Sen buna mi üzülüyorusun boşuna. canım yorma kendini zaten işin gücün varken geliyorlar ise gene sanagelmiş olmayacaklarki hiç üzülme sen hedefine yoğunlaş elbet biri çıkar karsinaKarşıma çıkan insanların kpss kazanamadığım için işsizim diye istememesi çok zoruma gidiyorçok mu zor beni ben olduğum için sevmek yaş oldu 28 hala kpss Millet dalga geçiyor yetmiyormuş gibi işim de yok hem kpss kim napsın benim gibi kızı
Karşıma çıkan insanların kpss kazanamadığım için işsizim diye istememesi çok zoruma gidiyorçok mu zor beni ben olduğum için sevmek yaş oldu 28 hala kpss Millet dalga geçiyor yetmiyormuş gibi işim de yok hem kpss kim napsın benim gibi kızı
Arkadaşlık ortamı da kısmet de dahil işsiZ olunca herkes dışlıyor başarısıZ görüyor herkes
ben memurum da ne oluyo kpss ıle ılgısı yok bunun atanan da aynı atanmayanda her keste varbır nasıpsızlık mı neyse bende bılmıyorum ıste .evlenemıyoruz işte sözde öğretmenın kısmetı çok olur derler ortada bişey yok ,her şey lafta yok çok güzelsın,yok senı alan yasadı dıyen teyzelere ıkı çıft lafım var ;teyze laf degıl ıcraat olsun...Karşıma çıkan insanların kpss kazanamadığım için işsizim diye istememesi çok zoruma gidiyorçok mu zor beni ben olduğum için sevmek yaş oldu 28 hala kpss Millet dalga geçiyor yetmiyormuş gibi işim de yok hem kpss kim napsın benim gibi kızı
Aynen canım zoruma giden seçilen olmak kpss olmadı diye ezik hissediyorum kendimi. GerçektenBende çok çalıştım kpss ye. Benide eziklemeye kalkışıyorlar. O kadar çalıştın noooldu gibilerinden. Sınavdan çıktım annem benden 85-90 puan beklediğini söylemişti. Ben bile kendimden o kadar yüksek beklemezken hemde. Acaba bu kız hangi derslere çalışıyor .çalıştığı konular nelermiş dur bakayım ayağına herhangi Bi kitabımın kapağını açmışmıdır acaba. O yüzden sabret diğer sınava hazırlanmaya başla yavaş yavaş. Sende biliyosun ki sınav kazanıp . Bi yere yerleştiğinde seçilen değil seçen konumunda olacaksın
Aynen canım zoruma giden seçilen olmak kpss olmadı diye ezik hissediyorum kendimi. Gerçekten
ne sacma ya..Karşıma çıkan insanların kpss kazanamadığım için işsizim diye istememesi çok zoruma gidiyorçok mu zor beni ben olduğum için sevmek yaş oldu 28 hala kpss Millet dalga geçiyor yetmiyormuş gibi işim de yok hem kpss kim napsın benim gibi kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?