Bence önce psikologla görüşün o olmazsa dişil enerji işine girersiniz. 2. Çocuğumdan sonra cinsellik ölmüştü benim için çalışma hayatı, ev, koşturmaca derken boğuldum. Bir vesileyle iş değiştirdim ve huzur buldum, huzuru bulunca kendimdeki sorunu çözmek için enerjim oldu. Ben bitkilere baş vurdum düzenli olarak incir çekirdeği yağı kullanıyorum çok etkili oldu. En azından dokunuşlardan etkilenmeye başladım. Bu arada yaşım 37, 40 geç değil kendinizi küçümsemeyin. Çok yıpratıcı bir süreçten geçmişsiniz hayata yeniden dönmeniz zaman alacaktır.Venüs boğa benim ve bu kadarlık bilgiyle ne yapabilirim bilmiyorum aslında dediğinizi araştırıp o taşları alacagim en kısa zamanda
Bu dişil enerji olayiyla bugün tanıştım. Yumruk yemiş gibi oldum kendimi sevdiğimi düşünüyordum ama benim duvarlarım varmış kendimi güvende hissetmek için iyice kabalasmisim 40 yaşındayım hala umut var mı
Bu düşünceyi silin aklınızdanAma ben bebek sahibi olamamayi kadınlığımı reddettigim için n mi oldu diye düşünüyorum suan
Tavsiyeler için çok teşekkürler canımDoğru mu bilmiyorum ama bekarken Bi tanıdık bana altın takın altın kadınsılığı cekiciliği artırır demişti
Acaba östrojen salınımını artırıyor mu bilemiyorum.
Bir de yag hücrelerinden östrojen salınır. Aşırı zayıfsanız biraz kilo alınız.
Bunun dışında gündelik seyler. Bakımlı olmak güzel giyinmek sac bas vs. Ha bir de elbise ve etek giymek ve topuklu ayakkabı tabii ki. .
leoparli tayt olurmuİnşallah leopar desenli iç çamaşırı diyenler olmaz
Çiçekli don göndeririz alınanlaraAy onlar alındı ama şu an
Haklısınız terapi daha mantıklı sonuçta eğitim görmüş uzmanlar acaba yasam koclari daha arkadaş gibi mi olur diye düşündümBence önce psikologla görüşün o olmazsa dişil enerji işine girersiniz. 2. Çocuğumdan sonra cinsellik ölmüştü benim için çalışma hayatı, ev, koşturmaca derken boğuldum. Bir vesileyle iş değiştirdim ve huzur buldum, huzuru bulunca kendimdeki sorunu çözmek için enerjim oldu. Ben bitkilere baş vurdum düzenli olarak incir çekirdeği yağı kullanıyorum çok etkili oldu. En azından dokunuşlardan etkilenmeye başladım. Bu arada yaşım 37, 40 geç değil kendinizi küçümsemeyin. Çok yıpratıcı bir süreçten geçmişsiniz hayata yeniden dönmeniz zaman alacaktır.
Bu düşünceyi silin aklınızdan
Her kadın kırmızı iç çamaşırı giymek zorunda değil, sade şeylerde de güzel olabilir. Bende turkuazdan çingene pembesine kadar var içinizden gelmiyorsa deri giyseniz faydası yok. Terapi alın,cinsellik utanılacak bir şey değil keyifli bir şey önce buna ikna edin kendinizi
incir çekirdeği yağını nasıl kullanıyorsunuz?Bence önce psikologla görüşün o olmazsa dişil enerji işine girersiniz. 2. Çocuğumdan sonra cinsellik ölmüştü benim için çalışma hayatı, ev, koşturmaca derken boğuldum. Bir vesileyle iş değiştirdim ve huzur buldum, huzuru bulunca kendimdeki sorunu çözmek için enerjim oldu. Ben bitkilere baş vurdum düzenli olarak incir çekirdeği yağı kullanıyorum çok etkili oldu. En azından dokunuşlardan etkilenmeye başladım. Bu arada yaşım 37, 40 geç değil kendinizi küçümsemeyin. Çok yıpratıcı bir süreçten geçmişsiniz hayata yeniden dönmeniz zaman alacaktır.
