- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Melos199197
-
Çok konuşkan ve güler yuzluyumdur...Kiskandiklarini sanmıyorum,başka bir şey vardır belki enerjinin düşüktür,pozitif şen şakrak değilsinizdir,belki mihabbetinizi bayiktir ama kıskançlık degildir. Eltim ogretmen,ben ev hanımı gorumcemin ve kayinvalidemin onu kiskandigina dair bı davranışlarını gormedim.
GitmicemVe sen bu aileye gelin gideceksin
Aynı ben,canımsın huydasim. Sabret duzelmezse yol ver.Çok konuşkan ve güler yuzluyumdur...
Yolda ki tanımadığım insanlarla bile yeri gelir sohbet ederim ...
Hiç kimseyi kolay kolay kirmam...
Ama laf gelirse cevabımi veririm..
Netimdir...
Lafı dolastirmam gibi gibi ..
Tehlikesiz bir tipim...
Içim disim bir
İsabet olmuşGitmicem
Aynen öyle..İsabet olmuş
Nişanlın iyiyse aldırma hiç senin ailen yok mu bende hep ailemleyim çok şükür kimseyi aramıyorumMerhaba ..
Burdan başka anlatcak kimsem yok ...
1 yıldır nisanliyim ve bu süre zarfında hiç bir aile görüşmesine cagrilmadim...
Hiç bir şekilde insan yerine koyulmadim...
Nisan oldum bir kez kahve içmeye bile cagrilmadi...
Bugün yine gorumcem çok sıkılmış cümbür cemaat toplanmışlar yine ben yokum ...
Çünkü ben degersizim...
Gorumcem çok sıkılmış...
Bende çok sıkıldım butun gün evin içindeyim.
Nisanlim gelip alayım seni dedi ...
Ben öyle dedikten sonra ..
Ben bu kadar dislanirken onun da gitmemesini isterdim ..
Ayıp olurmuş.
Ayıp hep bana olur zaten .
Inanılmaz doluyum ...
Beni en cok üzen de Nisanlim o kadar kazık yerken hala onlarla gidiyor ve benim ne kadar üzüldüğümü görmüyor onlar umrumda bile değil...
Gerçekten artık bu insanlardan nefret ediyorum.
Biri yolda görür arkasını döner..
Biri evde görür odanın içinde arkasını döner..
Ben onlara değil nisanlima kızıyorum..Yerinde olsam hiç umursamam,görünen o ki zaten evlenince bu insanlarla sen mesafe istersin :)
Ben onlari umuraamiyorum ki ..Yerinde olsam hiç umursamam,görünen o ki zaten evlenince bu insanlarla sen mesafe istersin :)
Benim derdim cagrilmak değil ki ..Sizin icin soylemiyorum da gelinken cagrilmadik diye konu aciliyor evlenince her hafta cagrildik yok bize gelindi falan diye konu aciliyor. Kimseyi cozemedim...
Aynen öyle bu yüzden bu iş bitti .Tatlım uzak durmaları avantaj sonrası için amaaa nisanlinin tutumu sakıncalı...
Onlar ailesi tabi ki görüşecek görüşme gitme dediğin zaman sen kötü olursun hemde daha evlenmeden ..
Nişanlının görevi denge kurmak ona saygıları yokmuş ki sana da olsun.. Evlenince daha beter aileci olur arayı da bulamaz olan sana olur güzelim ..
Hic bir şey olmadi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?