• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışlanan ben olmak istemiyorum

mavileyla1100

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
67
110
8
40
Kızlar olayı çok basit anlatmak istiyorum. Biz 5 kişilik bir kız arkadaş grubuyuz. Daha doğrusu grubuyduk. Ben ve birinin arası bozuldu. Anlaşmazlık yaşadık. Ama diğer kalan 3 sanırım onunla arkadaşlık yapmayı daha çok seviyor. Şimdi 4 ü benden ayrı takılıyor gibi. Anlaşmazlık konusu da öyle sen haklısın, ben haklıyım, herkes onun tarafını tutuyor gibi birşey değil. Yani ben haksızdım herkes diğerini tuttu ondan onun yanındalar gibi değil. Ama sanırım onu benden daha çok seviyorlarmış. Ergen gibi tepki vermek istemiyorum. Şimdilik olayı anlamamış gibi yapmaya çalışıyorum. Küsüp gitmek de istemiyorum yani çok çocukça geliyor. Sizce nasıl davranmalıyım?

Küsüp gittıgınde sandığın gibi yapayalnız kalıp mutsuzluktan ölmeyeceksin.
Onu tercih etmısler, bu insanlar ıcın tırnağımı kıpırdatmazdım. Kraldan cok kralcıları, ıkı kisi arasında denge kuramayanları ezik gibi gorurum. Yerinde olsam cabalamam.

Birkaç defa siz arkadaşlarınızla iletişim kurmaya çalışın, baktınız kendilerini sizden geri çekiyorlar siz de onlarsız yolunuza bakın derim. Nitekim; sizin bozuştuğunuz arkadaşınızla aranızdaki konu her ne ise sadece sizi ilgilendirir. Diğer arkadaşlarınızın mevzuyu kişiselleştirmesi saçma olmuş.

O kişiyle aranızı düzeltebilirsiniz, diğer arkadaşlarınızla topluca değil de ayrı ayrı görüşebilirsiniz.
O kişiyle aramı düzeltmek istemiyorum. Çünkü bür kaş kez benim yüzümde başka arkamdan başka konuştuğunu farkettim. Ben böyle insanlarla arkadaşlık yapmak istemem. Başka insanların yüzüne gülüp gelip bize dedikodusunu yapardı, yapısı böyle. Ondan dolayı hiç tartışmadım bile. Direk arkadaşlığımı bitirdim. Ama diğerleri de onunla gitti.

Senle bir problemleri olmadığı halde sırf o kişi küstü diye yanlız bırakanlarla tekrar arkadaşlık kurmaya çalışma bence anlıyorum belki yanlızlık psikolojisine girdin ama geçecek daha sağlam arkadaşlıklar kuracağın insanlarla tanıyacağına inan :)

Ya neden dışlandıgınızı düşünüp canınızı sıkıyosunuz hayatınızdan sizi önemsemeyen 3 5 kişiyi siz çıkarmışsınız gibi düşünü brn hayatım boyunca dışlanmadım baktım birileri brnindışlıucak bir hür gür çıkardım ben herkesi dışladım sıkmayın canınızı siz onları dışlayın kafanızın uymadıgı insanlarla görüşmeyin bile kendi canımızdan önrmli neyimiz var ki😊

ben boyle bir durumda küsüp gitmiyorum. küsmek icin yaslandim sanirim, onun yükünü tasiyamayacagim. herkes istedigi ile gorusur. benimle gorusmek isteyen de beni arar. yakin zamanda benim basima benzer bir sey geldi, nedeni hakkinda en ufak bir fikrim yok, belki de ben alingan davraniyorum. ben tum grup uyelerini arayip, hal hatir sorup kapattim. simdi beni arayanlar ile iletisimime devam ediyorum. aramayanlarla da grup icinde karsilastigimda yuzeysel sohbet etmeye devam edecegim. size e tavsiyem bu. arayin herkesi bir defa. sonra sizi arayan arasin. isterseniz program yapin corona sonrasi. zaten simdi gorusulmuyor kimse ile.

O kişiyle aramı düzeltmek istemiyorum. Çünkü bür kaş kez benim yüzümde başka arkamdan başka konuştuğunu farkettim. Ben böyle insanlarla arkadaşlık yapmak istemem. Başka insanların yüzüne gülüp gelip bize dedikodusunu yapardı, yapısı böyle. Ondan dolayı hiç tartışmadım bile. Direk arkadaşlığımı bitirdim. Ama diğerleri de onunla gitti.
Çünkü digerleride onunla aynı karakterde. Çok bisey kaybetmemissin

E öyle dedikoducu kişiyi tercih etmişlerse niye çabalayasın ki? Dördü bir olup senin arkandan konuşmadıkları ne malum? Sevinmelisin, sen hep böyle tertemiz kal olur mu ❤❤

Aman dert etme var böyleleri. Benimde var işyerinde böyle tipler birbirine iltifatlar edip sonra arkalarından konuşuyorlar sende emin ol onlarda birbirinin dedikodusunu yapıyordur. Küsme hiç tepki verme bekle. Zamana güven geç seyret sonra.

Back
X