Dişil enerji yükseltmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Leoparlı taytla halı gırgırlayın.Hemen geliyormuş o dişil enerji.Eşler de gördükçe eril enerjiyle dolup taşıyorlar mış..KK den öğrendiğim özel bilgidir
Yani bunu ve cok duydum bugün benim amacım esim değil benim

Yani sen kendi kadinligindan utanmadiginda, bi noktada kendini kadın olarak bastirmadiginda ve hatta bunla.baristiginda geri kalan herşey cozulucek

libidoyi tavan yaptiran olagan disi bisey bulan olursa benide etiketleyin

kadın olmak ,
Hassas naif sevimli bazen hırçın deli dolu merhametli yumuşak kalpli ama kırılgan ,seksi bakışı güzel ve etkileyici erkeklerin beynine seksi bir pozla format atan yaratılışı bile özel bir varlık.

Kadın gibi kadın olmaktir.

Erkekler adam olsun bizler de kadın gibi kadın.

Hic bir zaman kadın olmaktan utanmadım aksine tüm uzuvlarimi sevdim. Mutluyum.

Fazlasıyla dişil enerjim yüksek.
Iyi ki evliyim

Ben bu konuyu açmamdaki amaç benim gibi sorunları olanlar var mi varsa çözüm olarak ne yapilabilirdi baktım ki yine işi gücü dalga geçmek olan troller buraya da toplandı. Tüm samimiyetimle derdimi paylaştım ama toplum olarak yozlasiyoruz diye yuzyuze konuşanlar burada başkalarının derdiyle nasıl dalga geciyor. Ama yaşayın isterim böyle şeyleri. Sonuçta koca koca insanlarsiniz. Yaptığınızı sonuçlarını siz de yaşayın insallah

Evet hanımlar toplasın Camlicaya ayine gidiyoruz, takin kapşonlu pelerinleri ayın yapıp, enerji cagiricaz
Rezervuar köpekleri stayla sıra sıra dizilip gidelim, anca gideriz zaten

Valla bu dişil eril enerji işleri de içten geliyor biraz da çevresel şartlar (hayat beni erkeksi yaptı ). Bunlara nazaran kılık kıyafet görünüm daha az etkiliyor. Ben stilettoyla kalem etekle cigarette pantolonla gezerim, halim tavrım da dıştan kibar görünür ama içimde ismail abi yaşar. Öyle kadın kadın hissetmiyorum epeydir. Birincisi tutucu bi şehirde erkek yoğun bi yerde çalışan bekar biri olarak beni tehlikeli bulmamaları için (!) dişiliğimi bastırdım, ikincisi ex eşim erkeklere olan güvenimi kırdığından uzunca bir süre erkeklere cinsiyetsiz gözle baktım sonra böyle alıştım gitti. E çocukluktan da kendi işinizi görün mottosuyla yetiştiğimizden çıtkırıldım da hiç olmadım. Bu yazdıklarımdan sonra neredeyse amele gibi yere çömüp oturacam ama kalem eteğimin dizi çıkar topuklarım kırılır mazallah, dişiliğimden bi onlar kaldı çünkü :)) napim ben de böyleyip deyip kafa yormuyordum pek ama bu konu hoşuma gitti okuyacam şimdi kalanı da.

Google ladim resmen, mevzuyu anlamadim.
ayyy eskı uyesınız hemde o konuyu nasıl kacırdınız
o gun unutulacak bır gun degıldı o konuda ogrendıklerımle dumur olmustum
konuyu nasıl bulabılırım bılmıyorum seneler oncesının konusu ama asla unutulamayan kk nın yuzde 70 in bıldıgı konu

Dişil enerji ile cinsel isteksizlik bağlantılı olmayabilir ya, nedir bilmiyorum ama daha derinlerde olabilir yaşadıklarınızın sebebi. Cinsel hayatı yolunda giden herkes afrodit değil sonuçta normal sizin benim gibi kadınlar işte, bir uzmana başvursanız mı acaba? Ben olsam hemen psikoloğa koşmuştum

Teşekkürler canım zaten arastiriyorum.

İnşallah hayırlısıyla çocuğunuz olur. Vakitsizlikten kısa yazdım şimdilik hoşçakalın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…