• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DIŞLANMAK

Amerika34RmZ

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-83
Puanlar
16
Selam bayanlar uzatmadan konuya gireceğim. Sürekli aynı şeyleri yaşıyorum sürekli dışlanıyorum. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı artık bilmiyorum. Bu insanlar kendi çevrelerini kurup ekstra farklı birini istemiyorlar yanlarında. Selam verirsin konuşursun arayıp sorarsın karşılık beklemeden. Ama sonrası yok.. görüşelim dersin hastayım hamileyim der sonra bi bakarsın farklı kişilerle plan yapmış. Herşeyi denedim. Soğuk bir insanda değilimdşr. Öyle lafta sokman durduk yere … İstenmiyorum sürekli.. dedikodu yapmazsın farklı anlaşılır diye benden uzaklaşmasınlar beni yanlış anlamasınlar diye onlar yapar onlara ayak uydurursun yine yaramazsın. Geç oldu ama ben çok insanların peşine düşüyorum bu saatten sonra artık kimseye hiç kimseye adım atmama kararı aldım insanlar iyi niyetten anlamıyor. Herkes birbirinin dedikodusunu yapıp hiç birşey olmamış gibi yüzlerine gülenleri sever olmuş.

Back
X