- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
tel taktirabilirsiniz ergen olmamaniza mani değil.. hem dislek olmak okadarda kötü dgilya tatlı bile gosterenler var :)
rica ederim şekerim :) benim kuzende tel taktirdi 2.5bin tl civarı iki ayda falan duzeliyormus yani disten dişe göre degisir tabiBu sinem kobal dislerini yaptirmis diye bir haber okumustum o zaman kafama dank etti ben de bir dislegim ve tüm fotograflarda gözüme batmaya basladi. Cok pahaliya mal olmus. Galiba telli olan daha mi ucuz, tedavisi olsun da tel de takarim fark etmez.
Aslinda tatli ama fotograflarda resmen gülerken cosuyorum ve bütün dislerim ortaya cikiyor sanki. Tesekkürler yorum icin bu arada =)
çok merak ettimm seni.. bende sıra sıra dizilen dişleri pek sevmiyorum üst dişler hafif önde olmalı
Bende hafif dislegim ama şimdiye kadar bunu takmadim sorunda etmedim.sende kendinle barisik ol bence.
rica ederim şekerim :) benim kuzende tel taktirdi 2.5bin tl civarı iki ayda falan duzeliyormus yani disten dişe göre degisir tabi
ay cnmm zaten çirkin olsalardı bugüne kadar farkederdin..Aynen üst dislerim hafif önde ama dislerim büyük tavsan disi gibi hani kücücük degiller. Gülerken hep önde. Artik gülerken dislerim ne alemde diye düsünmek istemiyorum
Hafif dislek bayanlari cok begeniyorum ben.
ay cnmm zaten çirkin olsalardı bugüne kadar farkederdin..
senin için söylemiyorum cidden büyük dişler daha çekici bana göre. tabi aşırııı büyük olacak şekilde değil.. bi foto atarmısın vallahi çok merak ettim
Attim fotografimi kesipçok merak ettimm seni.. bende sıra sıra dizilen dişleri pek sevmiyorum üst dişler hafif önde olmalı
kırmadın beni saol tatlım. kesinlikle çok karakteristik duruyorlar. bazı insanların özel yanı ya dişleri ya yüzündeki bir ben vs olabiliyor. mesela bazı kişilere düzgün diş yakışmayabiliyor veya o ben onun özel tarafı olabiliyor anlatabildim mi?Attim fotografimi kesip
kırmadın beni saol tatlım. kesinlikle çok karakteristik duruyorlar. bazı insanların özel yanı ya dişleri ya yüzündeki bir ben vs olabiliyor. mesela bazı kişilere düzgün diş yakışmayabiliyor veya o ben onun özel tarafı olabiliyor anlatabildim mi?
en basit örnegi kızımın sol çeneisnde hemanjiom var minik çileği.mesela o kızımın en güzel tarafı ben onu çileksiz düşünemiyorum :)
sen de gözlerine kamfule et sadcece dişlerin çıksın ön planaAz biraz düzetlme yapmak beni iyi hissettirecek zaten. Bir de söyle bir durum var zaten gözlerimle dudaklarim dikkat cekiyor bir de dislerim araya girince iyice karmasa oluyor. Beni özel yapan seyler ne kadar cogalirsa o kadar gözü yoruyor gibime geliyor. söylediklerinde haklisin sen de tabiki de =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?