Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kpss'den başka şansınız yok mu çalışmak için? Bence çok istediğiniz gibi şartlarda olmasa da bir işe girip çalışmak özgüven verecektir size.
Arkadaşlık ortamı da kısmet de dahil işsiZ olunca herkes dışlıyor başarısıZ görüyor herkes![]()
Maalesef ulke bu hale geldı
Eskıden ne kolaymıs dugunde,hamamda ıkı yurudun mu kadın gozune kestırırmıs oglu ıcın.sımdı oyle mı?kadrolu memur olması tercıh sebebı solesmelıye falan calısıyor demıyorlar.maaalesef boyle.meslek krıterını gecersen bu sefer boyun,posun,burnun.bunu da gecrsen alternatıf baska yoksa huyuna pek bakmazlar nasıl olsa kvalıdenın kendı kafasında bır matematık vardır o adam eder gelını evlendıkten sonra...
Efenım kvalıdenın el atmadıgı durumlarda da erkeklerımı artık calısan kadın ıstıyor.konu sahıbını kandırmayın arkadaslar.calısmayan ısteyen ya da kabul eden cok azdır.ama kızmayın bunlar,erkekler haklı.hayat pahalı ve musterek.
Sen bırak koca meselesını de kendın ıcın calıs hem ders hem de para kazanmak adına.evlılık nasıp ısı.
Haklisin Canim ama üzülüyorum işte karşımdaki bi insan sürekli kendini övüyor işi gücü varsa beni de etkiliyor bol bol dua ediyorum. Ha bide yaş 28 yaşlanmışsın diyenleri unutmamak lazımHerşey kısmet kpss olmadıysa alternatif işlere yönel bunu başkası için degil kendin için yap rızkın nereden geleceği belli olmaz çok zor kolay degil ve o seni küçümseyenler yaşamadıkları için bilmiyorlar kpss ye çalışmanın sınavı geçmenin ne kadar yorucu zor bir olay olduğunu ancak dışardan konuşurlar. Evlilik içinse çalışmakla alakası yok bak bende öğretmenim meslek sahibiyim ama olmadı olmayınca zorla yapacak halimiz yok. Seninle sırf maaşın için evlenmeye gelen çıkarcı insanlarla mı ömür geçecek illaki vardır ama zamanı gelmemiştir. Birçok arkadaşım var çalıştığı iyi bir işte olduğu halde bekleyen ama çalışmayıpta gerçekten güzel evlilik yapan arkadaşlarım da var.
Arkadaşlık ortamı da kısmet de dahil işsiZ olunca herkes dışlıyor başarısıZ görüyor herkes![]()
Haklisin Canim ama üzülüyorum işte karşımdaki bi insan sürekli kendini övüyor işi gücü varsa beni de etkiliyor bol bol dua ediyorum. Ha bide yaş 28 yaşlanmışsın diyenleri unutmamak lazım![]()
![]()
Orta okul mezunları liseyi bitirip kpss nin derdinde o kadar çok insan var ki
bu da tamamen nasip ve torpil işi
Ya bu kpss nedir Allah askina biri bana detaylica bi anlatsin. Ikide bi konulari görüyorum burda cok önemli bisey herhalde? Bi de anlamadigim hem liseyi bitirip hemde üniversiteyi bitirenler de mi girebiliyo bu kpss sinavina? Mesela liseyi bitiren biri kpss sayesinde hangi pozisyonlara ulasabilir? Üniversiteyi bitiren ve kpss e katilan hangi pozisyonlara ulasabilir kpss sayesinde? Liseden cikanla üniversiteden cikanlar kpss le ayni pozisyona ulasamiyolardir herhalde? Ben yurtdisinda yasiyorum bu arada
zipzip yaş kaç canım ?Ya bu kpss nedir Allah askina biri bana detaylica bi anlatsin. Ikide bi konulari görüyorum burda cok önemli bisey herhalde? Bi de anlamadigim hem liseyi bitirip hemde üniversiteyi bitirenler de mi girebiliyo bu kpss sinavina? Mesela liseyi bitiren biri kpss sayesinde hangi pozisyonlara ulasabilir? Üniversiteyi bitiren ve kpss e katilan hangi pozisyonlara ulasabilir kpss sayesinde? Liseden cikanla üniversiteden cikanlar kpss le ayni pozisyona ulasamiyolardir herhalde? Ben yurtdisinda yasiyorum bu arada
zipzip yaş kaç canım ?