Dişil enerji yükseltmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu kesın leopar tayt ve gırgıra gelır
ben okumadım yorumları dıyen oldu mu ...

bu kısının yapısıyla alakalı bence , kadınların dişiliğinin kalması ıcın gercekten ılgılı yardımcı sevgı dolu kocalarının olması gerekıyor en basta
ne bılım tum gun hem iş hem evde cocuklarla kosusturmaca hem temızlık camasır suyu kokulu ellerle ne dişilik kalır ne erıllık
gobegını kasıya kasıya oturan adamlara hele hıc kalmaz o dişilik

yanı bırazda sartlar sebep oluyor bırde buyurken cevre sus ayıp onu gıyme ayıp oturma ayıp kızlar kikirdemez ayıp kızlar konusmaz ayıp sozlerıyle buyuyenler daha farklı oluyorlar

beden egıtımı ogretmenıymıssınız sanırım onunla pek ılgılı oldugunu sanmıyorum ne sporcular var dişi dişi , dedıgım gıbı once cevre buyudugunuz sartlar kosullar sonra da gunumuzde kosullar , yanı hayat sanırım sızı bu hale getırmıs :)

Bence önce psikologla görüşün o olmazsa dişil enerji işine girersiniz. 2. Çocuğumdan sonra cinsellik ölmüştü benim için çalışma hayatı, ev, koşturmaca derken boğuldum. Bir vesileyle iş değiştirdim ve huzur buldum, huzuru bulunca kendimdeki sorunu çözmek için enerjim oldu. Ben bitkilere baş vurdum düzenli olarak incir çekirdeği yağı kullanıyorum çok etkili oldu. En azından dokunuşlardan etkilenmeye başladım. Bu arada yaşım 37, 40 geç değil kendinizi küçümsemeyin. Çok yıpratıcı bir süreçten geçmişsiniz hayata yeniden dönmeniz zaman alacaktır.
Ama ben bebek sahibi olamamayi kadınlığımı reddettigim için n mi oldu diye düşünüyorum suan
Bu düşünceyi silin aklınızdan
Her kadın kırmızı iç çamaşırı giymek zorunda değil, sade şeylerde de güzel olabilir. Bende turkuazdan çingene pembesine kadar var içinizden gelmiyorsa deri giyseniz faydası yok. Terapi alın,cinsellik utanılacak bir şey değil keyifli bir şey önce buna ikna edin kendinizi

Tavsiyeler için çok teşekkürler canım
Ben bu saydiklarini yapamamak problemim bu zamana kadar reddettim ben etek giymeyi falan

ay burclardan yukselenlerden konusulmus baktım da
bende yay burcuyum ve yukselenım de kova
uzaya fırlatılmıs roket gıbıyım
var mı bılen anlayan

Haklısınız terapi daha mantıklı sonuçta eğitim görmüş uzmanlar acaba yasam koclari daha arkadaş gibi mi olur diye düşündüm

Akrep kadınları aşırı dişil. Misal ben gerçekten burçlar etki ediyor.

incir çekirdeği yağını nasıl kullanıyorsunuz?

Kurtlarla Koşan Kadınlar diye bir kitap var onu öneririm size. Orada mesela toprakla uğraşmanın ve birşeyler yaratmanın dişil enerjiyi beklediğinden bahsediyordu. Bir de KırkKilit diye bir İnstagram hesabı var. Doula öğretileriyle rahim bilgeliğiyle filan ilgilenen bir kadın. Masaj teknikleriyle danışanlarının rahimle ilgili sıkıntılarını çözdüğünü biliyorum İşinize yarar mı bilmem ama iki önerim de toksik anlamda klişe bir dişiliğe inanıp onu övmüyor. Yumuşak ol, seksi ol, anaç ol, cilveli ol tarzında bir dişilik anlayışları yok. Aksine dişiliğinle bağ kurmanın kendi içselliğinle bağ kurmak kendini gerçekleştirebilmekten geçtiğini anlatıyorlar. Bu açıdan gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Bence leoparli donla olmuyo bu isler, beynin kimyasiyla ilgili, hormon mormon, bisiyler düzgün işliyosa vücutta ananemin pacali donu bile olsa affetmez disil kişisi, acaba bi degelerine mi baktirsan, ayin ruh cagirma olaylarina girmeden

Bugün dinlediğim uzmanlar daha çok calisma ortamlarının disilligi söndürdügünü söylediği için öyle yazdim ama haklısıniz zor şartlar da beni biraz boyle olmaya itti

Dişil enerji kendi kendine yükselmez bacım.
Erkek çıkaracak sendeki enerjiyi ortaya..
İsteksizsin diyor mesela peki seni isteklendirmek için ne yapıyor? Duygularına hitap ediyor, ufak süprizler yapıyor mu, anneliğini takdir ediyor mu, seni başkalarının yanında onere ediyor mu veya ön sevişmeyi uzun tutuyor mu, güzel giyindiğinde bakış atıyor mu?

Hadi ben dişil enerjimi yükselteyim. Karşıdaki öküzse kendin çalar kendin oynarsın anca...
Sen kendince şuh giyinirsin veya işveli olursun adam "hayırdır bu ne hal, bu çocuklara bakmadın mı nie ağlıo bu, yemekte ne var" derse dişili mişili hikaye

Çok teşekkürler hemen takip edececegim

Bende balık burcuyum yükselenim aslan gezegen ise neptün ve jüpiter galiba, ben pek anlamam ben ne oluyorum burda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…