• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dışlanmak:(

Burun kıvıranlara sen burun kıvıracaksın asıl. Kendinden gayet memnun olduğunu göstererek, erkek dediğin karısına bakar, orda burda çalıştırmaz diyeceksin ki onlar dışlansın. Millet kafayı yemiş vallahi.

iyice zivanadan ciktilar gercekten
yok kadin calissin kadin eve ekmek getirsin kadin onu yapsin oraya kostursun maasi cok olsun
kadinlar erkeklerden fazla is yapiyor mübarek
eee artik kayinvalidelerde gelin almiyor ama ogullarini verir gibi davranmalari normal bu durumda :KK14:

issiz insanlari hor gören bir ise yaramaz bu diyenlerin zihniyeti kapali
ve cok kücük görüslü insanlar benim gözümde ..

hayallerinin pesinden git kalbin nasil mutlu oluyorsa ona yönel
hickimseyide dinleme

Yok artık evlilikte yeni kriter kpss olmuş. Belliki tanıştığınız kişiler kendime sevgili ei değil . Maddi kaynak arıyor en garantili sinden. Bu tip erkekten Hayır gelmez zaten
Karşıma çıkan insanların kpss kazanamadığım için işsizim diye istememesi çok zoruma gidiyor:KK43:çok mu zor beni ben olduğum için sevmek yaş oldu 28 hala kpss Millet dalga geçiyor:KK43: yetmiyormuş gibi işim de yok hem kpss kim napsın benim gibi kızı:mad:

Bende KPSS magduruyum ama hikayem farklı. Öncelikle kariyerle es bulunmuyor benim kızkardeşim kpss de cok yuksek puan aldı, ODTÜ mezunu,suan uzman olarak çalışıyor ama yinede kısmet bulamadı. Öncelikle hayat dolu olmak birinci kural, yüzünde hep gülümseme olsun,neşeli insanlar kız olsun erkek olsun herkesi mıknatıs gibi çeker. Bence özelde bir yerden başla,ilk etapta dusuk maasta alsan calismak güvenini kazandiracaktir. Mutlaka bakımlı ol,is bul,bulma giyimine Ozen göster ,makyaj hilelerini öğren iyi bir gym center a üye ol,yanına birde dil kursu ekle,ve surekli arkadas edin, en beklemediğin kız arkadas bile yarın birgun seni biriyle tanistirabilir, bir erkek seninle ilgileniyorsa cok ilgili davranma ,surekli kafan karışıkmis gibi bir tutum içerisinde ol ama hayat motton, eğlenmek anı yasamak olsun ki karşıdaki erkek senin gibi pozitif ve eğlenceli bir kızı kaçırmamak icin daha cok pesinden koşsun. Benim nacizane tavsiyelerim bunlar :)

Onlar sizi değil , sizin onlara getireceğiniz maddi rahatlığın peşindeler :(

Back
X