dışlanmak:(

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
Karşıma çıkan insanların kpss kazanamadığım için işsizim diye istememesi çok zoruma gidiyorçok mu zor beni ben olduğum için sevmek yaş oldu 28 hala kpss Millet dalga geçiyor yetmiyormuş gibi işim de yok hem kpss kim napsın benim gibi kızı

Dışlanmak deyince bende arkadaş ortamından dışlanıyorsunuz sandım.

bahsettiğiniz kısmet bulamamak mı

Sen buna mi üzülüyorusun boşuna. canım yorma kendini zaten işin gücün varken geliyorlar ise gene sanagelmiş olmayacaklarki hiç üzülme sen hedefine yoğunlaş elbet biri çıkar karsina

Üzülmeyin lütfen, kpss işin bahanesi. Gerçekten kısmetiniz olan kişi karşınıza çıkmamış ki olmuyor.

Maalesef ulke bu hale geldı
Eskıden ne kolaymıs dugunde,hamamda ıkı yurudun mu kadın gozune kestırırmıs oglu ıcın.sımdı oyle mı?kadrolu memur olması tercıh sebebı solesmelıye falan calısıyor demıyorlar.maaalesef boyle.meslek krıterını gecersen bu sefer boyun,posun,burnun.bunu da gecrsen alternatıf baska yoksa huyuna pek bakmazlar nasıl olsa kvalıdenın kendı kafasında bır matematık vardır o adam eder gelını evlendıkten sonra...
Efenım kvalıdenın el atmadıgı durumlarda da erkeklerımı artık calısan kadın ıstıyor.konu sahıbını kandırmayın arkadaslar.calısmayan ısteyen ya da kabul eden cok azdır.ama kızmayın bunlar,erkekler haklı.hayat pahalı ve musterek.
Sen bırak koca meselesını de kendın ıcın calıs hem ders hem de para kazanmak adına.evlılık nasıp ısı.

Bende çok çalıştım kpss ye. Benide eziklemeye kalkışıyorlar. O kadar çalıştın noooldu gibilerinden. Sınavdan çıktım annem benden 85-90 puan beklediğini söylemişti. Ben bile kendimden o kadar yüksek beklemezken hemde. Acaba bu kız hangi derslere çalışıyor .çalıştığı konular nelermiş dur bakayım ayağına herhangi Bi kitabımın kapağını açmışmıdır acaba. O yüzden sabret diğer sınava hazırlanmaya başla yavaş yavaş. Sende biliyosun ki sınav kazanıp . Bi yere yerleştiğinde seçilen değil seçen konumunda olacaksın

ben memurum da ne oluyo kpss ıle ılgısı yok bunun atanan da aynı atanmayanda her keste varbır nasıpsızlık mı neyse bende bılmıyorum ıste .evlenemıyoruz işte sözde öğretmenın kısmetı çok olur derler ortada bişey yok ,her şey lafta yok çok güzelsın,yok senı alan yasadı dıyen teyzelere ıkı çıft lafım var ;teyze laf degıl ıcraat olsun...

Kendini işe yaramaz hissetmek çok kötü birşey büro Yönetimi mezunuyum yaşadığım il küçük hep deneyim istiyor. Bi iş arıyorum dersane parası biriktirmek için inşallah bulurum. ama arkadaşlarım aramz oldu birini tanısan çalışmıyorum deyince hemen gözüne işe yaramaz bakışı atıyor

Aynen canım zoruma giden seçilen olmak kpss olmadı diye ezik hissediyorum kendimi. Gerçekten

Biryerlerde ise girsen.
Kaca olursa olsun bir sureligine.
Sonucta kapi kapiyi acar.
Ya da meslegin ne bilmiyorum, bedavaya bile gonullu olarak calisabilirsin simdilik bir yerlerde.
Gelicegin ne getircegi belli olmaz.
28 yasina kadar evde oturman hata olmus.

Nerden kapi acilicagi belli olmaz.
Ama evde oturdugun surece o kapiyi bulman zor.

kardeşim memur 27 yaşında ama sevgilisi yok.yani demem o ki nasip. birde bu devirde adam gibi adam bulmak zor.

KPSS olmadıysa, özelde çalışın bence. Evde durmak insanı köreltiyor. Kendinizi tek bir şeye şartlamayın. Evlilikse kısmet işi. Hayırlısı olsun.

ne sacma ya..
benim eski esimin harika bi meslegi ve kariyeri vardi, ben de ozelde calisiyodum ve evlenince biraktim calismayi keyfi olarak, cok yorulmustum cunku..
tek secenek kpss midir?'devlet kapisi' olmazsa olmuyo mu?yani devlette olmayan insanlarin onemi yok mu : )
buna gore degerlendirenleri sen dışla bence..

bazı yorumlara hayret ediyorum.

evlilikten bahsediyoruz. biri beni işim için sevecekse sevmesin daha iyi.

senin kısmetsizliğinin de bununla alakası yoktur. ha işsiz olduğun için insan ortamına girmiyorsan o başka.

biri senden işsiz diye soğuyorsa sana karşı cidden bir ilgisi yoktur zaten.

işin var diye evlense paranı alır sonra yüzüne bile bakmaz.

geçinmek için para elbette şart ama önce karşılıklı hisler olmalı.

ayrıca hala kaldı mı ya öyle oğullarına gelin bakanlar falan ben mi çok farklı yerlerde yaşıyorum bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…