Dışlanmak..

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
779
235
33
abim beni sürekli küçük düşürüyor en basit örneği bi kaç hafta önce babam araba alcak dedim herkesin içinde dalga geçerek 15 sene sonra alır dedi zoruma gitti odama gittim ağladım evdekiler kızdı bu arada yaşım 19 abim27
Abimin kız arkadaşı var çok seviyorum. Beni kızın yanında küçümsüyor anneler günü için hediye aldık abi ortak hediyemiz olsun dedim hayır bu kız arkadaşımla benim diyor. Başka yaşıtım komşu kızıyla iyi konuşur beni küçümser hep bu durundan bıktım üvey muamelesi görüyorum

Takılmış sana, neden bu kadar ağladın ki bir şaka yüzünden?

Bence ciddi bir sorun yok, sen biraz alıngan olabilir misin? Kardeşler çok atışır zaten, bir de yaş farkınız var.. Normal bu sürtüşmelerin olması..

Ayyy tipik abi.

Küçümsemiyor derdi küçük düşürmek de değil aslında sadece boş boğazlık yapıyor.

Umursamamaya bak. Sen de ona aynısını yap:deli:

Biraz cemkirirsen azalacaktır :tokat:

Kıskanıyor küçük kardeş olarak seni, takılmak kız arkadaşın yanında küçük düşürmekle olmaz. Aman benimki de yapardı eskiden salla.

Abiler bazen çok kaba olabiliyor. Senin bu Nasıl gücün yetmez de annen baban haddini bildirmeli. Saygılı olsun biraz. Sen de çocuk değilsin.

Ay çok yaşa emi sen :KK66:abin dışlar mı seni hiç patavatsız biraz.... Ama sen sanki birazcık abinin kız arkadaşını abinden kıskanıyo gibisin;)

Ay ne var sanki bunda benim abilerim bana daha fazla takılıyor. Gıcık etmek için uğraşır, bende aynı şekilde çok güzel laf sokarım :confused:. Sevgililerini hep kötülerim :KK12:

Benim bir arktsimin abiside boyle oda bagzen bozulur ama huydan yapiyo yani gicik etmek icin ben olsam banada yaoiyodu,sende aynisini ona yap bence oamzan zoruna gitmez iyi cevaplar ver ona birsey dediginde uzulme var boyle abiler:halay:

Benimde abim var aynıyız. aramızda 8 yaş var kucukluğumden bu yana hiç anlaşamadık o düsünce farklılıklarımız filan bana çok takılır ama ben cevap vermem bazen veririm ama ozamanda kavga çıkıyor uğrasamıyorum mesela geçen çok ağır bir laf etti alındım bişey demedim ama öfkeli dolastım hatta muhatap bile olmuyorum artık cunku abi kardes bağı aramızda incelmiş durumda canı ne zaman isterse ozaman iyi davranıyor bana ama baska arkadasım abisiyle arkadas gibi, bilmiyorum bizdemi sorun var acep :)

Back
X