- 15 Şubat 2013
- 25.952
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.963
- 798
Hic valla, disi enerjimi de ben cikarayim ortaya, onu da ben ugrasayim yani, ordan baksin o da köşede durup, sinirlendimDişil enerji kendi kendine yükselmez bacım.
Erkek çıkaracak sendeki enerjiyi ortaya..
İsteksizsin diyor mesela peki seni isteklendirmek için ne yapıyor? Duygularına hitap ediyor, ufak süprizler yapıyor mu, anneliğini takdir ediyor mu, seni başkalarının yanında onere ediyor mu veya ön sevişmeyi uzun tutuyor mu, güzel giyindiğinde bakış atıyor mu?
Hadi ben dişil enerjimi yükselteyim. Karşıdaki öküzse kendin çalar kendin oynarsın anca...
Yarısına katılıyorum aslında yarı öküz diyelim benimkine ama benim şöyle geriye baktığımda evlenmeden önce de vardı bu cinselliğe karşı soğukluk. Ama tabiiki toplum böyle olmasini istediği için çok üstünde durmuyorsun. O zamanın güçlü ve erkek gibi kızı olmak istemediğim için bunu konuşuyoruzDişil enerji kendi kendine yükselmez bacım.
Erkek çıkaracak sendeki enerjiyi ortaya..
İsteksizsin diyor mesela peki seni isteklendirmek için ne yapıyor? Duygularına hitap ediyor, ufak süprizler yapıyor mu, anneliğini takdir ediyor mu, seni başkalarının yanında onere ediyor mu veya ön sevişmeyi uzun tutuyor mu, güzel giyindiğinde bakış atıyor mu?
Hadi ben dişil enerjimi yükselteyim. Karşıdaki öküzse kendin çalar kendin oynarsın anca...
Hic valla, disi enerjimi de ben cikarayim ortaya, onu da ben ugrasayim yani, ordan baksin o da köşede durup, sinirlendim
Yarısına katılıyorum aslında yarı öküz diyelim benimkine ama benim şöyle geriye baktığımda evlenmeden önce de vardı bu cinselliğe karşı soğukluk. Ama tabiiki toplum böyle olmasini istediği için çok üstünde durmuyorsun. O zamanın güçlü ve erkek gibi kızı olmak istemediğim için bunu konuşuyoruz
Önceki yazılarımda da yazdım eşim gerçekten en iyisini hakeden biridir
Bunlar aslında çok da önemli değil önemli olan bütündür haritada mesela benim shrion um bboga 3. Ev (bunu yeni öğrendim iki gün önce) benim hayattaki sınavım cinsel hastaliklarmis. Yani burçların kombinasyonu onemliBende balık burcuyum yükselenim aslangezegen ise neptün ve jüpiter galiba, ben pek anlamam ben ne oluyorum burda
Mesela ufak sürprizler yapmaz ama beni baskalarinin yanında onure eder. Yani mükemmel erkek yoktur mükemmel kadının olmadığı gibiHem yarı öküz olup hem en iyisini nasıl hakediyor?
Ayy cahilliğimi mazur görün, incir cekirdiği yağı nasıl kullanılıyor veya kullanım amacı nedir?incir çekirdeği yağı kullanıyorum çok etkili oldu.
Yapan kişi zaten tüm normların dışında farklı tedavi yöntemleri deneyen nöroloji doktorudur. İki yıl önce çok büyük problemlerini iyileştiren noralterapi yapan bir doktor. Bilinçdışı olduğunu zaten herkes biliyor ama halk ağıziyla öyle deniyor. Siz bu yöntemi reddetseniz de tedavi oldum.Konu sahibi öncelikle psikolojik danışmanlığın lisans eğitimini almış biri olarak üzülerek söylüyorum ki "bilinçaltı temizliği" diye bir terapi çeşidi de yöntemi de yoktur. Hatta "bilinçaltı" diye bir terim bile yok alanda, hatalı, kastedilen şey "bilinçdışı" ve o öyle "temizlenen" bir şey de değil üstelik. Bu hizmeti aldığınız kişi gerçek bir terapist mi, lisans diploması var mı ya da hangi alanda uzmanlaşmış vs. önce bunları kontrol edin.
Şu anki sorununuz için ise daha bilimsel tedavi yöntemlerini araştırmanızı tavsiye ederim. Ruh sağlığı alanında maalesef çok fazla yetkinlikten uzak çalışan var hatta bu insanlara dolandırıcı demek daha doğru olacaktır. Umarım konuda bahsettiğiniz problemin çözümüne erişirsiniz.
No nooooo adghkkleoparli tayt olurmu
Ya mesela libidosu yüksek kadın yok diye düşünüyordum herkes ben gibi bu düşünce bile sağlıklı değilBenim libido hep yuksekti ama dogumdan sonra daha da costu. Esimin hep orta halliydi ama dogumdan sonra iyice dustu. Birimiz yuksekte birimiz alcakta. Bende eril enerji istiyorum
Mesela ufak sürprizler yapmaz ama beni baskalarinin yanında onure eder. Yani mükemmel erkek yoktur mükemmel kadının olmadığı gibi
Hem kilo hemde pronatal depresyonda esim. Yani lohusa depresyonun daYa mesela libidosu yüksek kadın yok diye düşünüyordum herkes ben gibi bu düşünce bile sağlıklı değileril enerjiyi artirlar kilo
AnlamadımHem kilo hemde pronatal depresyonda esim. Yani lohusa depresyonun da
Evet.Anlamadımbu konulara yabancıyım da yani senin hissetmen gerekenleri mi hissediyor
Bacım bence senin sorunun, kadın olmaktan utanmak, kadınlığını, kadın cinselliğini bastırmak, bilmiyorum, çocukluğunda aileden, anneden düzgün otur, kız gibi yap, kız şöyle olur, kadın böyle olur, toplum kadını böyle kabul eder, kadın olmak ayıplı biseydir, gibi gibi mesajlar mi yüklediler sana,bence bilinçaltını sildirme, tam tersi sorun var orda bi uerde, onu bulacak bi doktora yönel,boşver enerjiyi falan, toplumun onaylayacağı kadar vi çerçevesi var kadının, onun dışına çıkmak yasak gibi bi algın var sankiYa mesela libidosu yüksek kadın yok diye düşünüyordum herkes ben gibi bu düşünce bile sağlıklı değileril enerjiyi artirlar kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?