dışlanmak:(

Ev kızı değilim çalışıtordum kpss için çıktım benim tek hedef kpss zaten öyle yada böyle kazanmak istiyorum. Ama olmadı bu sene.

yaa buda dert mi? olmuyorsa olmuyordur. insanlar işin için değer vereceklerse hiç vermesinler. sende öyle insanları yanında tutma. ben evlenmeden önce calışıyordum evlenince eşim bırakmamı istedi. ben seninle işin için evlenmedim diyor. ama erkeklerin arasında böyle konuşmalar oluyormuş. işte bu kızın maaşı şu kadar ötekininki şöyle vs. eşlerini secerken maaşına bakanlarda coookk

Kpss'den başka şansınız yok mu çalışmak için? Bence çok istediğiniz gibi şartlarda olmasa da bir işe girip çalışmak özgüven verecektir size.

Bende aynı şekilde düşünüyorum nedir bu KPSS takıntısı hazırlanırsınız ama zaten milyonda bir ihtimal. beklemek yerine bir iş edinin atama çıkarsa o zaman kaymaklı ekmek kadayıfı)

Sorun kpssde değil. Senin kendini ezik hissetmende. Kendini ezik gördüğün sürece, karşına çıkan insanlara da bu enerjiyi her zaman verirsin.

Bunun dışında inan bana bir sebebe bağlaman çok saçma bir şey.
Bizim avukat bir tanıdık, lise mezunu, çalışma hayatı olmayan bir kızla evlendi mesela.
Çok da başarılı ve maddi durumu oldukça iyi olan bir avukat bu adam üstelik.
Çalışmayan, gözü açılmamış bir kızla evlenmek arzusundaydı, öyle de yaptı.

Her insanın bir seveni vardır. Ona buna bağlama.

Ayy ipek doğru da adam beni mi sevecek kpss puanımı mı yaaa ..Napim ben öyle adamı Allasen Çalışmasın demiyorum da nedir bu garanticilik yani kpss kazanmadım iyi ki de 8-5 çalışmıyorum ben kafayı yerdim ..Her gün aynı şey aynı insanlar ayın 15 i falan bak söylerken bunaldım

Orta okul mezunları liseyi bitirip kpss nin derdinde o kadar çok insan var ki
bu da tamamen nasip ve torpil işi

Herşey kısmet kpss olmadıysa alternatif işlere yönel bunu başkası için degil kendin için yap rızkın nereden geleceği belli olmaz çok zor kolay degil ve o seni küçümseyenler yaşamadıkları için bilmiyorlar kpss ye çalışmanın sınavı geçmenin ne kadar yorucu zor bir olay olduğunu ancak dışardan konuşurlar. Evlilik içinse çalışmakla alakası yok bak bende öğretmenim meslek sahibiyim ama olmadı olmayınca zorla yapacak halimiz yok. Seninle sırf maaşın için evlenmeye gelen çıkarcı insanlarla mı ömür geçecek illaki vardır ama zamanı gelmemiştir. Birçok arkadaşım var çalıştığı iyi bir işte olduğu halde bekleyen ama çalışmayıpta gerçekten güzel evlilik yapan arkadaşlarım da var.

Haklisin Canim ama üzülüyorum işte karşımdaki bi insan sürekli kendini övüyor işi gücü varsa beni de etkiliyor bol bol dua ediyorum. Ha bide yaş 28 yaşlanmışsın diyenleri unutmamak lazım

Arkadaşlık ortamı da kısmet de dahil işsiZ olunca herkes dışlıyor başarısıZ görüyor herkes

seni gerçekten seven böyle olduğun gibi sever zaten iş yüzünden sevecekse sevmesin daha iyi,

çünkü o sahte sevgidir.

Cnm milleti bosver de kendin icin , hayatini kendi ayaklarinla yürütmek icin biraz zorlamalisin.

Kac puan aldin merak ettim

Kpss olsun ozel olsun, hersey kendin icin

Kazanana kadar seni idare edecek bi mesgale bulmalisin , ozel ders verebilirsin mesela

O ne be
- komşunun kızı var,çok temiz iyi kız
-kpss yi kazandı mı? Atandı mı?
- yok ama iyi kız
- Ayy yoookkk isssiz kızı napsin benim oglum

Haklisin Canim ama üzülüyorum işte karşımdaki bi insan sürekli kendini övüyor işi gücü varsa beni de etkiliyor bol bol dua ediyorum. Ha bide yaş 28 yaşlanmışsın diyenleri unutmamak lazım

Övüyorsun o övdüğü şeyden başka bişey olamadığı içindir sen salt kendin için hayat yolunu belirle çabala. Çok zor herşey herkes zorlanıyor çalışanların hepsininde kendine göre sorunları var çok farklı çalışmayanların kendine göre yani zorluk bitmiyor sadece adı degişiyor şekli degişiyor. İşin aslı şu dünyada vakit dolduruyoruz ne kadar iyi geçirirsek o bizim için kar. Bak zaman çabuk geçiyor öyle laf bilmez tiplerle vakit kaybetme.

Orta okul mezunları liseyi bitirip kpss nin derdinde o kadar çok insan var ki
bu da tamamen nasip ve torpil işi

Ya bu kpss nedir Allah askina biri bana detaylica bi anlatsin. Ikide bi konulari görüyorum burda cok önemli bisey herhalde? Bi de anlamadigim hem liseyi bitirip hemde üniversiteyi bitirenler de mi girebiliyo bu kpss sinavina? Mesela liseyi bitiren biri kpss sayesinde hangi pozisyonlara ulasabilir? Üniversiteyi bitiren ve kpss e katilan hangi pozisyonlara ulasabilir kpss sayesinde? Liseden cikanla üniversiteden cikanlar kpss le ayni pozisyona ulasamiyolardir herhalde? Ben yurtdisinda yasiyorum bu arada

Kpss devlette memur olarak çalışabilmek için girilen sınav. Mesela öğretmen mühendis olarak çalışmak istiyorsun kpss sınavından puan alıp memur alımlarına başvuruyorsun. Lise mezunu da başvuruyor ama herkesin mezuniyet durumuna göre girdiği sınav ve basvuracağı kadro farklı. Özelde de çalışabilirsin amaa devlet garanti olduğu için herkes özellikle girmeye çalışıyor.

zipzip yaş kaç canım ?

Umarim en kisa surede is bulursunuz. Kpss' ye fazlaca bel bağlamışsınız. Şimdi kazananlar bile atanamiyor (Biyologlar arkadaşım vardı 85-90 puanla yıllarca bekledi. Bir de süresi oluyor meretin, atanamayınca tekrar sınava girdi falan). Malesef torpil hayatımızın her yerinde. Diyeceğim o ki tek umudunuz kpss olmasın. Mesleğiniz tercih edilen ve kabul gören bir meslek değilse eğitimlere ve kurslara katılın, sertifikalar alın bilginizi arttırın. Yabancı dile yönelin. Gönül işleri apayrı, kpss ile ilgisi olamaz. Hayatınızın fazlaca merkezine koymayın kpssyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…