- 15 Şubat 2013
- 25.952
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.963
- 798
Böyle altı at, üstü kaslı erkek figürler var ya mitoloji öle bi kişiHem yarı öküz olup hem en iyisini nasıl hakediyor?
Bende başak ama benim yükselenim sanırım akrep yada boğa elektirikli yürüyen battaniye gibiyim en zirveyi yaşıyorumBaşak burcu dişil enerjisi hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Suçu burcuma atabilir miyim?
Kim demiş onu yaLeoparlı taytla halı gırgırlayın.Hemen geliyormuş o dişil enerji.Eşler de gördükçe eril enerjiyle dolup taşıyorlar mış..KK den öğrendiğim özel bilgidir
Yani bunu ve cok duydum bugün benim amacım esim değil benimLeoparlı taytla halı gırgırlayın.Hemen geliyormuş o dişil enerji.Eşler de gördükçe eril enerjiyle dolup taşıyorlar mış..KK den öğrendiğim özel bilgidir
Yani sen kendi kadinligindan utanmadiginda, bi noktada kendini kadın olarak bastirmadiginda ve hatta bunla.baristiginda geri kalan herşey cozulucekBacım bence senin sorunun, kadın olmaktan utanmak, kadınlığını, kadın cinselliğini bastırmak, bilmiyorum, çocukluğunda aileden, anneden düzgün otur, kız gibi yap, kız şöyle olur, kadın böyle olur, toplum kadını böyle kabul eder, kadın olmak ayıplı biseydir, gibi gibi mesajlar mi yüklediler sana,bence bilinçaltını sildirme, tam tersi sorun var orda bi uerde, onu bulacak bi doktora yönel,boşver enerjiyi falan, toplumun onaylayacağı kadar vi çerçevesi var kadının, onun dışına çıkmak yasak gibi bi algın var sanki
Bence sex orucu, başına vurana kadar sex yapmayınca libido tavanı bile delebilirlibidoyi tavan yaptiran olagan disi bisey bulan olursa benide etiketleyin
Google ladim resmen, mevzuyu anlamadim.Leoparlı taytla halı gırgırlayın.Hemen geliyormuş o dişil enerji.Eşler de gördükçe eril enerjiyle dolup taşıyorlar mış..KK den öğrendiğim özel bilgidir
Saraplibidoyi tavan yaptiran olagan disi bisey bulan olursa benide etiketleyin
Ne çıktı gugillayincaGoogle ladim resmen, mevzuyu anlamadim.
Ne çıktı gugillayinca
Rezervuar köpekleri stayla sıra sıra dizilip gidelim, anca gideriz zatenEvet hanımlar toplasın Camlicaya ayine gidiyoruz, takin kapşonlu pelerinleri ayın yapıp, enerji cagiricaz
ayyy eskı uyesınız hemde o konuyu nasıl kacırdınızGoogle ladim resmen, mevzuyu anlamadim.
ben yilda 2 kere regl oluyorum normal ozamanSarap
regl oncesi
yumurtlama donemi
Dişil enerji ile cinsel isteksizlik bağlantılı olmayabilir ya, nedir bilmiyorum ama daha derinlerde olabilir yaşadıklarınızın sebebi. Cinsel hayatı yolunda giden herkes afrodit değil sonuçta normal sizin benim gibi kadınlar işte, bir uzmana başvursanız mı acaba? Ben olsam hemen psikoloğa koşmuştumBen bu konuyu açmamdaki amaç benim gibi sorunları olanlar var mi varsa çözüm olarak ne yapilabilirdi baktım ki yine işi gücü dalga geçmek olan troller buraya da toplandı. Tüm samimiyetimle derdimi paylaştım ama toplum olarak yozlasiyoruz diye yuzyuze konuşanlar burada başkalarının derdiyle nasıl dalga geciyor. Ama yaşayın isterim böyle şeyleri. Sonuçta koca koca insanlarsiniz. Yaptığınızı sonuçlarını siz de yaşayın insallah
pandemi basindan beri oruçtayiz ama libido yok halaBence sex orucu, başına vurana kadar sex yapmayınca libido tavanı bile delebilir
Teşekkürler canım zaten arastiriyorum.Dişil enerji ile cinsel isteksizlik bağlantılı olmayabilir ya, nedir bilmiyorum ama daha derinlerde olabilir yaşadıklarınızın sebebi. Cinsel hayatı yolunda giden herkes afrodit değil sonuçta normal sizin benim gibi kadınlar işte, bir uzmana başvursanız mı acaba? Ben olsam hemen psikoloğa koşmuştum
İnşallah hayırlısıyla çocuğunuz olur. Vakitsizlikten kısa yazdım şimdilik hoşçakalınSelam kizlar
Ben daha yeni duydum dişil enerji kavramını ve sizlere danışmak istedim acaba yaptirmami önerirsiniz yoksa psikiyatrist mi önerirsiniz karar veremedim
11 yıllık evliyim ve çocuğum olmadı çok fazla operasyona maruz kaldım. İki yıl önce bilinç altı temizliği yaptırdım ve bebek fikrini kafamdan tamamen silindi artık daha mutluyum hayatın tadını çıkartıyorum zannediyordum ki
Cinsel yönden çok isteksizlik yaşıyorum ben bunu hastaliklardan fark edememisim. Bu durumu ise tüm kadınların yasiyor mantığına oturtmustum.Ama eşim isteksiz olmamdan dolayı sıkıntı yaşadığını söyleyince ye kadar ben normaldim. YouTube da dişil enerji ile ilgili bazi şeyler gördüm ve araştırdım buna göre benim disil enerjim çok düşük çıkıyor.
Baskılar toplumun bana biçtiği rol erkek gibi kız olmam. Aynı zamanda beden eğitimi öğretmeniyimdaha erkeksi olmam gerekiyor gibi hissederken iyice eril enerjiyi hisseder oldum galiba
Yani kizlar yeniden kadınlığımı keşfetmek istiyorum önerilerinize açığım
Ama en çok böyle yaşam koclarina danışan arkadaslardan tavsiye istiyorum yaptırmalı mıyım yoksa boşver gerek yok mu diyorsunuz.
Anlatımım inşallah sıkıcı olmamistir. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?