Bu düşünceyi silin aklınızdan
Her kadın kırmızı iç çamaşırı giymek zorunda değil, sade şeylerde de güzel olabilir. Bende turkuazdan çingene pembesine kadar var içinizden gelmiyorsa deri giyseniz faydası yok. Terapi alın,cinsellik utanılacak bir şey değil keyifli bir şey önce buna ikna edin kendinizi
Selam kizlar
Ben daha yeni duydum dişil enerji kavramını ve sizlere danışmak istedim acaba yaptirmami önerirsiniz yoksa psikiyatrist mi önerirsiniz karar veremedim
11 yıllık evliyim ve çocuğum olmadı çok fazla operasyona maruz kaldım. İki yıl önce bilinç altı temizliği yaptırdım ve bebek fikrini kafamdan tamamen silindi artık daha mutluyum hayatın tadını çıkartıyorum zannediyordum ki
Cinsel yönden çok isteksizlik yaşıyorum ben bunu hastaliklardan fark edememisim. Bu durumu ise tüm kadınların yasiyor mantığına oturtmustum.Ama eşim isteksiz olmamdan dolayı sıkıntı yaşadığını söyleyince ye kadar ben normaldim. YouTube da dişil enerji ile ilgili bazi şeyler gördüm ve araştırdım buna göre benim disil enerjim çok düşük çıkıyor.
Baskılar toplumun bana biçtiği rol erkek gibi kız olmam. Aynı zamanda beden eğitimi öğretmeniyimdaha erkeksi olmam gerekiyor gibi hissederken iyice eril enerjiyi hisseder oldum galiba
Yani kizlar yeniden kadınlığımı keşfetmek istiyorum önerilerinize açığım
Ama en çok böyle yaşam koclarina danışan arkadaslardan tavsiye istiyorum yaptırmalı mıyım yoksa boşver gerek yok mu diyorsunuz.
Anlatımım inşallah sıkıcı olmamistir. Şimdiden teşekkürler
Bugün dinlediğim uzmanlar daha çok calisma ortamlarının disilligi söndürdügünü söylediği için öyle yazdim ama haklısıniz zor şartlar da beni biraz boyle olmaya ittikonu kesın leopar tayt ve gırgıra gelır
ben okumadım yorumları dıyen oldu mu ...
bu kısının yapısıyla alakalı bence , kadınların dişiliğinin kalması ıcın gercekten ılgılı yardımcı sevgı dolu kocalarının olması gerekıyor en basta
ne bılım tum gun hem iş hem evde cocuklarla kosusturmaca hem temızlık camasır suyu kokulu ellerle ne dişilik kalır ne erıllık
gobegını kasıya kasıya oturan adamlara hele hıc kalmaz o dişilik
yanı bırazda sartlar sebep oluyor bırde buyurken cevre sus ayıp onu gıyme ayıp oturma ayıp kızlar kikirdemez ayıp kızlar konusmaz ayıp sozlerıyle buyuyenler daha farklı oluyorlar
beden egıtımı ogretmenıymıssınız sanırım onunla pek ılgılı oldugunu sanmıyorum ne sporcular var dişi dişi , dedıgım gıbı once cevre buyudugunuz sartlar kosullar sonra da gunumuzde kosullar , yanı hayat sanırım sızı bu hale getırmıs :)
Çok teşekkürler hemen takip edececegimKurtlarla Koşan Kadınlar diye bir kitap var onu öneririm size. Orada mesela toprakla uğraşmanın ve birşeyler yaratmanın dişil enerjiyi beklediğinden bahsediyordu. Bir de KırkKilit diye bir İnstagram hesabı var. Doula öğretileriyle rahim bilgeliğiyle filan ilgilenen bir kadın. Masaj teknikleriyle danışanlarının rahimle ilgili sıkıntılarını çözdüğünü biliyorum İşinize yarar mı bilmem ama iki önerim de toksik anlamda klişe bir dişiliğe inanıp onu övmüyor. Yumuşak ol, seksi ol, anaç ol, cilveli ol tarzında bir dişilik anlayışları yok. Aksine dişiliğinle bağ kurmanın kendi içselliğinle bağ kurmak kendini gerçekleştirebilmekten geçtiğini anlatıyorlar. Bu açıdan gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?