hersey kendine deger vermekle baslar. sen kendin icin ne iyidir ne kotudur bilirsin. bir gun mutlu olacagim deme bugunden mutlu olBunun sebebi de bilinçaltı
Babam iş buldu bu arada biraz param olsun bir psikologla gorusecegim o bu konularda baya bilgili. Ama ben kafaya koydum bu sorunu cozecegim. Bir gün ben de mutlu olacağım inanıyorum
Suan da mutluyum zaten ben aşk için dedim bunuhersey kendine deger vermekle baslar. sen kendin icin ne iyidir ne kotudur bilirsin. bir gun mutlu olacagim deme bugunden mutlu ol
aman ask nedir ki. kim bilir sana deliler gibi asik olanlar var ama haberin yokSuan da mutluyum zaten ben aşk için dedim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?